xristoforos89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Διαστάσεις μπορείς να μας γράψεις; Μεζουρα/μετρο δεν εχω καπου κοντα, αλλα συμφωνα με γνωστο μαγαζι ειναι: Διαστάσεις (ΠxΒxΥ): 328 x 225 x 25.2 mm
xristoforos89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Φυσικά και θα ήταν προς πώληση το Packard Bell Δεν ξέρω αν είναι χειρότερα από τα acer.. Και ομως, πιστεψε με οτι απο το packard bell εμεινα πολυυ πιο ικανοποιημενος απο toshiba/dell laptops που ειχα και γινονταν φουρνοι στο δεκαλεπτο. Και τα ειχα χρυσοπληρωσει κιολας.
panos2000gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Για την μπαταρια θα γραψω αυριο! (αυτονομια κλπ) Με 4cell battery δεν θα πρέπει να υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για την αυτονομία (max 3ωρο). Κρίμα γιατί δεν συνάδει με τον επαγγελματικό προσανατολισμό του μηχανήματος. Παρόλο αυτά η τιμή του είναι εξαιρετική για την ποιότητα κατασκευής του, οπότε μερικά θεματάκια συγχωρούνται.
xristoforos89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ακριβως αυτο θα εγραφα και εγω Πανο. Με τον δισκο στις 7200 στροφες κρατησε κανενα 3ωρο η μπαταρια, ενω με τον ssd κρατησε (σχεδον) 3.30 ωρες. Εψαξα στο ebay για μεγαλυτερη μπαταρια αλλα δεν βρηκα. Μονο 4αρες πουλανε;
ipal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Με τον δισκο στις 7200 στροφες κρατησε κανενα 3ωρο η μπαταρια' date=' ενω με τον ssd κρατησε (σχεδον) 3.30 ωρες. Εψαξα στο ebay για μεγαλυτερη μπαταρια αλλα δεν βρηκα. Μονο 4αρες πουλανε;[/quote'] Η HP δε δινει αλλες? Σε καποια pro (πριν 3 χρονια που ειχα HP) ειχες εως και 3 επιλογες! αλλα μιλαμε για τιμη 80-150€ που βεβαια στα γραφεια τις παιρνουν με leasing... Οι κινεζοι υποψιαζομαι πανω κατω τα ιδια cell εχουν και τα χωνουν στα αντιστοιχα "κουτια" για το εκαστοτε laptop.
irahara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ο φορητός έχει κάποιο πρόγραμμα για την διαχείριση της μπαταρίας; Για παράδειγμα η Dell έχει ένα προγραμματάκι στους φορητούς της για να επιλέγεις εσύ πότε θα φορτίζει η μπαταρία και πότε όχι, κάτι που βοηθάει πολύ στην διατήρηση της καλής κατάστασης της μπαταρίας. Στον δικό σου φορητό υπάρχει κάτι αντίστοιχο;
xristoforos89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Γενικοτερα το λαπτοπ εχει πολλα προγραμματα της Hp, καποια εκ των οποιων ειναι για την μπαταρια. Με την αλλαγη δισκου ομως που εκανα, εβαλα τα απολυτως απαραιτητα. Μολις εχω χρονο, θα το ψαξω καλυτερα και θα γραψω σχετικα. edit: Hp Power Assistant. Αυτο πρεπει να ειναι για την μπαταρια. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2012 από xristoforos89
tomtoub Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Thanks @xristoforos89 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα!
xristoforos89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλοριζικο! Εν τω μεταξυ, καλεσα την hp και μου ειπαν πως το συγκρεκριμενο μοντελο βγαινει μονο με αυτην την μπαταρια και δεν δεχεται μεγαλυτερης αυτονομιας.
tomtoub Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Επέκταση εγγύησης αγόρασες? Απο πού και πόσο?
xristoforos89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.e-experts.gr/hp-carepack-2-years-return-to-depot-uk734e-p-954.html http://www.e-experts.gr/hp-carepack-3-years-return-to-depot-uk735e-p-953.html Οχι δεν αγορασα απο τωρα. Μπορεις να αγορασεις επεκταση μεχρι την ημερα που τελειωνει η αρχικη σου εγγυηση.. Σε 350 κατι μερες δηλαδη απο τωρα.. οποτε εεεχουμε καιρο.
tomtoub Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ισχύει αυτό από το link που έδωσες? πρέπει να αγοραστεί εντός 90 ημερών από την αγορά του φορητού υπολογιστή
xristoforos89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι. Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι μεχρι και την τελευταια μερα της αρχικης εγγυησης μπορεις να κανεις επεκταση εγγυησης.
suria Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα, ειναι αναβαθμισιμος σε w8; μηπως εχει κ την προσφορα αγορας τους με τα 15 ευρω; Εω παραγγειλει απο multirama κ ειμαι στην αναμονη.
xristoforos89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δεν κανω λαθος ολοι οι υπολογιστες με win7 εχουν την δυνατοτητα για αναβαθμιση σε win8 με 15ευρω. Τωρα το κατα ποσο θα παραλαβεις απο multirama ειναι ενα θεμα.. δεν νομιζω να εχουν πλεον αποθεμα. :-/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα