xristoforos89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.public.gr.../prod2330121pp/ Πολυ καλη προσφορα δεδομενου οτι μεχρι πριν λιγο καιρο η φθηνοτερη τιμη ηταν στα 599ευρω σε γνωστο μαγαζι της Αθηνας. Τωρα εχει τοσο: http://www.skroutz.g...-4GB-500GB.html Ισχυει κανονικα η προσφορα απο τα public (στα multirama λεει κατοπιν παραγγελιας). Παρηγγειλα ενα την Παρασκευη και σημερα ειναι ετοιμο για να παω να το παρω. Στα + του λαπτοπ: -σχετικα ελαφρυ για 13αρι (1.8 κιλα). -500gb δισκος στις 7200rpm -φωτειζομενο πληκτρολογιο -ματ οθονη -πολυ καλη κατασκευη -1 κιτ των 4gb ram (με +20ευρω πας στα 8gb ram) Στα - : -1 ετος εγγυηση (με +39ευρω πας στα 2 χρονια συνολικης εγγυησης ομως). Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2012 από xristoforos89 1
tomtoub Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Αν μπορείς γράψε εντυπώσεις όταν το πάρεις.
xristoforos89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Αν μπορείς γράψε εντυπώσεις όταν το πάρεις. Το βραδυ θα εχω αναλυτικοτατο review.
mandoctor Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 οντως φαινεται εξαιρετικο! αν παραμεινει η προσφορα λιγο ακομα θα το τσιμπησω και γω. περιμενουμε review xristoforos!
kosegdit Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ε ναι κάτσε εσύ με την glossy και όταν είσαι σε εξωτερικό χώρο, αντί να βλέπεις τι δείχνει η οθόνη, να βλέπεις πως καθρεφτίζει η μούρη σου!! Η σειρά probook είναι για επαγγελματική χρήση, και όχι για να το έχεις σπίτι όλη μέρα για να μπαίνεις στο facebook!
c0prse_grinder Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 πανεμορφο λαπτοπ, με γεια σ'οποιον το παρει 1
teodor_ch Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 άλλο probook που πήρα τρίζει ολόκληρο δε ξέρω για το συγκεκριμένο, αλλά η HP κατάφερε να κάνει αλουμινένιο (εννοείται με πλαστικό) να τρίζει όπως και τα value
xristoforos89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 (ειπα να ανοιξω ενα θεμα και εγω στις προσφορες και αμεσως εξαντληθηκε ) Λοιπον, παρελαβα το απογευμα το λαπτοπ. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες. Παμε ενα ενα: Κατασκευη: Στιβαρη κατασκευη, κατασκευασμενο ολοκληρο το λαπτοπ με πολυ καλα υλικα. Δεν εχει καθολου glossy πλαστικα επανω (που γυαλιζουν) και γενικοτερα ειναι πολυ προσεγμενο. Αλουμινιο σχεδον εξ'ολοκληρου, συνοδευομενο απο υψηλης ποιοτητας πλαστικα. Οθονη: Αν και το δουλευω μολις ενα διωρο, μου φαινεται αρκετα καλη. Ματ , με αναλυση 1366x768. Μεχρι τωρα ειναι ξεκουραστη (λεω 'μεχρι' γιατι χρησιμοποιω το λαπτοπ αρκετες ωρες την ημερα). Απο γωνιες θεασης ειναι πανω κατω το ιδιο με τα αλλα λαπτοπ (χανει αν δεν την κοιτας απο ευθεια .. παντως απο ενα asus zenbook Ux31e που ειχα μεχρι σημερα, εχει καλυτερες γωνιες θεασης). Πληκτρολογιο: Ισως απο τα μεγαλυτερα + του λαπτοπ. Μοιαζει παρα πολυ με του macbook pro που εχω λογω του οτι ειναι και φωτιζομενο αλλα και η αισθηση οταν γραφεις ειναι παρομοια. Στο site της Hp λεει οτι ειναι και αδιαβροχο. Touchpad: Συγκριτικα με το πληκτρολογιο που ειναι σουπερ, το δεξι και αριστερο κλικ φαινονται καπως 'φθηνης' κατασκευης. Θερμοκρασια: Κυμαινεται μεταξυ 50-54 βαθμους. Αυτο που ανεβαζει σιγουρα αισθητα την θερμοκρασια του λαπτοπ ειναι ο seagate δισκος που φοραει που ειναι στις 7200 στροφες (ως γνωστον οι δισκοι στις 7200 στροφες στα λαπτοπ ειναι αισθητα πιο ζεστοι απο εκεινους στις 5400). Απο αυριο θα του βαλω εναν ssd και σιγουρα θα πεσει η θερμοκρασια Ps: Δεν ξερω ποση θερμοκρασια δωματιου εχω εδω μεσα, αλλα λιωνω προσωπικα Θορυβος: Ουσιαστικα μηδενικος. Ο ανεμιστηρας ακουγεται αραια και που. Ηχος: Πολυ δυνατος για 13αρι και καθαροτατος. Beats audio ειναι αλλωστε.. Το λαπτοπ γενικοτερα ειναι πολυ γρηγορο και δεν κολλαει (βοηθαει και ο δισκος στις 7200 στροφες). Εχει 3 θυρες usb, ethernet, μια υποδοχη για ακουστικα, memory card reader, θυρα hdmi, θυρα vga. Απουσιαζει μια τουλαχιστον θυρα usb 3.0. Επισης το λαπτοπ δεν περιεχει οπτικο μεσο (εμενα δεν με ενδιαφερει βεβαια μιας και δεν το χρησιμοποιω και ποτε σε οποιοδηποτε λαπτοπ μου) Το λαπτοπ στο κατω μερος εχει ουσιαστικα 2 καπακια. Το ενα ανοιγει απευθειας με συρσιμο του κλιπ που εχει (εκει βρισκεται η μπαταρια), ενω για να βρεθεις στις ραμ και στον δισκο πρεπει να ξεβιδωσεις 2 βιδουλες απο το αλλο καπακι. Για την μπαταρια θα γραψω αυριο! (αυτονομια κλπ) Ps2: Το λαπτοπ δεν τριζει καθολου (επειδη αναφερθηκε προηγουμενως οτι αλλα probook ετριζαν). Παρτε και 3 φωτογραφιες για το καλο: http://img254.images.../dsc00707ap.jpg http://img827.images.../dsc00708fl.jpg http://img715.images...7/dsc00709f.jpg Ο,τι θελετε με ρωτατε. 1
Millennium Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μεγεια φιλος.Φαινεται μια χαρα. Περιμενω εντυπωσεις για αυτονομια.
mandoctor Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Σιδερενιο το αλουμινενιο! Απο περιεργεια, ποσα λαπτοπ εχεις? Μετρησα 3 σε ενα ποστ!!!
MakisCE Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 με γεια! ωραιο το ProBook, και για την τιμή του, special! εμένα το μόνο που μου λείπει (Zenbook UX31) είναι τα PageUp/Dn, Home, End πλήκτρα (καλά, και το φωτιζόμενο δεν είναι άσχημο)
xristoforos89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Θενξ παιδες! Σιδερενιο το αλουμινενιο! Απο περιεργεια' date=' ποσα λαπτοπ εχεις? Μετρησα 3 σε ενα ποστ!!![/quote'] Αυτην την στιγμη 3 (probook και τα 2 της υπογραφης μου). Το macbook βεβαια ειναι του αδερφου μου. Το packard bell ειναι προς πωληση, οποτε μενουμε με ..το probook!!
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Φυσικά και θα ήταν προς πώληση το Packard Bell Δεν ξέρω αν είναι χειρότερα από τα acer.. Διαστάσεις μπορείς να μας γράψεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα