jimn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Υπάρχει κάποιο πακέτο το οποίο να περιλαμβάνει όλα τα updates των xp σε ένα,ώστε μετά από μια φρέσκια εγκατάσταση να μην χρειάζεται να περιμένουμε να κάνει download όλα τα αρχεία και απλά να τρέχουμε αυτό το πακέτο και να εγκαθίστανται οι ενημερώσεις. Ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ναι υπάρχει ,τρέξε αυτό WSUS Offline Update 2
jimn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ευχαριστώ πολύ για την άμεση και έγκυρη απάντηση
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Βέβαια ακόμα καλύτερη λύση είναι να κατεβάσεις όλα τα update και να τα περάσεις σε iso εγκατάσταση με το nlite έτσι κάνεις απευθείας ενημερωμένη καθαρή εγκατάσταση.
jimn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Βέβαια ακόμα καλύτερη λύση είναι να κατεβάσεις όλα τα update και να τα περάσεις σε iso εγκατάσταση με το nlite έτσι κάνεις απευθείας ενημερωμένη καθαρή εγκατάσταση. Αν κατάλαβα καλά εννοείς να κάνω ένα δισκάκι με τα win και τις ενημερώσεις μαζί? Υπάρχει κάποιος οδηγός για το παραπάνω? Ευχαριστώ !
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δεν νομίζω να χρειάζεται...απλά ακολουθείς τα βήματα που έχει το πρόγραμμα και εκεί που λέει να προσθέσεις update τα διαλέγεις.
gtajunkie Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δεν νομίζω να χρειάζεται...απλά ακολουθείς τα βήματα που έχει το πρόγραμμα και εκεί που λέει να προσθέσεις update τα διαλέγεις. Και πως θα ξέρει ποιά updates να περάσει πρώτα, ποιά μετά, και τί γίνεται με εκείνα τα οποία με τη σειρά τους γεννούν άλλα updates; Αν έχεις αγγλικά WindowsXP, πήγαινε εδώ http://xable.net/xp-sp3-update-pack-download.html και ενσωματώνεις τις ενημερώσεις με το nLite όπως σου είπε ο φίλος πιο πάνω. Αν έχεις ελληνικά, θέλει πειραματισμό και πολύ προσοχή. Επίσης ρίξε και μια ματιά εδώ http://www.ryanvm.net/msfn/ αν και εγώ προτιμώ το xable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα