linkinpark4175 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Αποφάσισα να αγοράσω καινούργια κάρτα γραφικών γιατί από τότε που το γύρισα σε Ubuntu έχω συνέχεια προβλήματα με τους drivers της κάρτας γραφικών μου (Shappire Radeon 4850 512mb) (Ασε που εκτός από τους κακούς drivers δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ και τους καινούργιους kernel στην έκδοση 12.10 του ubuntu). Έχετε να μου προτείνετε κάποια με τιμή γύρω στα 100 (το πολύ 150) ευρώ. Είτε AMD είτε NVidia δεν με πειράζει αρκεί να μην έχω προβλήματα με τους drivers edit: Σκεφτομουνα ίσως κατι σε: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GTX-560-smart-Edition-PCI-Express-16-1-5-GB-GDDR5-NE5X56E0HDC9F.htm
martinoff Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 γράψε το πρόβλημα σου στο linux section δεν νομίζω να χρειάζεσαι καινούρια κάρτα, αλλά αν το κάνεις ναι προτίμησε nvidia πες και τι ακριβώς τι θες, γιατί η κάρτα που έβαλες μάλλον υπερβολή είναι
username-taken Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Θα πήγαινα με nVIDIA. Ο φορητός είναι μια χαρά με την nvidia που έχει, τα ubuntu πάντα βάζουν τον οδηγό πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα