Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy SII & Custom ROM

petrostr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

Έχω το Samsung Galaxy SII με έκδοση Android 4.0.3 (original Rom) και το έχω κάνει Root. Από τότε που του έκανα update σε ICS διαπίστωσα ότι μου τρώει πιο γρήγορα τη μπαταρία!!

Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως θα ήταν καλύτερα να έβαζα κάποια custom rom με νεότερο android Jelly Bean 4.1.1 και αν ναι, ποια μου προτείνετε;;; που να λειτουργεί άψογα το κινητό χωρίς παγώματα, κολλήματα, κτλ κτλ (αν είναι δυνατόν δώστε link για download)

Τα στοιχεία του κινητού μου είναι:

Έκδοση βασικού φάσματος: I9100BOLP5

Έκδοση Kernel: 3.0.15-I9100XWLP3-CL287862dpi@DELL168#3

Αριθμός Κατασκευής: IML74K.BOLPD

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα' date='

Έχω το Samsung Galaxy SII με έκδοση Android 4.0.3 (original Rom) και το έχω κάνει Root. Από τότε που του έκανα update σε ICS διαπίστωσα ότι μου τρώει πιο γρήγορα τη μπαταρία!!

Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως θα ήταν καλύτερα να έβαζα κάποια custom rom με νεότερο android Jelly Bean 4.1.1 και αν ναι, ποια μου προτείνετε;;; που να λειτουργεί άψογα το κινητό χωρίς παγώματα, κολλήματα, κτλ κτλ (αν είναι δυνατόν δώστε link για download)

Τα στοιχεία του κινητού μου είναι:

Έκδοση βασικού φάσματος: I9100BOLP5

Έκδοση Kernel: 3.0.15-I9100XWLP3-CL287862dpi@DELL168#3

Αριθμός Κατασκευής: IML74K.BOLPD

Ευχαριστώ![/quote']

Υπάρχει τοπικ για το sgs2, κακώς άνοιξες και αλλο.

Η απάντηση ειναι όχι σε custom jb. Θα έχεις και προβλήματά, και μεγαλύτερη κατανάλωσή μπαταριας. Θέλει δουλειά ακομη η custom jb στο sgs2. Μπορείς όμως να βαλεις custom ics , undervolting κλπ. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Δες το αλλο τοπικ έχουν γραφτεί.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Έαν υπήρχε κάποιο link με custom rom ICS για download που θα παίζουν στο κινητό μου με τα παραπάνω στοιχεία που δίνω, θα βοηθούσε πολύ..! ;)

Καμιά βοήθεια;;;;

Στο ξαναλέω στο τοπικ για το sgs2 έχουν γραφτεί. Αντε και σου δωσαν τα link, ξέρεις να τις βαλεις; Μετα θα ρωτήσεις αλλα 100 πραγματα, οπότε θέλει λίγο διάβασμα. Anyway οι 2 ποιο δημοφηλης μάλλον ειναι αυτές:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854 Η 2.6.1 εκδοσή, μετα ειναι jb

και αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...