giorgos1966 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Καλημερα.Ποιο προγραμμα εχει διαφορα μενου για να μπορεσω να το ενσωματωσω σε μια ταινεια βιντεο mpg που εχω φτιαξει;Τα αρχεια που εχω απο το dvd ηταν VTS 01 VOB κτλ.Τα εφτιαξα με το avidemux σε mpg αλλα το μενου που ειχα δεν το εχει στην αρχη τωρα.
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Τα σκέτα mpeg δεν μπορούν να έχουν μενού,μενού μπορούν να μπουν μόνο σε δισκάκια(dvd/bluray/vcd).
giorgos1966 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Τα σκέτα mpeg δεν μπορούν να έχουν μενού,μενού μπορούν να μπουν μόνο σε δισκάκια(dvd/bluray/vcd). Ναι σωστα αλλα με ποιο προγραμμα που εχει διαφορα μενου να φτιαξω δισκακι;Την επεξεργασια την εχω κανει απο mts σε mpg, με το PowerDirector 10.Λες να το φτιαξω απο εκει οπως ειναι ετοιμο(mpg) κ μετα να βαλω ξανα κ μενου;
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δεν σε πολύ πιάνω,αλλά προγράμματα που φτιάχνουν dvd με μενού είναι DvdFlick τζάμπα DVDstyler και αυτό τζάμπα το power director δεν το ξέρω τι δυνατότητες έχει.
giorgos1966 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δεν σε πολύ πιάνω,αλλά προγράμματα που φτιάχνουν dvd με μενού είναι DvdFlick τζάμπα DVDstyler και αυτό τζάμπα το power director δεν το ξέρω τι δυνατότητες έχει. Mε το PowerDirector γινετε ενα εργο.Πολλα αρχεια απο καμερα τα φτιαχνεις σε ενα.Ειναι οπως το corel,pinacle κτλ.Ευχαριστω θα τα κοιταξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα