sphinxgr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Η οθόνη τι λεει απο ποιότητα - απόκριση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Λόγω στριμώγματος δεν το έχω πάρει ακόμα , αλλά πλέον έχω βάλει στο μάτι το hero. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Hero II 10αρι αυτο εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Το 2 δεν έχει βγει ακόμη , αυτό λέω http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero-dual-core-a9-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-wifi-ips-product-20750.html Sorry για το offtopic - δεν συνεχίζω εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Η οθόνη τι λεει απο ποιότητα - απόκριση? Ips οθόνη με 1280x800 ανάλυση. Εξαιρετική απόκριση και όσοι βλέπουν το tablet το 1ο πράγμα που θα σου πουν είναι για την οθόνη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 κανα κουπονακι ενεργο υπαρχει απο εμπιστο μαγαζακι να το παρω και εγω ? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 εγώ πάντως επειδή δεν πήρα το nexus τελικά, περιμένω με ανυπομονησία να κυκλοφορήσει σύντομα το Fire 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 απο οτι διαβασα στο slatedroid ο τετραπυρηνος που διαλεξε η ainol για το fire2 και ολη την σειρα δεν κανει την τρομερη διαφορα στις επιδοσεις και η gpu που τον πλαισιωνει ειναι χειροτερη απο την mali οποτε αν βρω στοκ εγω θα το τσιμπησω τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobster21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 υπαρχει καπου διαθεσιμο αυτη την στιγμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 στο ipadalternative μιλησα στο chat μαζι τους σημερα το πρωι και μου ειπαν υπαρχει διαθεσιμο, αποστολη την Τριτη. Δεν εχω λεφτα στο paypal μου αλλιως θα το παραγγελνα απο σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionHurt1982 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 παιδια 126Ε και εχει και 3g?ελπιζω να το προλαβω και γω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 παιδια 126Ε και εχει και 3g?ελπιζω να το προλαβω και γω! δεν έχει 3g kai gps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Το μόνο πρόβλημα που έχω συναντήσει στο Fire είναι πως είναι... τόσο τέλειο για τα λεφτά του που δεν ξεκολλάς από πάνω του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ψηνομαι να το πάρω και γω.. Καλύτερα το Fire από το Fire 2 που θα βγάλει λέτε; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Είναι διαθέσιμο για παραγγελία και το Ainol Novo 9 Firewire Quad 9.7 Inch Retina Screen RAM 2GB Dual Camera 16GB πλέον! Εκπληκτικο http://www.ainol-novo.com/ainol-novo9-spark-quad-core-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-dual-camera-16gb.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα