menta Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 αυτο εδω ειναι αξιοπιστο site; http://www.pandawill...ack-p66026.html και αν ναι τι τροπο αποστολης να επιλεξω για να αποφυγω το τελωνειο; εχουν γραφτει τοσα πολλα εδω μεσα που εχω μπερδευτει.... ειναι μια χαρα, σε 2 μερες παραλαμβανω ταμπλετακι, περιπου 18 μερες εκανε, να διαλεξεις Singapore Post ειναι με μικρη επιβαρυνση 2-3 ευρω. Με απλη αποστολη δωρεαν china post, μετα τον ιανουαριο θα παραλαμβεις. Ηδη εκλεισα 2 μηνες και δεν παρελαβα με china post απο αλλο μαγαζι. Απλα πρεπει προτου παραγγειλεις να επιβεβαιωσεις οτι ειναι αμεσα διαθεσιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannhsp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχουν δύο εκδόσεις , η Ευρωπαϊκή και η Κινέζικη . Η Ευρωπαϊκή είναι λίγο ποιο ακριβή .Περιμένω το 2ο να έρθει σε λίγες μέρες (από spemall) μια και η αποστολή ξεκίνησε χθες ! To τάμπλετ Ainol 7 fire έφθασε σε 4 μέρες από την ημερομηνία αποστολής με DHL από το κατάστημα της SPEE MALL.com με δώρο βελούδινη θήκη ,καλώδιο HDMI mini to HDMI και ζελατίνα προστασίας οθόνης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Όσοι έχετε παραλάβει μπορείτε να μου πείτε αν δοκιμάσετε να δείτε ένα αρχείο pptx ή ppt δηλαδή powerpoint ή exel? Παίζουν κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 εξαρτάται από το αρχείο (το Layout του) και τις δυνατότητες της σουίτας που θα το ανοίξει. Ειδικά ppt δεν έχω δει πρόγραμμα να το ανοίγει ανθρώπινα αν έχει περίεργα σχήματα... Για excel, δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω ανοίξει όσα ppt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Από φωτεινότητα η οθόνη του τι λέει ? Είναι στα επίπεδα του Ainol novo II ή πιο φωτεινή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
willyb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 To τάμπλετ Ainol 7 fire έφθασε σε 4 μέρες από την ημερομηνία αποστολής με DHL από το κατάστημα της SPEE MALL.com με δώρο βελούδινη θήκη ,καλώδιο HDMI mini to HDMI και ζελατίνα προστασίας οθόνης . Δηλαδη περασε στο τελωνειο χωρις να πληρωσεις φορους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viotos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 επειδει μιλησα μαζι τους το δηλωνει σαν ψηφιακη φωτο μμε πολλη χαμηλη τιμη και το στελνει και ετσι περναει στο (ντουκου) που λεμε ειναι και το κουτι λεπτο και φαινεται ετσι!!!καλο κολπο σε 4-5 μερες στην πορτα σου ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 To τάμπλετ Ainol 7 fire έφθασε σε 4 μέρες από την ημερομηνία αποστολής με DHL από το κατάστημα της SPEE MALL.com με δώρο βελούδινη θήκη ,καλώδιο HDMI mini to HDMI και ζελατίνα προστασίας οθόνης . coupon σου εδωσαν οταν εκανες register; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannhsp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 coupon σου εδωσαν οταν εκανες register; Όχι δεν έδωσαν κάτι τέτοιο , μόνο και στα 2 ΑΙΝΟL που αγόρασα από αυτούς έδωσαν δώρο βελούδινη θήκη , καλώδιο HDMI για την Τν και ζελατίνα προστασίας για την οθόνη . Δηλαδη περασε στο τελωνειο χωρις να πληρωσεις φορους? Ναι , γιατί το υποτιμολογούν παρουσιάζοντας το σαν ψηφιακή κορνίζα (αυτό το ζητάς κιόλας κατά την παραγγελία , άσχετα αν το παρέχουν από μόνοι τους με τα γρήγορα μεταφορικά ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stmallios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 ειναι μια χαρα, σε 2 μερες παραλαμβανω ταμπλετακι, περιπου 18 μερες εκανε, να διαλεξεις Singapore Post ειναι με μικρη επιβαρυνση 2-3 ευρω. Με απλη αποστολη δωρεαν china post, μετα τον ιανουαριο θα παραλαμβεις. Ηδη εκλεισα 2 μηνες και δεν παρελαβα με china post απο αλλο μαγαζι. Απλα πρεπει προτου παραγγειλεις να επιβεβαιωσεις οτι ειναι αμεσα διαθεσιμο. Καλημέρα, παραγγειλα κι εγώ το flame απο pandawill πριν 2 μέρες. Σημερα ομως διαβασα καποιες πολυ ανυσυχητικές κριτικες για την εταιρια. Τελικα σου ηρθε το tablet. Ολα καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Τι ανησυχητικα διαβασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stmallios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Τι ανησυχητικα διαβασες? http://www.resellerratings.com/store/Pandawill http://www.trustpilot.com/review/www.pandawill.com http://www.youtube.com/watch?v=h4ty50MD1lU http://www.youtube.com/watch?v=PRbf9p7Ye1o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Α για το pandawill ελεγες το οποιο οντως δεν θεωρειται αξιοπιστο...Νομιζα για το Flame και μου φανηκε περιεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Καλημερα παιδες. Γνωριζουμε αν το tablet αυτο θα παρει την 4.1?? Μηπως γνωριζει κανεις full stable rom για την 4.1? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calico Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Και εγώ που το έχω καλό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα