Προς το περιεχόμενο

7" Ainol Novo 7 Fire / Flame (Dual Core, IPS) ~126€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το παράγγειλα σήμερα το μεσημέρι από ipadalternative. Δεν επέλεξα το free shipping αλλά το Singapore post πληρώνοντας 6€ παραπάνω (πείτε ότι ήπιαμε μια μπύρα ρε αδερφέ) Το απόγευμα λοιπόν είχε ήδη σταλεί (μου έδωσαν τρακ νάμπερ)

Σε 6 με 9 ημέρες (ημερολογιακές) θα είναι στα χέρια μου.

By the way... με το μπλα μπλα στο live chat τους έψησα να μου στείλουν κι έναν φορτιστή που δεν τον περιελάμβαναν στο πακέτο. :-D

Παραγγειλα και εγω με τον δικο σου τροπο για να δουμε...

• Απαντ. 478
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι. Και ξέρεις κάτι? Χτες που μιλούσα στο live chat μαζί τους το βάλανε σαν επιλογή Εγώ τους έλεγα αφού έχουν φορτιστή, γιατί δεν τον βάζουν ως επιλογή αν τον θέλει κάπιοιος να τον αγοράσει! (και τελικά τον έβαλαν εκείνη την ώρα :-D )

Δημοσ.

Πάντως τόσο κάνει πάνω κάτω και στο ebay που κοίταξα. Κάτω από 5$ δεν βρίσκεις στα 2Α που χρειάζεται, αλλά δεν ξέρεις επίσης αν είναι ΟΚ γα το τάμπλετ. Έχουν ακουστεί περιπτώσεις που από λάθος φορτιστή, έχουν γίνει ανεπανόρθωτες ζημιές σε τάμπλετ.

Γι' αυτό προτίμησα να μου στείλουν αυτοί έναν που κάνει σίγουρα (και να έχω και το άλλοθι αν δεν πάει κάτι καλά, να μου λένε το χάλασες εσύ με λάθος φορτιστή) ;)

Δημοσ.

Παιδιά το παρέλαβα σήμερα από εδώ http://www.spemall.com/Ainol-Novo-7-Burning-Dual-Core-Dual-Camera-Android-4-0-OS-tablet-PC-with-IPS-1280-x-800-pixel-Screen-and-Amlogic8726-M6-Cortex-A9-processor_g.html σε 4 μέρες από τρίτη σε παρασκευή .Είχα κάνει προπαραγγελία και με το που ήταν διαθέσιμο για την Δύση (για Κίνα είχε βγει 10 μέρες περίπου πιο νωρίς) το έστειλαν αμέσως. Πολύ καλό μαγαζί (μου έστειλε και θήκη και μεμβράνη προστασίας και πενάκι δώρο) με καλή υποστήριξη (live chat για ότι απορία έχεις) μου το έστειλαν σαν ψηφιακή κορνίζα 30 δολαρίων . Το συγκεκριμένο τάμπλετ ξεπέρασε τις προσδοκίες μου σε πολλούς τομείς όπως :

α) Στην ποιότητα κατασκευής

β) Στην ποιότητα της οθόνης

γ) Στο touch που είναι εφάμιλλο πολύ ακριβότερων μοντέλων

Δημοσ.

Παιδιά το παρέλαβα σήμερα από εδώ http://www.spemall.c...rocessor_g.html σε 4 μέρες από τρίτη σε παρασκευή .

Τέλεια. Με τα μεταφορικά πόσο σου βγήκε; Επίσης, χρειάστηκε να τους το πεις να το βάλουν σαν κορνίζα, ή το έκαναν μόνοι τους; Ψήνομαι άσχημα :devil:

Δημοσ.

και εγω απο dinodirect το παρειγειλα πρωτη φορα παιρνω απο εκει απλο ταχυδρομειο 5/9/ πληρωσα pay pal 9/9/ εφυγε και τωρα περιμενω!!!!οπως λεει ο φιλος 20 μερες κανει !! να δουμε αναμονη λοιπον.....

εχουν περασει 10 ημερες και ακομα δεν εγινε η αποστολη, αυτο με ανησυχεί. Οταν με το καλο το στειλουν θα ξερω οτι κανει περιπου μηνα σε μενα.

Δημοσ.

Τέλεια. Με τα μεταφορικά πόσο σου βγήκε; Επίσης, χρειάστηκε να τους το πεις να το βάλουν σαν κορνίζα, ή το έκαναν μόνοι τους; Ψήνομαι άσχημα :devil:

Με την ποιο γρήγορη αποστολή (+18.22$) σύνολο 198$ ή 169 ευρό . Με την ποιο ασφαλή και γρήγορη αποστολή επιλέγεις και υποτιμολόγηση αλλά τους το έγραψα και στις παρατηρήσεις .

• Like 1
Δημοσ.

Με την ποιο γρήγορη αποστολή (+18.22$) σύνολο 198$ ή 169 ευρό . Με την ποιο ασφαλή και γρήγορη αποστολή επιλέγεις και υποτιμολόγηση αλλά τους το έγραψα και στις παρατηρήσεις .

Για πεσμας αλλες εντυπωσεις...ειναι γρηγορο το play store δουλευει κανονικα;η πισω καμερα τι λεει;ο ηχος του;εισαι γενικα ικανοποιημενος;το περιμενες καλητερο;

Δημοσ.

Για πεσμας αλλες εντυπωσεις...ειναι γρηγορο το play store δουλευει κανονικα;η πισω καμερα τι λεει;ο ηχος του;εισαι γενικα ικανοποιημενος;το περιμενες καλητερο;

Το συγκεκριμένο τάμπλετ ξεπέρασε τις προσδοκίες μου σε πολλούς τομείς όπως :

α) Στην ποιότητα κατασκευής

β) Στην ποιότητα της οθόνης

γ) Στο touch που είναι εφάμιλλο πολύ ακριβότερων μοντέλων

δ) Είναι γρήγορο

ε) Η κάμερα πίσω είναι καλή (5Mp) όπως και η μπροστά (2Mp)

στ) Ο ήχος είναι καλός άλλα σε εξωτερικούς χώρους (όπου υπάρχει η σχετική φασαρία) θέλεις ακουστικά

Δεν το περίμενα τόσο καλό για τα λεφτά που έδωσα .

Δημοσ.

Ενα εξισουν καλο tablet ειναι αυτο που σκεφτομαι αν δεν με ικανοποιησει το fire να το δωσω οταν ερθει και να παρω αυτο ,λογο το οτι αυτο εχει gps ποιο μεγαλη οθονη και πιο καλο επεξεργαστη..

http://ipadalternative.com/high-end-tablet-pcs/137-ramos-w30-quad-core-samsung-exynos-4412-101-inch-1gb-lpddr2-samsung-ram-android-41-jelly-bean-1280x800-ips.html

Δημοσ.

Παραλαβή την παρασκευή που μας πέρασε.

Έκανε ακριβώς 21 ημέρες,απλή αποστολή, απο το http://www.buyincoins.com/, μόνοι τους το είχανε δηλώσει σαν κορνίζα, ήρθε με πολύ καλή συσκευασία, οδηγίες στα κινεζικά, φορτιστή, δυο καλώδια usb, κάρτα για την εγγύηση, φορτιστή.

Εντυπωσιακή εμφάνηση, ποιότητα κατασκευής, όσοι το είδανε και το πιάσανε στα χέρια τους νομίζανε οτι έκανε τουλάχιστον τα διπλά, γρήγορο, σταθερό και καλή αυτονομία, 7-9 ώρες με σερφάρισμα, εργασίες γραφείου, διαγνωστικό αυτοκινήτου.

Όλα λειτουργούν άριστα, η γλώσσα μόνο έχει ένα μικρό θέμα, το ημερολόγιο πχ, εξακολουθεί και εμφανίζεται με κινέζικα.

Με λίγα λόγια πολύ καλύτερο απο οτι περίμενα...

Ένα ευχαριστώ στον TS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...