Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το modem baudtec t263r1u(άσπρο) καινούργιο στο κουτί του και θέλω να το χρησιμοποιήσω σε συνδυασμό με το καινούργιο router thw tp-link http://uk.tp-link.com/products/details/?categoryid=2268&model=TL-WDR3600, το βρίσκω 61 ευρώ και το στικάκι για το φορητό μου για να γίνει n κοστίζει 20 ευρώ. Θέλω να είναι dual band για σύνδεση μουσικής και hd, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αφού η αγορά θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου απλά θεωρώ οτι συγκεντρώνει για την τιμή του αρκετά καλούδια.

Δημοσ.

το tp link ειναι κατι απλο φτηνο για αυτα που δινει.να σου πω να πας σε vigor Θα πας στα 200 και.να σου πω να πας σε netgear παλι θα πας σε πολλα λεφτα .πιο φτηνο απο το Tp link δηλαδη σχεση αξιοπιστιας/αποδοσης /τιμης δεν νομιζω να βρεις.belkin με τιποτα.το n ειναι οκ γιατκαλυτερη ταχυτητα.τo Να παιζει στα 5,8 λιγο περιττο για home use.χρησιμο οταν εχεις 200 ασυρματα γυρω γυρω η να στησεις Links.αλλο το N αλλο το dual band.για να παιξεις σε dual band θες και stick που να ειναι dualband οχι απλα n.αλλιως δεν θα παιξει.και ελπιζω το Tp link να μπορει να παιζει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ KAI STA 2 bands αλλιως δεν εχει νοημα

Δημοσ.

Poulinos ευχαριστώ για την απάντηση, το ρούτερ το θέλω με διπλή μπάντα γιατί στη δεύτερη θέλω να βάλω τηλεόραση για hd και ενισχυτή av με ιντερνετικό ράδιο(έχει και ο ενισχυτής αλλα και η tv 5Ghz) αλλιώς έχεις δίκιο για σερφάρισμα μόνο θα έπαιρνα με μια μπάντα. Οσο για το στικάκι είναι dual band της tp-link και αυτο και το ρούτερ μπορεί και παίζει ταυτόχονα και στης δύο μπάντες.Πιστεύω οτι ειναι μια καλή και αξιόπιστη λύση με λίγα χρήματα το tp link αφου το συνολικο κόστος ρουτερ+στικάκι ειναι περίπου 80 ευρώ.Θέλω να σετάρω μόλις βρώ χρόνο και το modem να δω πώς συγχρονίζει και αν ολα πανε καλά θα κάνω την αγορά και του ρούτερ.

Στο τελικο σταδιο η στο σεταρισμα πιθανά θα χρειαστώ βοήθεια οπότε τα ξαναλέμε και παλι ευχαριστώ.

Δημοσ.

καλα ναι σε τοσα λιγα λεφτα δεν θα βρεις κατι αλλο.dual band νομιζω εχει και η Netgear οπως και η Linksys αλλα οι τιμες θα ειναιπαραπανω.ισως της Linksys να ειναι πιο φτηνο απλα δεν εχω ψαξει τι κανει και τι δεν κανει και αν μπορουν να παιξουν και οι 2 bands μαζι κτλ.σε vigor επισης σιγουρα θα υπαρχει αλλα η τιμη θα ειναι τρελα μεγαλη.επισης δεν ξερω αν η tp link εχει κανα μοντελο που να ειναι και adsl router μαζι για να γλυτωσεις να παρεις 2 ξεχωριστα μηχανηματα η να γλυτωσεις να κανεις παραπανω ρυθμισεις ακομα και αν κρατησεις το baudtec.πριν παρεις τον ρουτερ θες να παρεις adsl router tp link για να δεις ποσοκαλα θα παιξει?ενταξει αυτο ειναι λιγο σχετικο.mporei το ρουτερ να βγει μια χαρα και το adsl router μαπα.τωρα βεβαια επειδη θα εισαι σπιτι και στα 2,4 ghz να παιζεις δεν θα εχεις ΤΡΕΛΟ θεμα.απο την αλλη αν μπορεις να ριξεις καλωδιο θα ειναι πολυ καλυτερο απο οτιδηποτε αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...