Tasos_93 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Γειά σας και πάλι. Όπως λέει και ο τίτλος έχω ενα θεματάκι να περάσω το νέο bios f11 της μητρικής μου GA-H77-D3H rev1 απο όταν γύρισα απο διακοπές. Μου βγάζει το εξής μήνυμα παρόλο που δεν υπάρχει ξεχωριστή αναζήτηση για συστήματα 64 bit : "The version of this file is not compatible with the version of windows you are running". Κάνω κάτι λάθος ή δεν υπάρχουν για 64 bit?
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μην το κάνεις μέσα απο τα windows.. φτιάξε ενα bootable stick ρίξε μέσα τα 3 αρχεία αφού τα κάνεις unzip από το 7zip και μετά απλά κάνεις boot από αυτό και όλα τ'αλλα τα κάνει μόνο του.
Tasos_93 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Καλημέρα. Δυστυχώς δεν άκουσα την πρώτη σου συμβουλή και εκανα update απο το @BIOS και τώρα μου βγάζει το εξής μήνυμα "bootmgr is missing" εκανα επαναφορα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις στο bios όπως προτείνουν αλλα τίποτα. Θα κάνω reset το bios αν δεν δουλέψει τίποτα άλλο.Έχεις να προτείνεις κάτι να κάνω?
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 bootmgr is missing είναι του δίσκου.. αν πήρε σωστά και πια έκδοση φοράς θα το δεις μέσα στο bios.. Μην ανησυχείς μετά θα κάνεις boot από το DvD των windows και θα κάνεις repair το boot record του δίσκου σου..
Tasos_93 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Το πρόβλημα λύθηκε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα