dimi_p Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 γεια χαρα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω το εξης που με εχει μπερδεψει προκειται να αγορασω μια 3d τηλεοραση και εχω αρχισει να "μαζευω" 3d ταινιες με σκοπο να τις δω σε αυτην απο οτι ξερω εχουν ενσωματωμενο mediaplayer (σχεδον ολες) αλλα υπαρχει και το pc παντα να αναλαβει αυτο το ρολο με εξοδο προς την tv αν και ισως ειναι ασχετο παντως αυτη που θελω να παρω ειναι passive ( μια 47" lg) η ερωτηση ειναι η εξης: παρατηρησα οτι αλλες ταινιες εμφανιζουν 2 παραθυρα κολητα το ενα διπλα στο αλλο ενω αλλες εμφανιζουν το κλασσικο διπλο χρωματισμο (κοκκινο,πρασινο) οπως π.χ οταν βλεπεις ταινια 3d σε cinema χωρις τα γυαλια - την ωρα που τις βλεπω στον υπολογιστη δεν γνωριζω τη διαφορα των 2 , αν ξερει κανεις ας μου εξηγησει που οφειλεται υποπτευομαι πως η πρωτη αναφερεται σε active και η δευτερη σε passive τεχνολογια ; και αν ναι τοτε αυτο σημαινει πως η lg π.χ δεν θα μπορει να δειχνει την πρωτη ενω μια samsung (active 3d) θα μπορει ; αυτο οφειλεται στην ιδια την ταινια (δηλ. βγαινουν 3d blueray με ταινιες που δεν παιζουν σε ολες τις 3d τηλεορασεις αλλα θελουν active ή passive ; ) ή στο rip-αρισμα της στη συνεχεια ; για να καταλαβαιτε τι εννοω τα 2 "format" που βρισκω ειναι αυτα: συγγνωμη για την κακη ποιοτητα αλλα ηταν οτι πιο προχειρο μπορεσα να βρω για να δειξω τι εννοω
kostastnt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ταινία με πράσινο-κόκκινο δεν έχω δει πουθενά Που την πέτυχες? Αυτό που παίζουν οι τηλεοράσεις είναι το παράθυρο δίπλα-δίπλα ή πάνω-κάτω.. Αφού δεν πήρες ακόμα τηλεόραση θα σου πρότεινα να την δεις από κοντά πρώτα και να κοιτάξεις και προς samsung μεριά.. Το 3d τους είναι η μέρα με την νύχτα.. Επίσης να ξέρεις ότι οι ενσωματωμένοι media player δεν κάνουν 3d τους υπότιτλους και είναι λίγο άσχημο.. Αλλά μπορείς μέσω pc να κάνεις την δουλειά σου με τους υπότιτλους να δουλεύουν τζάμι! ΥΓ. Εσύ ψάχνεις για ταινίες SBS (Side by Side)
dimi_p Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ok ευχαριστω πολυ η νεα lg που περιμενω δεν ειναι η μερα με τη νυχτα...
graphist83 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Το 3D με το πράσινο κόκκινο που βρίσκεις ειναι η παλιά τεχνολογία που εαν θυμασαι χρησιμοποιούσες τα χαρτινα γυαλια με τα αντίστοιχα χρώματα. Παιζει σε ολες τις tv άνευ τεχνολογίας. Ο μέσος άνθρωπος δεν αντέχει πανω απο 30 λεπτά χωρις πονοκέφαλο και τάσεις κουτουλισμου του κοντινότερου τοίχου. Υλικό 3D για τις νεες tv βρίσκεις με ονομασία και ως real D. Με την samsung συμφωνώ οπως αναφερθεί άνωθεν.
basilis5 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 το θεμα αν δεν κανω λαθος ειναι να μπορει και η πηγη να αναπαραγει 3d αλλα και η τηλεοραση. εσυ αυτη τη στιγμη δεν εχεις ουτε πηγη ουτε τηλεοραση σωστα;
nomes Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Να κάνω μια ερώτηση. Έχω μια 42PFL4307H philips. Ενώ τα mkv αρχεία τα παίζει κανονικά τα .mp4 αρχεία δεν μου βγάζει επιλογή για 3d. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα