Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά έχω ένα pc θα αναφέρω χαρακτηριστικά παρακάτω και εδώ και λίγο καιρό δεν είχα προβλήματα στο gaming αφού δεν έπαιζα και πολλά games με απαίτησης (έπαιζα cod2-4 lol και κάτι ψιλά) δεν είχα προβλήματα το fps ήτανε καλο δεν είχα κωλύματα αλλα απότι φαίνεται το guild wars 2 έχει απαίτησης και παρατηρώ ότι όταν περιφέρομαι στο κόσμο βγάζω 25-35 fps και όταν γίνετε τις τρελής βγάζω 6-15 fps και αυτό εννοείτε πως δεν μου αρέσει.Ολα αυτα οταν το βαζω στα full.

To pc εχει πανω

CPU: Core 2 duo e6850

GPU: Ati Radeon 5770

RAM: 2x2GB

Tροφοδοτικο: cx430

MOBO: dgr31pr intel s775

Monitor max resolution 1440x900

και εκεί είναι που τρελαίνομαι το monitor μικρής ανάλυσης...

Y.G Το pc2 τις υπογραγής είναι αλλα η προηγουμενη cpu τα έφθσε και έβαλα αυτή.και ναι με καλύπτει το pc1 αλλα δεν το έχω μαζί μου στο μέρος που πέρασα :@

Περιμένω πρότασης.Aμα είναι να αγοράσω gpu μπορώ να πουλήσω αυτή τώρα 70, οποτε max 100 euro μπορώ να αγοράσω gpu (εννοείτε μεταχειρισμένη)

Για cpu ισχύ το ίδιο αλλα ένα 10αρίκο κάτω ...

Δημοσ.

Στο guild wars 2 και ειδικά σε αυτή την αναλυση δεν είναι η καρτα γραφικών αλλα ο επεξεργαστής μαλλον είναι ανεπαρκής... επίσης παιζει να έχεις θέμα και με την γραμμή του internet....

Τωρα για επεξεργαστή κοιτάς κατι σε Q6600, Q9XXX μεταχειρισμένα παντα!!!

Btw με ποια λογική πηρες το pc2 μαζι σου και όχι το pc1??

• Like 1
Δημοσ.

Με τι λογικη οτι ο αδερφος μου επισε τους δικους μου οτι και καλα εκει που εχω περασει πρεπει να διαβαζω και οχι να παιζω εε και εμεινα με αυτο (ο ξεφτιλας θελει να παιζει εκεινος) αρα τορα πια κοιταω για εναν 4πυρηνο επεξεργαστη

Απο internet πως μπορει να φτεει αυτο οταν τα fps ειναι χωμα?

Δημοσ.

Στο guild wars 2 και ειδικά σε αυτή την αναλυση δεν είναι η καρτα γραφικών αλλα ο επεξεργαστής μαλλον είναι ανεπαρκής... επίσης παιζει να έχεις θέμα και με την γραμμή του internet....

Τωρα για επεξεργαστή κοιτάς κατι σε Q6600, Q9XXX μεταχειρισμένα παντα!!!

Btw με ποια λογική πηρες το pc2 μαζι σου και όχι το pc1??

Δηλαδη ο e6850 στην ουσια κοβει την 5770 ε? αρα χρειαζομαι ενα τετραπυρηνο σωστα?
Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο παιχνιδι ναι κατα 99% ο επεξεργαστής σε κόβει... ειδικα απο την στιγμή που λές ότι έχει μεγαλο framedrop οταν γίνεται χαμος απο κόσμο!

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε ο Q6600 που ειναι στα 2,4 ειναι καλος δηλαδη θα ειμαι οκ με αυτο το συστημα για κανα χρονο ακομα?

Δημοσ.

Βρε μια χαρα είναι...

Κριμα παντως για τον 8400 διοτι και εκεινος θα την παλευε ανετα!! (απιθανη cpu)

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο παιχνιδι ναι κατα 99% ο επεξεργαστής σε κόβει... ειδικα απο την στιγμή που λές ότι έχει μεγαλο framedrop οταν γίνεται χαμος απο κόσμο!

Και προς επίρρωση των λόγων του stm ρίξε μια ματιά σε αυτό το review (Do CPU Frequency And Core Count Matter? ) και θα καταλάβεις γιατί χρειάζεσαι τετραπύρηνο για ψηλό framerate στο παιγνίδι.

Η GPU σου επαρκεί για τα 1440χ900.

Δημοσ.

αμα του κανω ενα o/c θα αλλαξει κατι? αλλα αποτι θυμαμαι δεν γινετε μεσα απο μητρικη πρπει να κολισω κατι πιν πανω στην cpu αν το κανω o/c κερδιζω τιποτα? γιατι για αγορα παλη δυσκολο το βλεπω (ενοειτε δεν εχω την μαμα ψυκτρα πανω και τωρα με της ζεστες βγαζει 35-37 βαθμους νομιζω ειναι αρκετα καλα για o/c)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...