poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Σας ευχαριστώ και για την βοήθεια να επιλέξω router/modem και για τις έξτρα πληροφορίες.Μόλις το πήρα στα χέρια μου και το σέταρα..βασικά ψιλοπράγματα ήθελε .Είδα ότι κλείδωσα ακριβώς 1mb πιο κάτω, από τα 13300 πήγε στο 12300.Δεν είχε κάποιο firmware update: Firmware Version V1.0.0.36_7.0.36 GUI Language Version V1.0.0.25 Αν μπορείτε να μου δώσετε και τα dns της wind με αυτά δεν έπαιρνα IP. τρέχω και τώρα το inssider για να δω τα κανάλια! τα dns δεν εχουν να κανουν με το να μην παρει Ip το ρουτερ.το ρουτερ θα παρει Ip και θα παρει και τα dns.οποτε εσυ στο pc σου αν βαλεις Ip στο αυτοματο και dns στο αυτοματο θα τα παρει ολα μονο του ενω αμα δωσεις καρφωτα ip θα πρεπει να δωσεις και καρφωτα dns.εκει μπορεις να βαλεις πχ την Ip του ρουτερ για dns η να βαλεις καποιον Open dns πχ google 8.8.8.8 η να βαλεις της wind. αυτα που γραφτηκαν παραπανω βλεπω οτι ειναι σωστα διοτι αποπισω βλεπω dns1.tellas.gr kai dns2.tellas.gr . για το inssider τα ειπαμε και με Pm
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Επιστρέφω στο θέμα,για να μην ανοίγω άλλο. Αντιμετωπίζω πρόβλημα..Ξαφνικά εκεί ο υπολογιστής είχε σύνδεση κανονικά με ethernet συνδεδεμένος..Τώρα πλέον βγάζει unidentified network,ενώ όλες οι ασύρματες συσκευές έχουν κανονικά πρόσβαση.Άλλαξα καλώδια πάλι τίποτα.Όταν βγάζω το καλώδιο,το pc το βλέπει ότι βγαίνει από πάνω,και όταν το συνδέω πάλι το βλέπει.Αλλά δεν δίνει πρόσβαση στο internet,ασύρματα με ένα usb που έχω πήρε κανονικά.. με ipconfig όταν έχω το καλώδιο πάνω,δεν βλέπει default getway πλέον :S στο router πάνω έχω ένδειξη σε ποιά θύρα το έχω.. η κάρτα δικτύου να πέθανε;
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 σβησε ξαναπερασε καρτα.σιγουρεψου οτι δεν σε κοβει κανα firewall και δοκιμασε και με καρφωτες Ip.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 το έκανα αυτό,την πέρασαν τα windows update..τίποτα..Βάζω καρφωτά τίποτα.. Μόλις είμαι από format με τα 8 πάνω,πάλι τίποτα,ενώ στην αρχή εδειχνε ότι έπερνε
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 πριν ησουν με windows 8 η windows 7 οταν επαιζες??μηπως περασες καποιο προγραμμα και κατι σου κομπλαρε?
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 πριν ησουν με windows 8 η windows 7 οταν επαιζες??μηπως περασες καποιο προγραμμα και κατι σου κομπλαρε? με 7 ήμουν,και πάλι τα 8 που πέρασα τα ίδια έκανε..αλλά πλέον http://www.insomnia.gr/topic/469580-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%AF-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82/ pc καμπουμ!
maximosm Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα το router μου tp-link πριν από 3 μέρες ξεκίνησε και μου κάνει αποσυνδέσεις από το adsl και όταν επανέρχεται το adsl δεν συνδέεται στο internet.Πιθανόν χάλασε το router.Βεβαια πολλές φορες από την πρώτη μέρα που το είχα δεν ξανασυνδεόταν σε τυχόν αποσυνδέσεις.Αυτό που θέλω από ένα καινούργιο router είναι να ξανασυνδεθεί στο internet γιατί χρειάζομαι απομακρυσμένο έλεγχο και όταν λοιπό εξωτερικό μένει χωρίς internet το pc για πολλές μέρες.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 με 7 ήμουν,και πάλι τα 8 που πέρασα τα ίδια έκανε..αλλά πλέον http://www.insomnia.gr/topic/469580-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%AF-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82/ pc καμπουμ! σε βλεπω να αλλαζεις και pc οποτε και καρτα αλλιως παιρνεις μια ethernet καρτα με 5 ευρω για να δεις αν πραγματι τα παιξε η καρτα. Εμενα το router μου tp-link πριν από 3 μέρες ξεκίνησε και μου κάνει αποσυνδέσεις από το adsl και όταν επανέρχεται το adsl δεν συνδέεται στο internet.Πιθανόν χάλασε το router.Βεβαια πολλές φορες από την πρώτη μέρα που το είχα δεν ξανασυνδεόταν σε τυχόν αποσυνδέσεις.Αυτό που θέλω από ένα καινούργιο router είναι να ξανασυνδεθεί στο internet γιατί χρειάζομαι απομακρυσμένο έλεγχο και όταν λοιπό εξωτερικό μένει χωρίς internet το pc για πολλές μέρες. καλο θα ηταν να δοκιμασεις αν εχεις ενα αλλο για να δεις τι γινεται.αλλιως μετα υπαρχουν το vigor2700vg που ειναι καλο και φτηνο απλα θελει αλλαγη firmware μετα πας σε netgear 1000 netgear 2200 Και μετα σε vigor 2710.τα εβαλα απο το πιο φτηνο στο πιο ακριβο.και d link μπορεις βεβαια αλλα ρωτα να σου πουν ποια μοντελα. 1
maximosm Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 σε βλεπω να αλλαζεις και pc οποτε και καρτα αλλιως παιρνεις μια ethernet καρτα με 5 ευρω για να δεις αν πραγματι τα παιξε η καρτα. καλο θα ηταν να δοκιμασεις αν εχεις ενα αλλο για να δεις τι γινεται.αλλιως μετα υπαρχουν το vigor2700vg που ειναι καλο και φτηνο απλα θελει αλλαγη firmware μετα πας σε netgear 1000 netgear 2200 Και μετα σε vigor 2710.τα εβαλα απο το πιο φτηνο στο πιο ακριβο.και d link μπορεις βεβαια αλλα ρωτα να σου πουν ποια μοντελα. Χρονια πολλά δεν είπαμε....Το tp link που είχα το μονο που m ου άρεσε ήταν οι αποσπώμενες κεραίες.Ξέρουμε αν το netgear έχει αποσπώμενες κεραίες?Θα κάνω δοκιμη με ένα thomson που έχω και μετά θα πάω για αγορά.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 α. χρονια πολλα. β.αμα σου κανει το Thomson δεν μπορεις να κρατησεις αυτο? το netgear αμα δεις και σε φωτο νομιζω δεν ειναι αποσπομενες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα