Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,το σπίτι το πατρικό είναι 3όροφο,και έτσι έχω(είχα) το belkin N1 vision,για router και να αυξάνω το σήμα.Όμως τα έπαιξε με infinity loop..Έψαξα και βρήκα πιθανά προβλήματα http://www.fixya.com..._vision_boot_up με αυτό εδώ να είναι ακριβώς το πρόβλημα,αφού 1 πυκνωτής είναι σκασμένος,αλλά και σα από υγρασία να φαίνεται στην πλακέτα,παρακάτω 2 φώτος.

Το router μας βόλευε γιατί είχαμε επαρκές σήμα,σε όλο το σπίτι και την αυλή,και πλέον ζορίζετε το θέμα,γιατί έχω δανειστεί αντάπτορες usb για να πιάνει ειδικά το laptop που είναι τέρμα κάτω.

Θα πάρω πυκνωτή αύριο να τον αντικαταστήσω,αλλά σε περίπτωση που το πρόβλημα συνεχίζει,θέλω να μου προτείνεται κάποια modem/router,γιατί θέλω να ξεφορτωθώ τελείως το modem της wind-zte-...Από τιμές θέλω μέχρι 80€ και για dsl over pstn.

Είδα πάλι για belkin,αλλά μου φαίνονται σα μπαλόνια και δεν έχει πάνω ενδείξεις,ώστε να έχεις πληροφορίες,μόνο ένα ledακι..Τουλάχιστον έτσι φαίνεται,ούτε lan,ούτε internet,ούτε dsl ;; και δεν ξέρω τί λένε από κάλυψη.

Να πάω σε linksys ή dlink; http://www.you.gr/b2...F929C005FA41F42 αυτό μου πρότεινε ένας φίλος.

( http://www.you.gr/b2...F929C005FA41F42 ψάχνοντας και διαβάζοντας,θα μου κάνει δουλειά;Γιατί έχει εσωτερικές κεραίες αυτό)

Θέλω κάλυψη,και να μην έχω dc,σταθερή γραμμή όπως έχω με το wag120n(αλλά αυτό είναι μικρό για τούτο το σπίτι),μιας και επάνω θα μπαίνουν 4 συσκευές,οι 3 θα είναι ασύρματα.Και να έχει καλό μενού,με τις ρυθμίσεις του...όχι φτωχό και δύσκολο.

Για να προλάβω να το πάρω μέχρι την Παρασκευή γιατί φεύγω το σάββατο που μας έρχεται.

dsc0208q.jpg

dsc0207up.jpg

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν και είμαι τρομερό μαστόρι :P ..το router συνεχίζει τα δικά του..

Οπότε ποιό modem/router από τα 2 αυτά;

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

+1 για το DGN2200. Δεν το έχω, αλλά αν δεις σε γειτονικό φόρουμ, κάνει θραύση. Όλοι λένε για το πόσο σταθερό είναι και πόσο μεγάλη εμβέλεια έχει το ασύρματο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα netgear τα έχω πάρει από φόβο,γιατί στην αγγλία που μας τα έδιναν..όλοι μας είχαμε προβλήματα με αποσυνδέσεις..

Και λόγο πίεσης χρόνου θέλω να το έχω μέχρι τετάρτη έστω πέμπτη στα χέρια μου για να προλάβω να το δω πριν φύγω.Γιαυτό κοίταξα στο you.gr .εκτός και αν πάρω αυτό με τον αντάπτορα,που είναι +20€ :S

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Καμία άλλη απάντηση;;; :o

Λόγο βιασύνης....άφησα την cisco και επέλεξα το netgear διαβάζοντας ξένα reviews.

Ελπίζω να μην τύχω σε bugs με το κόκκινο λαμπάκι ή άσχημο σήμα :)

Δημοσ.

Εγώ είχα το προηγούμενο μοντέλο netgear , είναι πολύ καλό και είχε καλύτερη εμβέλεια από αυτό τις hol που εχω .

Δημοσ.

Εγώ είχα το προηγούμενο μοντέλο netgear , είναι πολύ καλό και είχε καλύτερη εμβέλεια από αυτό τις hol που εχω .

ΟοΟο..χρησιμοποιείς αυτό το ερείπιο net faster iad-μακριά;

Στο σπίτι που μένω θεσσαλονίκη μου έχω το linksys wag120n..αλλά για εδώ ήθελα κάτι με δυνατό σήμα κυρίως.

Εφόσον διάβασα και στο adslgr.com για το μόντεμ,και λίγα από το εξωτερικό,νταξ λέγανε καλά λόγια,έχει κάποια bugs πάνω απότι είδα,και βάζανε custom FW :)

Δημοσ.

Πάντως αν το παράγγειλες το DGN2200 απο το you.gr να ξέρεις ότι περιμένουν παραλαβή μετά τις 20/9,δεν πρόκειται να το έχεις σύντομα.Στο λέω γιατί το έχω παραγγείλει από 5/8 και πριν 3-4 μέρες ακύρωσα την παραγγελία μιας και μου είπαν ότι θα περίμενα κανένα μήνα ακόμα.

Το πήρα τελικά μεταχειρισμένο από μέλος του φόρουμ που το πουλούσε.

Δημοσ.

Πάντως αν το παράγγειλες το DGN2200 απο το you.gr να ξέρεις ότι περιμένουν παραλαβή μετά τις 20/9,δεν πρόκειται να το έχεις σύντομα.Στο λέω γιατί το έχω παραγγείλει από 5/8 και πριν 3-4 μέρες ακύρωσα την παραγγελία μιας και μου είπαν ότι θα περίμενα κανένα μήνα ακόμα.

Το πήρα τελικά μεταχειρισμένο από μέλος του φόρουμ που το πουλούσε.

ναι είδα ότι δεν ήταν διαθέσιμο..και πήρα αυτό,αναγκαστικά λόγο ότι τρέχουν οι μέρες,(πέμπτη θα είναι εδώ-και τώρα βλέπω ότι άλλαξε και λέει κατόπιν παραγγελίας..έχει γούστο να έγινε καμια βλακεία,και μετά να τρέχω :P )με τον αντάπτορα μαζί http://www.you.gr/b2...F929C005FA41F42 είχε +20€ :S βέβαια,αλλά ευκαιρία να αλλάξω και τον χαλασμένο αντάπτορα που είχα.

(το zte της wind να υποθέσω να μην το δώσω,γιατί τα ζητάει πίσω μετά; )

Δημοσ.

λογικα το zte δεν θα το ζητησουν πισω αν και αν ειναι εγγυηση θα στο αλλαξουν.μια καλη λυση θα ηταν και το vigor 2710n που εχει τρομερο μενου και καλο ασυρματο με 3 κεραιες αλλα η τιμη ειναι λιγο ακριβη.επισης μια αλλη λυση θα ηταν ενα απλο adsl modem router και μετα να βαλεις ενα repeater ενδιαμεσα η να συνδεσεις ενα δευτερο access point με καλωδιο ethernet απο το adsl router.σε access point μπορεις να παρεις air live που με αλλαγη firmware συνηθως μπορει να ανεβασεις τα Mw απο 100 σε παραπανω οποτε να παιξει καλυτερα.belkin ξανα με τιποτα δεν λεει,.

d link νορμαλ μαρκα αν και καλυτερα netgear.linksys καλα μεν και σε εμβελεια παροτι εχουν εσωτερικη κεραια αλλα μεγαλο μειον οτι σε χαλια γραμμες τραβανε αρκετα disconnects.σε καποια εχουν βγει custom firmwares οπως και σε καποια Netgear μπορεις να περασεις custom firmwares.

το πλαισιο καποτε εδινε τα Netgear με lifetime warranty που ηταν καλη φαση γιατι ειχαν σκασει μερικα απο αυτα.προβληματα με ethernet σε πιο παλια μοντελα κτλ.και το Linksys παροτι ειναι cisco εχει παρα πολλες διαφορες.κοινως καμια σχεση η μια εταιρεια με την αλλη.τωρα για το σημα προσπαιξσε το ρουτερ καπου μακρια απο ασυρματα τηλεφωνα μακρια απο γωνιες τοιχων οχι μεσα σε επιπλα ραφια συρταρια και γενικα σε καλο σημειο να μην εμποδιζει το σημα.και βαλε το inssider να δεις σε τι καναλια παιζουν οι γειτονες για να βαλεις κατι αλλο εσυ.αν και παλι δεν καλυπτει με σημα μετα υπαρχουν και οι αλλες λυσεις που σου ειπα.απο access point/repeater/power lines ktl.

να φτιαξεις το belkin δεν εχει αξια καν ακομα και να φτιαχνοταν.

Δημοσ.

λογικα το zte δεν θα το ζητησουν πισω αν και αν ειναι εγγυηση θα στο αλλαξουν.μια καλη λυση θα ηταν και το vigor 2710n που εχει τρομερο μενου και καλο ασυρματο με 3 κεραιες αλλα η τιμη ειναι λιγο ακριβη.επισης μια αλλη λυση θα ηταν ενα απλο adsl modem router και μετα να βαλεις ενα repeater ενδιαμεσα η να συνδεσεις ενα δευτερο access point με καλωδιο ethernet απο το adsl router.σε access point μπορεις να παρεις air live που με αλλαγη firmware συνηθως μπορει να ανεβασεις τα Mw απο 100 σε παραπανω οποτε να παιξει καλυτερα.belkin ξανα με τιποτα δεν λεει,.

d link νορμαλ μαρκα αν και καλυτερα netgear.linksys καλα μεν και σε εμβελεια παροτι εχουν εσωτερικη κεραια αλλα μεγαλο μειον οτι σε χαλια γραμμες τραβανε αρκετα disconnects.σε καποια εχουν βγει custom firmwares οπως και σε καποια Netgear μπορεις να περασεις custom firmwares.

το πλαισιο καποτε εδινε τα Netgear με lifetime warranty που ηταν καλη φαση γιατι ειχαν σκασει μερικα απο αυτα.προβληματα με ethernet σε πιο παλια μοντελα κτλ.και το Linksys παροτι ειναι cisco εχει παρα πολλες διαφορες.κοινως καμια σχεση η μια εταιρεια με την αλλη.τωρα για το σημα προσπαιξσε το ρουτερ καπου μακρια απο ασυρματα τηλεφωνα μακρια απο γωνιες τοιχων οχι μεσα σε επιπλα ραφια συρταρια και γενικα σε καλο σημειο να μην εμποδιζει το σημα.και βαλε το inssider να δεις σε τι καναλια παιζουν οι γειτονες για να βαλεις κατι αλλο εσυ.αν και παλι δεν καλυπτει με σημα μετα υπαρχουν και οι αλλες λυσεις που σου ειπα.απο access point/repeater/power lines ktl.

να φτιαξεις το belkin δεν εχει αξια καν ακομα και να φτιαχνοταν.

ε είπα μήπως φτιαχνόταν το belkin..άντεξε 4χρόνια το ρούτερ αυτό.

Ευχαριστώ για την πρόταση,τα έχω δει τα vigor αλλά ανέβαινε πολύ η τιμή,και οι γονείς μου είπαν όχι τόσα πολλά.Ναι αυτό με τα custom firmware για το netgear το διάβασα,αλλά δεν έδωσα εκείνη τη στιγμή βάση το γιατί.Ε ναι..θα δω πως θα πάει το netgear και αν ακόμα υπάρχει θέμα,μάλλον repeater στο μέσον του σπιτιού,ελπίζω να μην χρειαστεί αυτή η αγορά.Απλώς το n1 vision μας έσωνε επειδή είναι τρίπατο το σπίτι.

Έχω στο κινητό το wifi analyzer γιαυτό τον λόγο,για να βλέπω τα κανάλια που είναι οι γείτονες..Αλλά αν είναι να βάλω αυτό που είπες αν κάνει καλύτερη δουλεία ή τα δείχνει πιο καλά :) .

Δημοσ.

ε είπα μήπως φτιαχνόταν το belkin..άντεξε 4χρόνια το ρούτερ αυτό.

Ευχαριστώ για την πρόταση,τα έχω δει τα vigor αλλά ανέβαινε πολύ η τιμή,και οι γονείς μου είπαν όχι τόσα πολλά.Ναι αυτό με τα custom firmware για το netgear το διάβασα,αλλά δεν έδωσα εκείνη τη στιγμή βάση το γιατί.Ε ναι..θα δω πως θα πάει το netgear και αν ακόμα υπάρχει θέμα,μάλλον repeater στο μέσον του σπιτιού,ελπίζω να μην χρειαστεί αυτή η αγορά.Απλώς το n1 vision μας έσωνε επειδή είναι τρίπατο το σπίτι.

Έχω στο κινητό το wifi analyzer γιαυτό τον λόγο,για να βλέπω τα κανάλια που είναι οι γείτονες..Αλλά αν είναι να βάλω αυτό που είπες αν κάνει καλύτερη δουλεία ή τα δείχνει πιο καλά :) .

και πολυ αντεξε 4 χρονια.ναι τα vigor καλα αλλα ακριβα.κατα τα αλλα ασε και το κανονικο firmware αμα θες πανω και δες πως παει.αλλιως αν δεν καλυπτει παρε repeater σε airlive και βαλτο λιγο πιο δυνατα πχ απο 100 mw σε 200 για να σε καλυψει.δες και το Inssider>παλια ειχα το net stumbler αλλα δεν επαιζε σε Πιο νεες καρτες και εβαλα το inssider και με εχει βολεψει.αρκετα συχνα Updates.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και για την βοήθεια να επιλέξω router/modem και για τις έξτρα πληροφορίες.Μόλις το πήρα στα χέρια μου και το σέταρα..βασικά ψιλοπράγματα ήθελε ;) .Είδα ότι κλείδωσα ακριβώς 1mb πιο κάτω, από τα 13300 πήγε στο 12300.Δεν είχε κάποιο firmware update: Firmware Version V1.0.0.36_7.0.36 GUI Language Version V1.0.0.25

Αν μπορείτε να μου δώσετε και τα dns της wind

62.169.194.17

62.169.194.18

με αυτά δεν έπαιρνα IP.

τρέχω και τώρα το inssider για να δω τα κανάλια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...