daino92 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μόλις έκανα την αλλαγή σε Mountain Lion κ να τα προβλήματα. Τι κάνουμε εδώ; Να ψάξω για άλλο παραμφερές πρόγραμμα; http://imageshack.us/f/845/screenshot20120826at115.png/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 εχεις την τελευταια εκδοση του Tuxera NTFS? Σε τι σύστημα αρχείων στο κάνει? Εγω έχω την 2012.3.3 και δουλευει άπταιστα σε Mountain Lion αλλά και Lion (στο αλλο μηχανημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Έκανες clean install ή από πάνω? Και σε μένα το tuxera μου κάνει νερά.. Όλη την ώρα είναι κολλημένο στο 40-50% σε i5-2500k cpu.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Λοιπόν, clean install έκανα. Η έκδοση απ' ότι βλέπω είναι παλιά (2011.4). Θα κοιτάξω αν είναι να βρω νεότερη. Πάντως χρειάζεται τέτοιο πρόγραμμα; Κάπου διάβασα οτι από Lion και μετά το χει από μόνο του αυτή τη λειτουργία το mac os x. Στην τελική ξέρετε τι είναι αυτό το σφάλμα που μου βγάζει; Επί την ευκαιρία, για να μην κάνω άλλο post, είχατε τπτ προβλήματα κατά την μετάβαση σε Mountain Lion? Γιατί σε μένα έφαγε κάτι φρίκες...ελπίζω να μη μου ξανακάνει και να έστρωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως θα πω ότι αν κάνεις εγραφες απο osx σε ntfs με ενδιάμεσες τέτοιες ρουτίνες αργά η γρήγορα θα έχεις προβλήματα.. Η σίγουρη λύση για εμένα είναι exfat για τα αρχεία που πρέπει να γράφονται και από τους 2 υπολογιστές και από εκεί και πέρα κάθε υπολογιστής τον δίσκο του η το partition του.. Εγώ τα πέταξα όλα αυτά,και χρησιμοποιούσα και καλύτερο πρόγραμμα της Paragon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 καλημέρα. και εγω ειχα αντιμετωπίσει ενα τέτοιο πρόβλημα με ενα σκληρο usb3 απο το πλαίσιο. ειχα Tuxera NTFS. και οταν το εβαζα επανω με έβγαζε error. μετα εβαλα paragon ntfs for mac ver 9.0. και ειμαι ok σε ολους πλέον τους δισκους. καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Νταξ με τα πολλά, το φτιαξα. Ευχαριστώ πάντως για τις υποδείξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως θα πω ότι αν κάνεις εγραφες απο osx σε ntfs με ενδιάμεσες τέτοιες ρουτίνες αργά η γρήγορα θα έχεις προβλήματα.. Η σίγουρη λύση για εμένα είναι exfat για τα αρχεία που πρέπει να γράφονται και από τους 2 υπολογιστές και από εκεί και πέρα κάθε υπολογιστής τον δίσκο του η το partition του.. Εγώ τα πέταξα όλα αυτά,και χρησιμοποιούσα και καλύτερο πρόγραμμα της Paragon. Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια το Paragon NTFS και ουδέποτε είχα προβλήματα αξιοπιστίας. Από εκεί και πέρα η λύση του exfat που προτείνεις ασφαλώς είναι περισσότερο "native", αλλά το πρόβλημα είναι όταν επιχειρήσουμε να ανταλλάξουμε αρχεία με τον υπόλοιπο windows-πληθυσμό. Οι περισσότεροι χρήστες καλώς ή κακώς χρησιμοποιούν ntfs και αναγκαστικά πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτούς. Το άσχημο με όλα αυτά τα σχετικά προγράμματα είναι ότι μειώνουν κατά πολύ (εως και 3 φορές) την ταχύτητα εγγραφής/ανάγνωσης ενός δίσκου. Ειδικά σε usb 3.0 οι καθυστερήσεις είναι πολύ μεγάλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 το paragon "αργησε" να βγαλει εκδοση που να παιζει σωστα και απροβληματιστα σε Mountain Lion, οποτε πηγα αναγκαστικα στην αλλη λυση του TuxeraNTFS (αυτες τις μερες εβγαλε την εκδοση 10 που το υποστηριζει πλεον το btw) για την εκδοση 10 δε ξερω αλλα παντα ηταν πολυ σταθεροτερο και πιο γρηγορο σαν driver το paragonNTFS. Ίσως επειδη βασίζεται σε proprietary driver της εταιρειας και οχι σε NTFS-3G που βασιζεται το Tuxera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα