GoS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Γεια σας , μόλις ήρθα σε εστία στο εξωτερικό και έχω το εξής πρόβλημα : Για να πάρω ίντερνετ υπάρχει ένα μπριζάκι rj -45 στο τοίχο. Μόλις συνδέσω με καλώδιο το λαπτοπ παίρνει ίντερνετ κανονικά. Θέλω όμως να συνδέσω και το κινητό μου οπότε αγόρασα το εξής access point : sitecom n300 access point . To συνδεσα κανονικά και μόλις συνδεθώ από το λαπτοπ ασύρματα αυτό παίρνει κανονικά ίντερνετ ενώ η επομένη συσκευή που θα συνδεθεί, συνδέεται αλλά δεν παίρνει ίντερνετ. Τι μπορεί να φταίει ή να να έχω κάνει λάθος ? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
GoS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Το προβλημα λυθηκε. Παρακαλω να κλειδώσει. Thanks anyway
djuan1988 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Γράψε τι έκανες ώστε κάποιος με το ίδιο πρόβλημα να μπορέσει να βρει λύση αργότερα.
BadBoy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα, δε χρειάστηκε να αγοράσω κάτι. Απλά έκανα το laptop μου wifi hotspot: http://www.connectify.me/
GoS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Η λυση ήταν πιο απλή απ ότι νομιζα. Πήγα πίσω το sitecom access point και πήρα ένα router cisco E1200 (αυτο μου πρότειναν ο ύπαλληλος του πάροχου του Internet -Πολύ ωράιο εργαλείο) και απλά όλα λειτουργούν τέλεια. 3 συσκευές ασύρματα χωρίς κανένα πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 γιατι εχετε μανια να παιρνετε router λιγο αγνωστα ενω το cisco ναι ξερεις οτι θα παρεις κατι ποιοτικο και καλο εστω και αν το πληρωσεις λιγο πιο ακριβα.το τοπικ κλειδωνεται οπως θελει o ts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις