Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα ενα laptop πιο πολυ για gaming κυριως bf3 cod αλλα και παιχνιδια οπως league of legends kai wow...Εχω κανει μια ερευνα και οι πιο πολλοι λενε πως τα turbo-x δεν ειναι πολυ καλα και αξιοπιστα για αυτο δεν θα τα προτιμησω.ι τιμη πρεπει να ειναι γυρω στα 8 με 9 εκατοσταρικα.Εχω καταληξει στο Toshiba Satellite L855-10X Ice Blue πο ξεπερναει λιγο το οριο βεβαια..αλλα πιστευω πως ειναι οτι πρεπει για αυτην την κατασταση..Επισης ημουν ετοιμος να παρω το Turbo-X H i726-850 2VRAM πρωτου δω καποια αλλα φορουμς.Θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο και αν υπαρχει κατι καλυτερο στα λεφτα του.(να μην ξεπερναει τα 1000€ παρακαλω)..ευχαριστω :-D

Δημοσ.

Sorry που θα φωναξω , αλλα το αξιζει:

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ-> http://www.skroutz.g...B-32GB-SSD.html

πραγματικά καταπληκτικό λάπτοπ. το αδερφάκι του όμως είναι ακόμη καλύτερο http://www.skroutz.gr/s/2231547/Lenovo-IdeaPad-Y580-i7-3610QM-8GB-750GB-64GB-SSD.html?from=recommendation ,δυστυχως ξεφευγει όμως η τιμή. στα χρήματα αυτά δε θα βρεις τίποτα καλύτερο από αυτό που σου πρότεινε ο liakjim

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας..το lenovo εχει πολυ καλη καρτα γραφικων αλλα ο i5 με τον i7 τριτης γενιας δεν εχει μεγαλη διαφορα στο gaming??

Δημοσ.

Ουσιαστικά δεν έχει, πολύ λίγα εώς ελάχιστα είναι τα παιχνίδια που εξαρτώνται περισσότερο απο τον επεξεργαστή σε σχέση με την κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Αν μπορεις να δωσεις τα +300 για i7+FullHd οθονη καντο.

Αλλα γενικα δεν νομιζω οτι θα εχεις bottleneck απο τον i5.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα για να παρω το lenovo με i7 επειδη με εντυπωσιασε λιγο και η αναλυση να πω την αληθεια..εγω μενω θεσσαλονικη ομως..απο service τι γινεται??

Δημοσ.

παιδια συγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα υπαρχει περιπτωση να το βρω στην θεσσαλονικη???εστω και αν περιμενω με παραγγελια δλδ..

Δημοσ.

Αυτό μάλλον δύσκολο να στο απαντήσουμε εμεις εδώ πάρε τα καταστήματα που το φέρνουν εκει και καντους μια ερώτηση.

Δημοσ.

Αν μπορεις να δωσεις τα +300 για i7+FullHd οθονη καντο.

Αλλα γενικα δεν νομιζω οτι θα εχεις bottleneck απο τον i5.

+ 250giga hdd

+ 32 giga ssd

+ 2 γιγα ραμ

αλλά νομίζω η μεγάλη διαφορά είναι η ανάλυση.

μου φαίνεται πρέπει να αρχίσω να μαζεύω χρήματα... :cry:

Δημοσ.

Μακαρι να ηταν 17-αρι.

Αλλα ειπαμε απο εξωτερικο περνεις 670m+3610qm+17-αρι με τα ιδια λεφτα. (του μεγαλου εννοω)

Δημοσ.

Μακαρι να ηταν 17-αρι.

Αλλα ειπαμε απο εξωτερικο περνεις 670m+3610qm+17-αρι με τα ιδια λεφτα. (του μεγαλου εννοω)

αν ήταν 17-αρι και είχε ssd 256 αντί για 64 θα ηταν το "τελειο" λάπτοπ κατά τη ταπεινή μου γνώμη. δε ξέρω μόνο τι παίζει με την εγγύηση. αυτός http://www.insomnia.gr/topic/456365-lenovo-ideapad-y580-i7-3610qm8gb750gb-64gb-ssd/ λέει ότι του δείχνει 2 χρόνια, αν είναι έτσι τότε είναι πολύ καλή περίπτωση.

Δημοσ.

Ναι , απλα κακα τα ψεμματα , ακομα κ η 660m θα τα βρει μαπστουνακια στους μελλοντικους τιτλους κ σε 1920Χ1080.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...