sobi1984 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 λοιπον καλησπερα το εχει η μοιρα μου .... πριν καιρο ειχα παθει κατι παρομοιο τωρα ομως εχω το εξησ προβλημα.... 2 σκληροι ..ο ενας αγορασμενος πριν τα χριστουγεννα και ο αλλος αγορασμενοσ πριν κανα 2 μηνο ... σας επισυναπτω τις εικονες... τι μπορω να κανω ???? ο 2tb εκει που λεει power on time 1 day and 6 hour δεν ειναι αληθες και τι εννοω ...δουλευει παανω στο μηχανημα 2 μηνες και ξαφνικα χτες μηδενησε ο μετρητης.... τι να κανω πειτε μου...
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Backup.. δεν έχεις και πολλές επιλογές εξάλλου,εκτός και αν θέλεις να τους χαρχαλεψεις για να τους στείλεις όσο είναι σε εγγύηση.. Σε πρώτη φάση λοιπόν backup κ περίμενε λιγο να δεις αν και πως θα εξελιχτεί..
sobi1984 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 θα προτιμουσα να τους χαρχαλεψω...να τους στειλω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο..τον 1τβ τον αδειασα...υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο αποδεδηγμενα να κανει δουλεια ... γιατι κ παλιοτερα δοκιμασα διαφορα αλλα τπτ ξερεις να μου εξηγησεις γιατι μηδενησε το counter στον green ?
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Σορυ κιόλα αλλά τι σε πείραξε τώρα;;Και οι δυο δίσκοι είναι τέλειοι. Αστο να μηδενίζει και τι έγινε;;Αν θες τρέξε το επίσημο πρόγραμμα ελέγχου να ησυχάσεις,τσάμπα(χωρίς λόγο) θα μπλέξεις αν πας να τους αλλάξεις.
sobi1984 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 καλα σκληρος με 2 bad sectors και τα weak σε μια μερα να γινονται 8 δεν ειναι τελειος....δινει σημαδια πως κατι δεν παει καλα..και επειδη εχω πραγματα δουλειας και αρχεια αλλα δικα μου μεσα μην τους παρω στο χερι κ μετα τρεχω κ δεν φτανω...ελπιζω να με κατσαλαβες τι εννοω...τελειοσ ειναι οταν λεει οτι δεν εχει τιποτα...και το θεμα το ανοιξα γιατι οπως και με αλλους 3 χ 320 σατα 2 πριν ενα εξαμηνο που τους πηρα στο χερι απο την μια μερα στην αλλη ...δεν θελω να την ξανα πατησω.... υπαρχει περιπτωση να παιζει θεμα τροφοδοσιας σκληρων η κατι αλλο κ να τους πειραζει κ τους δυο μαζι και τους αλλουσ παλιοτερα ολους μαζι ?
washcloud Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ...ξέρεις σε τί ποσοστό της χωρητικότητας αντιστοιχεί ένας sector; Οι ενδείξεις που έχεις δεν είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου πάντως. "Μάλλον ψαρώνεις" από τη λέξη "bad", κι έχεις εντύπωση πως "ένας sector" είναι κάτι τεράστιο... Λοιπόν, την πιο σωστή κουβέντα στην είπε ήδη πρώτος-πρώτος ο Μούβης : κάνε αντίγραφα των περιεχομένων. Τα οποία θα έπρεπε να τα είχες ήδη, ακόμη κι αν τον δίσκο τον πήρες χτες, και έλεγε "υγεία 105%". Ο λόγος είναι ότι εκτός του ότι έχει χίλιους-δυο τρόπους να χαλάσει ένας δίσκος (και διάφοροι από αυτούς δεν είναι με τίποτα προβλέψιμοι), κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ΟΥΤΕ για τους "προβλέψιμους" από αυτούς. Τα προγράμμα ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ δίνουν, κάτι σαν πρόγνωση καιρού (η πρόγνωση του καιρού είναι εν τω μεταξύ κατά πολύ πιο αξιόπιστη...). Για την ακρίβεια, σου λένε επίσης και πάνω-κατω ορθώς πώς έχουν τα πράγματα μια δεδομένη στιγμή. Το πώς θα είναι μετά από λίγο ή μετά από καιρό....ασ' το. Δεν μπορούν να το προβλέψουν στην ουσία. Αν βγεις και πεις "μα δεν γίνεται να κάνω μπακάπ σε τέτοιο όγκο δεδομένων", θα είσαι άξιος αυτού που (με μαθηματική ακρίβεια) θα σε βρει κάποια στιγμή. Το ότι "μηδένισε ο μετρητής", ΙΣΩΣ και να μην είναι καλή ένδειξη. Ίσως όμως και να μην σημαίνει τίποτα. Κι όταν υπάρχει τέτοια αμφιβολία, είναι που δικαιώνεται το "μπακάπ" ακόμα περισσότερο... Επίσης σε γενικές γραμμές είναι δύσκολο να ευθύνεται ένα τροφοδοτικό. Πιο πιθανό είναι "να ήρθε η ώρα τους" (κυρίως λόγω ποιότητας κατασκευής). Ο μόνος τρόπος για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, σχετικά με το τροφοδοτικό είναι να...πάρεις άλλο, "προληπτικά". Αν σε παίρνει οικονομικά, καν' το. ...Ρώτησες και για κάποιο πρόγραμμα "πού να κάνει δουλειά" και είπες "παλιότερα δοκίμασες άλλα που δεν κάνανε"... Σε τί αναφέρεσαι.......; Τέλος το "χαρχάλεμα" που σου είπε ο Μουβ, σημαίνει να αυτοκτονήσεις τους δίσκους (διότι έτσι όπως είναι ΤΩΡΑ, χαίρουν άκρας υγείας, τουλάχιστον με βάση τις αναφορές των διαγνωστικών, και δεν πρόκειται να στους αλλάξουν) για να στους αλλάξουν στα σίγουρα. Το τονίζω, γιατί δεν είμαι σίγουρος αν το κατάλαβες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα