Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι 1500 euro

Για σερφαρισμα και για διαφορα προγραμματα

χωρις οθονη εχω μια 42αρα tv για monitor

χωρισ πληκτρολογιο ηχεια και ποντικι

απο Ρόδο

απο ενα καταστημα πιο καλα. . .

να συναρμολογηθη απο το καταστημα. . .

Κατάστημα Visionstudio Θεσσαλονίκη:

post-71156-0-60977900-1346060261_thumb.png

Δημοσ.

Αν παραγειλεις απο ενα καλο καταστημα και ζητησεις και συναρμολογηση ,θα στο φτιαξουν και θα στο στειλουν χωρις προβλημα και ας ειναι απο αλλη περιοχη.Και με μικρη σχετικα χρεωση στα ταχυδρομικα.Μην περιοριζεσαι οτι ειναι αναγκαστικο να αγορασεις απο Ροδο.

Δημοσ.

ninos30 πολυ καλο φαινετε ε? στα multirama λογικα θα μου το φτιαχνουν ε?

To μηχάνημα ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ καλό. Γι'αυτά που θέλεις να κάνεις εσύ και ένα PC με 700 ευρώ σου φτάνει και σου περισσεύει... Είπες 1500, είπα να το πάω όσο περισσότερο προς τα εκεί...

Αν θες βλέπουμε από multirama, αλλά να ξέρεις έχει πολύ μικρή ποικιλία και σίγουρα θα το πάρεις πιο ακριβά (μαζί με τα μεταφορικά). Απλά θα τους έχεις δίπλα σου (λέμε τώρα).

Αν θελήσεις να δούμε κάτι πιο φθηνό, θέλω τελικά να πεις αν παίζεις παιχνίδια. Γιατί στο πρώτο post λες ναι, και στα άλλα δεν τα αναφέρεις.

Δημοσ.

Το pro evolution παιζω μονο. . . τον υπολογιστη που μου προτεινες μπορουν να μου τον κανουν στα multirama ? ειναι κοντα και με βολευουν. . . ετοιμη λυση αποτι ειδα μονο ενα δυο εχει και δεν λεει. . .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το ξαναλέω. Για PRΟ είναι too much τέτοιο PC...

@Dimitris. Μην μπλέκεις ΙB με Ζ68 καλύτερα...

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Μετά απο αυτό θα ξαναψωνίσεις απο multirama;

Καλά αυτό που το πας...

Συνεχίζοντας πάντως στην λογική που θέλει ο TS, για να καταλάβει τι λέω παραπάνω, το παρακάτω PC θα "κοιμάται" την ώρα που θα παίζεις PRO...

post-71156-0-13506200-1346073284_thumb.png

Δημοσ.

Μιας και μίλησες για σαλόνι, πιστεύω ένα δυνατό small form factor..επιβάλεται!

Απο Χανια (digital master). Έχουν και δωρεάν συναρμολόγηση και αποστολή.

post-98342-0-87524100-1346075981_thumb.jpg

Δημοσ.

Αποστολή δεν νομίζω. Αρχίζει να μου αρέσει το DM και αν είχαν δωρεάν αποστολή θα το συνιστούσα σε διαφόρους. Απ' ότι έψαξα χρεώνουν με το κιλό όπως VS

Και λίγο υπερβολικός δεν είναι ο i5 για αυτό το σύστημα?...

Δημοσ.

Αν τον συναρμολογήσω τι μπορουν να κανουν ποια να βαλουν αλλα αποτι ειπα??? δυστηχως δυσκολα το αποφευγω γιατη ειναι κοντα και βολευει. . . και για τα προγραμματα το θελω απιδη τρεχω διαφορα μαζι και δν μπορω τ κολληματα. . . και ενταξει εναν σαν αυτο θα τον εχω χρονια πιστευω. . . αν βαλω ομως 8gb ram και 64win ολα τα προγραμματα driver κτλπ δεν θα εχω προβλημα? τα βρισκω ευκολα? thx σε ολους

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...