captainrodos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Γειά σας λεω να παρω ενα νεο pc γιατη δεν αντεχω αλλο τα κολληματα. . . το τελειο pc ποσο κανει? δλδ για γρηγοραδα παιχνιδια τα παντα ολα τοπ ποσο κανει? αυτο που με καιει εμενα ειναι να ειναι οσο πιο γρηγορο γινεται. . . να μην κανει ουτε υποψια για κολλημα δεν το μπορω καθολου. . . ακουσα οτι μεγαλο ρολο για την γρηγοραδα παιζει και ο σκληρος δισκος. . . μπορειτε να μου πειτε τι προτινετε και ποσο παει αν βαλουμε σε ολα τα τοπ? το μονο που δεν με καιει και πολυ ειναι τα γραφικα μονο το pro evolution Παιζω . . . thx
dimitrisOS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δες εδώ Δεν πάει έτσι η συναρμολόγηση ενός νέου pc . Εσύ μέχρι πόσα μπορείς να δώσεις ;
captainrodos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ωχ οντος εχεις δικιο μεχρι 1500 πρπ . . .
captainrodos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέχρι 1500 euro Για σερφαρισμα και για διαφορα προγραμματα χωρις οθονη εχω μια 42αρα tv για monitor χωρισ πληκτρολογιο ηχεια και ποντικι απο Ρόδο απο ενα καταστημα πιο καλα. . . να συναρμολογηθη απο το καταστημα. . .
trek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 1500, χωρίς σοβαρή κάρτα? Προβλέπω να γίνεται μάχη, στο βωμο της LGA2011
Thanos1972 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 1500, χωρίς σοβαρή κάρτα? Προβλέπω να γίνεται μάχη, στο βωμο της LGA2011 Μπαααα αφου το λεει στο πρωτο μηνυμα οτι θελει να ειναι γρηγορο για παιχνιδια.
captainrodos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Γρηγορο οχι για παιχνιδια γενικα να ειναι γρηγορα για προγραμματα γιατη δουλευω πολλα μαζι και τετια. . .
trek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Όντως ενώ στην αρχή λέει οτι θέλει να είναι γρήγορο στα παιχνίδια, στο τέλος λέει οτι δεν τον αφορούν τα γραφικά. Κενο λογικής?
Thanos1972 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Γρηγορο οχι για παιχνιδια γενικα να ειναι γρηγορα για προγραμματα γιατη δουλευω πολλα μαζι και τετια. . . Τι ειδους προγραμματα δουλευεις ολα μαζι αγορι μου?????πες μας και εμας να ξερουμε. Όντως ενώ στην αρχή λέει οτι θέλει να είναι γρήγορο στα παιχνίδια, στο τέλος λέει οτι δεν τον αφορούν τα γραφικά. Κενο λογικής? Κατσε,εχει και συνεχεια το νημα 1
captainrodos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ε διαφορα μετατροπη εργων 3d ακουω μουσικη σερφαρω αλλα και αλλα. . .
ninos30 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 @CAPTAINRODOS, τώρα πρόσφατα (στις κάψες του 15Αγουστου) ξεκίνησαν 2-3 topics παρόμοια και όπως φάνηκε τελικά οι TS είχαν όρεξη για πλάκα. Εγώ δεν λέω ότι κάνεις το ίδιο, απλά το πρώτο σου post είναι κάπως... Οπότε αν όντως σε ενδιαφέρει ένα PC σοβαρά, συμπλήρωσε την φόρμα που σου έβαλε ο dimitrisOS και όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει.
captainrodos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 την συμπληρωσα και σκεφτομαι οντος να παρω εναν pc δεν ειναι και σιγουρο αναλογος. . . αλλα θα ηθελα να ξερω αν γινεται
aneurysm Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Αν έχεις τα χρήματα, τοτε όντως μπορείς να πάρεις τα παντα.. Πες μας αναλυτικά τις ανάγκες σου για να δουμε τι μπορούμε να κάνουμε.
captainrodos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέχρι 1500 euro Για σερφαρισμα και για διαφορα προγραμματα χωρις οθονη εχω μια 42αρα tv για monitor χωρισ πληκτρολογιο ηχεια και ποντικι απο Ρόδο απο ενα καταστημα πιο καλα. . . να συναρμολογηθη απο το καταστημα. . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα