thessalonik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ποιο ειναι το πιο καλο και ευχρηστοι keylogger application για να παρακολουθεις το ιδιο σου το pc?
thessalonik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 μα πως μπορεις να παρακολουθεις το ιδιο σου to pc την ωρα που λειπεις?
micos000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Βάζεις team viewer, το βάζεις να τρέχει με την εκκίνηση και σαν service, ορίζεις ένα σταθερό password και μπορείς να έχεις απομακρυσμένη πρόσβαση από παντού. Αν τώρα μου πεις ότι το pc το χρησιμοποιούν άλλοι και θέλεις να παρακολουθείς που μπαίνουν και τι κωδικούς χρησιμοποιούν, άστο καλύτερα, δεν θα πάρεις τέτοια απάντηση εδώ εκτός από το να βάλεις κωδικό στον λογαριασμό σου και να αφήσεις ελεύθερο μόνο τον Guest. 1
thessalonik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ειναι ευαισθητο το θεμα δεν το θελω για hacking αλλα για επιτηρηση καποιων δραστηριοτητων οταν λειπω. Οποιος θελει ας μου στειλει prive.
micos000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Πάλι με το team μπορείς να παρακολουθήσεις ότι δραστηριότητες θέλεις. Και δεν μιλάμε ούτε εμείς για hacking αλλά για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, άσχετα αν είναι ο δικός σου υπολογιστής. Όπως είπα, αν δεν θέλεις να τον χρησιμοποιούν τον κλειδώνεις, αν είναι ανοιχτός, το που μπαίνει ο καθένας και τι γράφει σε αυτόν είναι όντως προσωπικά δεδομένα.
thessalonik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Αν ειναι ανηλικος ομως αυτος που το χρησιμοποιει χρειαζεται επιτηρηση η δραστηριοτητα του για λογους προσπωπικης του ασφαλειας.
micos000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μπορούσες να το αναφέρεις από την αρχή αυτό. Εκεί πάμε σε parental control προγράμματα που κλειδώνουν τον υπολογιστή ώστε να μην μπορεί να μπαίνει παρά μόνο σε εγκεκριμένα sites. Μια αναζήτηση στο google θα δώσει πολλά, υπάρχουν και δωρεάν. Το keylogging παραμένει εκτός συζήτησης ακόμα και σε αυτή την περίπτωση. Άσε που αν το πάρει γραμμή ο πιτσιρικάς (που θα το πάρει κάποια στιγμή) μπορεί να γίνεις ρεζίλι. Είναι σαν να ψάχνεις στα πράγματά του και στις τσέπες του όταν δεν είναι σπίτι. Καλύτερα να του πεις, ξέρεις έχω κλειδώσει τον υπολογιστή παρά να τον παρακολουθείς χωρίς να το γνωρίζει. EDIT: Ένα πολύ καλό άρθρο (http://www.policenet.gr/portal/ext/prostasia-paidion.html)
Lanike71 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Νομίζω ότι από ανήλικος σε ανήλικο υπάρχει διαφορά. Και το parental control δεν είναι λύση...είναι σα να λες σε 16χρονο μη βγαίνεις έξω μετά τις 10 το βράδυ.Υπάρχει τέτοια περίπτωση;Όχι. Προτιμότερο να εξηγήσεις στον ανήλικο ποιοί είναι οι κίνδυνοι στο ίντερνετ με τη χρήση τσατ,facebook κλπ με τους παιδεραστές και διάφορα άλλα καλόπαιδα που παραμονεύουν,παρά να εγκαταστήσεις keylogger. Αν ο ανήλικος είναι αρκετά μικρότερης ηλικίας,ε δεν του είναι απαραίτητο το fb ή ακόμα και το pc.Οπότε parental control.
micos000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Συμφωνώ και εγώ με αυτό που λες. Αν δεις στο λινκ που έδωσα έχει κάποιους τρόπους να καταλάβεις και να συζητήσεις με το παιδί σου. Επίσης υπάρχουν και μερικά υπέροχα βιβλία που έχω και συμβουλεύομαι για το παιδί και τις ερωτήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας γονέας.
nilosgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Συμφωνώ και εγώ με αυτό που λες. Αν δεις στο λινκ που έδωσα έχει κάποιους τρόπους να καταλάβεις και να συζητήσεις με το παιδί σου. Επίσης υπάρχουν και μερικά υπέροχα βιβλία που έχω και συμβουλεύομαι για το παιδί και τις ερωτήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας γονέας. Για πες κανένα... (δεν έχουμε παιδί, αλλά έχουμε αδερφή. Ίσως χρειαστούν )
thessalonik Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ναι για πες πως να συμβουλεψω το μικρο αδερφι αν και θα προτιμουσα να βλεπω τι ακριβως γραφει.
fever25 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ναι για πες πως να συμβουλεψω το μικρο αδερφι αν και θα προτιμουσα να βλεπω τι ακριβως γραφει. Εμένα πάντως μου φαίνεται περίεργη η επιμονή σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα