Προς το περιεχόμενο

FUJITSU AH532 ι5-3210m

lampisd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τίποτα...και εγω αυριο παραγγελνω τη ραμ!!

σορρυ που ειμαι λιγο ακυρος, το μπλε χρωμα στις βιδες ειναι κολλα σπειρωματων,τη βαζουν στις βιδες ωστε να μην ξεβιδωνουν απο κραδασμους κλπ... :)

Αρα με ασφαλεια μπορω να πω τοτε οτι δεν μπορουν να με καταλαβουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τίποτα...και εγω αυριο παραγγελνω τη ραμ!!

Αρα με ασφαλεια μπορω να πω τοτε οτι δεν μπορουν να με καταλαβουν

ναι, με πρυποθεση παντα να μην υπαρχει καποια ταινια ασφαλειας ή κατι τελοσπαντων που να φαινερωνει οτι εχει ανοικτει το μηχανιμα,,

οσο για την κολλα σπειρωματων αμα κατα το ξεβιδωμα φυγει αυτο το μπλε χρωμα μπορεις να αγωρασεις μια και να βαλεις στις βιδες κατα το βιδωμα ετσι ωστε να εξαλειψεις στο service οποιαδηποτε υποψια οτι το λαπτοπ ειχε ανοικτει αν χρειαστεις να το πας.

Δεν υπαρχει περιπτωση να το καταλαβουν.

Που κ να το καταλαβουν γιατι να ασχοληθουν εαν ειναι συνεργαζομενοι της fujitsu?

Aν στο βγαλουν εκτος εγγυησης θα χασουν τα "εργατικα" που χρεωνουν στην εταιρεια.

Ram και ssd αλλαζεις χωρις κανενα θεμα.

Τι μ*κια είναι αυτή και δεν είναι ανεξάρτητη η 620??

Τα λαπτοπς που έχουν 2 καρτες γραφικών δεν πρέπει η μια να είναι ανεξάρτητη??

Τι μ*κια είναι αυτή και δεν είναι ανεξάρτητη η 620??

Τα λαπτοπς που έχουν 2 καρτες γραφικών δεν πρέπει η μια να είναι ανεξάρτητη??

Πλεον σχεδον ολα τα λαπτοπ εχουν την καρτα γραφικων ενσωματωμενη στην μητρικη.

Εκτος κ αν παρεις καποιο barebone (πχ τα clevo των turbo-X σαν το δικο μου) που ακολουθουν το προτυπο mxm ή κατα περιπτωσεις κ σε μερικους κατασκευαστες / μοντελα (πχ ο acer 5920 που ξερω πως εχει http://www.mxm-upgrade.com/Table.html)

Εδω http://www.insomnia.gr/topic/445666-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-gpu/ , μπορεις να δεις πως ειναι μια "ξεχωριστη" καρτα γραφικων (η δικια μου :devil: )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια το πηρα και γω το Fujitsu...του βαλα win7 χ64, το μηχανημα ειναι τζετ για τα λεφτα του το εχω ξεσκισει και στα bench 3μερες...μια χαρα.

Made in Germany το λαπτοπ..Εχει και ενα προγραμματακι κατεβαζει ολους τους drivers αυτοματα...αφου βαλατε αυτον της καρτας δικτιου και εχετε νετ...

Και γω θα βαλω μνημη, ειναι κριμα να ειναι ετσι....παω για dual channel 2x4GB, 5 βιδες ειναι και τσακ μπαμ , very easy. Δεν με νοιαζει να το παρουν πρεφα και δεν κανω καν επεκταση. Προσοχη τα dimmακια να εχουν το ιδιο CAS και timings, αλλιως θα παιζουν με το πιο αργο..

http://www.youtube.com/watch?v=hp0uHrkwbys

Σε μενα το cpu-z λεει Hundai DDR3 PC3-12800 1600Mhz(800x2) 4GΒ. (CAS11-11-11)

Προσοχη με το Nvidia optimus, δεν γινεται 100% disabled σε κανενα σχεδον λαπτοπ, αλλα με τους τελευταιους ΝVidia drivers διαλεγεις να παιζει Global σε 3D η 620Μ...

Εβαλα WoW Mists of Pandaria, και σερνοταν με 12-20fps και χωρις φιλτρα, χαλια ποιοτητα, τα χρειαστικα !!!... αλλα τελικα δουλευε με την Ιντελ4000, μετα το ορισα κανονικα σαν profil στο control panel της ΝVIdia και πιασαμε 42-50 fps σε medium settings + 4xAA, +8xAF ..!!!

Kαι παντα στη πριζα...αλλιως τα fps πεφτουν 60%+ !!!

Ακομα και μια ταπεινη 620Μ δεν εχει καμια σχεση με integrated graphics ΙντελΗD4000...

To Notebookcheck.net δινει την 620Μ = 51% γρηγοροτερη απο HD4000.

Στην πραξη τα πραματα ειναι πολυ χειροτερα, οχι μονο στα fps, αφου το image quality με την ιντελ ειναι ΓΤΠ..!

Επεξ/σία από stefanos9
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...