Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια εγω δεν θα το ακουμπισω για 1 χρονο, και αν μου ρθει θα το ανοιξω after ...

Προσοχή μην έχουν ακριβύνει οι μνήμες... εγώ πλέον σκέφτομαι να ακυρώσω την επέκταση, ωστόσο δε γίνεται να μη του βάλω εξτρά μνήμη. Μάλλον θα το λιώσω στα benchmarks και στις μετρήσεις κάμποσο καιρό και αν όλα πάνε καλά και δε βγάλει κάποιο πρόβλημα τότε θα του βάλω μια έξτρα μνήμη τουλάχιστον. Ίσως για τον SSD, αν δω ότι η μνήμη μπήκε χωρίς να "χαλάσει" κάτι που μπορεί να ανιχνευτεί, να περιμένω να βγει εκτός εγγύησης. Άλλωστε οι τιμές τους συνέχεια πέφτουν.

Δημοσ.

Εγω τη μνημη θα την παρω κ ο θεος βοηθος

Αφού θα τη πάρεις που θα τη πάρεις, κάνε λίγο το κόπο να ανοίξεις το καπάκι που είναι για τις μνήμες ώστε να μας πεις αν συνάντησες κάποια δυσκολία στο άνοιγμα (κόλλα; ) ή κάποια ταινία από τη μέση πλευρά που πρέπει να χαλάσουμε για να πάρουμε πρόσβαση στο εσωτερικό. Γενικά αν είδες κάτι περίεργο, τράβα και καμιά φωτογραφία στο καπάκι από την εσωτερική πλευρά καθώς και μέσα στο εσωτερικό του λάπτοπ. Μήπως βγει τελικά συμπέρασμα για το αν γίνεται ή δε γίνεται να καταλάβουν στα σίγουρα εάν έχει ανοιχτεί το λάπτοπ. Εφόσον θα το ανοίξεις που θα το ανοίξεις, βοήθησε και τα υπόλοιπα παιδιά που το σκέφτονται να αναβαθμίσουν ή όχι..! ;)

Δημοσ.

Ρε παιδες, εχω ανοιξει καμια 40αρια λαπτοπ και κανενα δεν ειχε κολλες/αυτοκολλητα κλπ.

Το μοναδικο που καποια ειχαν ειναι ενα μπλε χρωμα πανω στις βιδες.. με το που τις ξεβιδωνεις, φευγει λιγο το χρωμα.

Βεβαια δεν μπορουν να πουνε τιποτα απολυτως στο σερβις μιας και δεν μπορουν να αποδειξουν αν το χρωμα ειχε φυγει απο πριν ή εφυγε απο την στιγμη που το ανοιξαν εκεινοι. Μην τρελαινεστε!

Δημοσ.

User manual:

http://content.etili.../1022387976.pdf

Στη σελίδα 52 και πέρα αναφέρει τα πάντα για αλλαγή μνήμης και σκληρού δίσκου για τις οποίες (και καλά) πρέπει να πάρουμε "έγκριση" πριν την αλλαγή για να μη χάσουμε την εγγύηση. Άρα όντως, δε νομίζω να υπάρχει τρόπος για να φανεί ότι ανοίχτηκε το λάπτοπ, αρκεί να το βρουν με το hardware που αυτό πουλήθηκε. Antwni λύσε μας την απορία και βγάλε τα καπάκια να επιβεβαιώσεις και εσύ ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά απλές βίδες.

Δημοσ.

Παιδιά, αυτή η μπλε μπογιά που είναι πάνω στις βίδες είναι η κόλλα που λένε. Όταν τις ξεβιδώνεις για πρώτη φορά, κάνουν ένα χαρακτηριστικό "τακ" και από κει καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν ξεβιδωθεί ποτέ πριν.

Έχω κάνει με τεχνικούς παρέα και ξέρω 2-3 πράγματα.

Αυτό που δεν ξέρω, είναι εάν στην αντιπροσωπεία, μετά που τελειώνουν, ξαναβάζουν κόλλα στις βίδες. Αν το κάνουν τότε σίγουρα μπορούν να καταλάβουν πάντα και όλες τις φορές αν έχει ανοιχτεί το λαπτοπ από τρίτους.

Έχω ανοίξει και γω καμιά δεκαριά και έχω παρατηρήσει αυτό το "τακ". Πιστεύω όσοι έχουν ασχοληθεί θα το έχουν ακούσει αλλά δεν θα του έχουν δώσει σημασία.

Αυτά για το off-topic, για το λαπτοπ τώρα, επειδή δουλεύω εδώ και 5 χρόνια ένα fujitsu amilo, έχω να πω τα καλύτερα...

Έχει περάσει ένα σωρό ταλαιπωρία και είναι σκυλί, δεν καταλαβαίνει τπτ...

Το συγκεκριμένο το έχω βάλει στο μάτι από αρχές Αυγούστου και το παρακολουθώ. Είναι τρελή τιμή για τα χαρακτηριστικά του.

Laptop για games δεν είναι, όπως τα περισσότερα. Gaming laptops είναι λίγα και στοιχίζουν τα διπλάσια από αυτό.

Ζυγίστε τις απαιτήσεις σας. Αυτό το laptop είναι κατηγορίας multimedia, και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και στο γραφείο.

Για επέκταση μνήμης δεν θα το συζητούσα καν. Τι να την κάνεις σε τέτοιο μηχάνημα; Έχεις σκοπό να κάνεις βαρύ video-editing ή να παίζεις Crysis 3 στο full? Ατύχησες, το laptop δεν είναι σχεδιασμένο για τέτοια πράγματα, και σίγουρα δεν θα σε σώσει η μνήμη. 4GB είναι υπεραρκετά για την χρήση που προορίζεται.

Το μοναδικό ψεγάδι του είναι ο σκληρός. Έχει 5400 στροφές σκληρό (τους έχω ρωτήσει και το έχω επιβεβαιώσει), και μου διαβεβαίωσαν επίσης ότι δεν γίνεται να τον τραμπάρουν με ένα 7200άρι. Εφόσον δεν έχει θέση για 2ο σκληρό λοιπόν, το να το πάρεις και να τον αλλάξεις δεν συμφέρει, θα σου έχει βγει +100 ευρώ το laptop για τι; για μερικές στροφές παραπάνω;

Αν είχε 2η θέση, του πέρναγες έναν SSD μέσα και ήσουν βασιλιάς... Στα @@ σου και οι εγγυήσεις και όλα...

Αλλά για μερικές στροφές ή παραπάνω GB εγώ δεν το ρίσκαρα με την εγγύηση.

Για παρόμοιους λόγους πιστεύω δεν αξίζει και η επέκταση της εγγύησης. Μετά από 1,5 χρόνο σίγουρα κάποια αναβάθμιση θα θέλω να του κάνω, οπότε θα το ανοίξω, οπότε γιοκ η εγγύηση...

Οπότε καταλήγω ότι, είτε σου αρέσει ως έχει και το τσιμπάς, είτε ψάχνεις για άλλο (με λίγη υπομονή, θα έρθουν αρκετά λαπτοπ με 3ης γενιάς μέχρι τις γιορτές)

Πάντως με τέτοια τιμή, δεν γίνεται να βρεθείς λάθος (που λένε και τα αμερικανάκια) οπότε είναι σούπερ αγορά.

Δημοσ.

Εγω το ανοιξα πριν 2 μερες για να δω που μπαινει η ραμ!!Αυτο που λεει ο χριστοφορος παρατηρησα με τη μπλε μπογια στις βιδες αλλα δεν φευγει με το πρωτο ανοιγμα νομιζω...(τουλαχιστον εμενα δεν εφυγε)...Αμα θες φωτογραφιες πες μου να ανεβασω το απογευματακι...

User manual:

http://content.etili.../1022387976.pdf

Στη σελίδα 52 και πέρα αναφέρει τα πάντα για αλλαγή μνήμης και σκληρού δίσκου για τις οποίες (και καλά) πρέπει να πάρουμε "έγκριση" πριν την αλλαγή για να μη χάσουμε την εγγύηση. Άρα όντως, δε νομίζω να υπάρχει τρόπος για να φανεί ότι ανοίχτηκε το λάπτοπ, αρκεί να το βρουν με το hardware που αυτό πουλήθηκε. Antwni λύσε μας την απορία και βγάλε τα καπάκια να επιβεβαιώσεις και εσύ ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά απλές βίδες.

Ναι φιλε μου δεν εχει αυτοκκολητα ουτε κολλες...δεν νομιζω να σε καταλαβουν

Δημοσ.

Αυτή η "μπλέ μπογιά" που είναι πάνω στις βίδες είναι Loctite για σπειρώματα. Χρησιμοποιείται για να μην ξεσφίγγουν οι βίδες απο τους κραδασμούς. Θα την βρείτε στα χρωματοπωλεία και στα βιομηχανικά είδη. Με αυτή δεν χάνετε τις βίδες απο συσκευές, αυτοκίνητα κλπ. Σίγουρα δεν μπαίνει για ενδεικτικό παραβίασης. Καλό είναι να την χρησιμοποιούμε και μεις όταν ξανακλείνουμε μια συσκευή.

Δημοσ.

Ζυγίστε τις απαιτήσεις σας. Αυτό το laptop είναι κατηγορίας multimedia, και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και στο γραφείο.

Για επέκταση μνήμης δεν θα το συζητούσα καν. Τι να την κάνεις σε τέτοιο μηχάνημα; Έχεις σκοπό να κάνεις βαρύ video-editing ή να παίζεις Crysis 3 στο full? Ατύχησες, το laptop δεν είναι σχεδιασμένο για τέτοια πράγματα, και σίγουρα δεν θα σε σώσει η μνήμη. 4GB είναι υπεραρκετά για την χρήση που προορίζεται.

Δεν είναι μόνο τα games που απαιτούν μνήμη. Για office κλπ. και λάπτοπ των 300ευρώ να πάρεις μια χαρά θα είσαι. Όταν έχεις τέτοιο επεξεργαστή (δυνατό + vm extensions) είναι βλακεία να σε κόβει η μνήμη στις επιδόσεις. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που απαιτούν μνήμη > 4GB για να τρέξουν απροβλημάτιστα ή γενικότερα ταχύτερα. i5 3ης γενιάς με 4GB μνήμη μου φαίνεται λίγη η μνήμη για τη δύναμη του επεξεργαστή. Έπρεπε να ερχόταν με 8άρα και ας κόστιζε 20ευρώ παραπάνω. Θα ήταν ακόμα πιο value4money.

Καλά όλα αυτά που ακούστηκαν και πλέον άποψη μου επίσης είναι ότι όντως μάλλον δε θα καταλάβουν κάτι. Ωστόσο, αξίζει να αγοραστεί επέκταση εγγύησης έχοντας ως δεδομένο ότι το λάπτοπ σίγουρα θα αναβαθμιστεί άμεσα, ακόμα και αν η πιθανότητα να καταλάβουν ότι έχει ανοιχτεί είναι πολύ μικρή;

Εγω το ανοιξα πριν 2 μερες για να δω που μπαινει η ραμ!!Αυτο που λεει ο χριστοφορος παρατηρησα με τη μπλε μπογια στις βιδες αλλα δεν φευγει με το πρωτο ανοιγμα νομιζω...(τουλαχιστον εμενα δεν εφυγε)...Αμα θες φωτογραφιες πες μου να ανεβασω το απογευματακι...

Ναι φιλε μου δεν εχει αυτοκκολητα ουτε κολλες...δεν νομιζω να σε καταλαβουν

Αν μπορείς φίλε τράβα και μια φωτό τα εσωτερικά του, να δούμε τι μηχάνημα παίρνουμε. Έψαξα στο google και δε βρήκα πως είναι μέσα. Επίσης, γνωρίζουμε τι δίσκο φοράει (5400 στροφές, αλλά ποιον δίσκο) ;

Δημοσ.

Μνημη και σκληρος ειναι samsung

Δεν εβγαλα φωτο το σκληρο μονο...

Αυτες οι βιδες δεν εχουν μπλε χρωμα...μπλε χρωμα εχουν οι εσωτερικες βιδες που ειναι πιο μικρες (πχ του σκληρού)

Αα ξεχασα να βγαλω και το καπακι να το δεις αλλα δεν πειραζει :P

Δεν υπαρχουν αυτοκολλητα

post-148022-0-56815200-1348592105_thumb.jpg

post-148022-0-53654600-1348592207_thumb.jpg

post-148022-0-59307400-1348592263_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο εσωτερικο , με ευκολη προσβαση, μεγαλο fan ευκολο στο καθαρισμα. Αρνητικο (μεγαλο) που η καρτα γραφικων (αριστερα στη φωτο) ειναι εντελως ενσωματωμενη στην μητρικη.

Δημοσ.

H nvidia νομιζω πως δεν είναι

Ωραιο εσωτερικο , με ευκολη προσβαση, μεγαλο fan ευκολο στο καθαρισμα. Αρνητικο (μεγαλο) που η καρτα γραφικων (αριστερα στη φωτο) ειναι εντελως ενσωματωμενη στην μητρικη.

Για εξηγησε γιατι εγω δεν ξερω ^_^

φωτο

Edit: Οκ

post-148022-0-80610500-1348603426_thumb.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδες, εχω ανοιξει καμια 40αρια λαπτοπ και κανενα δεν ειχε κολλες/αυτοκολλητα κλπ.

Το μοναδικο που καποια ειχαν ειναι ενα μπλε χρωμα πανω στις βιδες.. με το που τις ξεβιδωνεις, φευγει λιγο το χρωμα.

Βεβαια δεν μπορουν να πουνε τιποτα απολυτως στο σερβις μιας και δεν μπορουν να αποδειξουν αν το χρωμα ειχε φυγει απο πριν ή εφυγε απο την στιγμη που το ανοιξαν εκεινοι. Μην τρελαινεστε!

σορρυ που ειμαι λιγο ακυρος, το μπλε χρωμα στις βιδες ειναι κολλα σπειρωματων,τη βαζουν στις βιδες ωστε να μην ξεβιδωνουν απο κραδασμους κλπ... :)

Δημοσ.

Λοιπόν ωραίο το λαπτοπάκι εσωτερικά. Μ'αρέσει ο ανεμιστήρας αλλά και το γενικότερο σύστημα ψύξης φαίνεται επαρκές. Samsung σκληρός, μνήμη. Μια χαρά :) Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...