Προς το περιεχόμενο

FUJITSU AH532 ι5-3210m

lampisd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

θελει αλλο ενα dimmaki 4GB 1600ΜHz to λαπτοπ, να παιξει Dual Channel ..και ειναι τζετ..

και έναν SSD...

γνωρίζει κανείς εάν επηρεάζεται η εγγύηση σε περίπτωση που αλλάξουμε δίσκο-μνήμη; (εννοώ σε περίπτωση που πουλήσουμε το παλιό δίσκο κλπ. αν τον κρατήσουμε μπορούμε να τον αλλάξουμε πάλι. Αλλά τι να τον κάνουμε εάν ήδη έχουμε άλλο δίσκο για αποθήκη...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θελει αλλο ενα dimmaki 4GB 1600ΜHz to λαπτοπ, να παιξει Dual Channel ..και ειναι τζετ..

8gb θα του πάρω εγώ!! :P

και έναν SSD...

γνωρίζει κανείς εάν επηρεάζεται η εγγύηση σε περίπτωση που αλλάξουμε δίσκο-μνήμη; (εννοώ σε περίπτωση που πουλήσουμε το παλιό δίσκο κλπ. αν τον κρατήσουμε μπορούμε να τον αλλάξουμε πάλι. Αλλά τι να τον κάνουμε εάν ήδη έχουμε άλλο δίσκο για αποθήκη...)

Στο hardware επηρεαζεται....

8gb θα του πάρω εγώ!! :P

Στο hardware επηρεαζεται....

Τι εννοείς στο hardware; Και ο σκληρός και οι μνήμες hardware είναι. Θα ισχύει η εγγύηση στο υπόλοιπο λάπτοπ αν αυτά αλλαχτούν; Αν κάποιος γνωρίζει στα σίγουρα ας μας πει.

Σκέφτομαι να το χτυπήσω. Για εναν i5 και μια gt630m έπρεπε να δωσω 650 στο πλαισιο. Για αυτο Turbo-X HC II i532-450 Θέλω να ρωτήσω αξίζει;δεν νομίζω. Μάλλον χτυπάω το φουτζιτσου κ κλεφτοζιμενς;

edit! τι διαφορα εχουν οι nvidia 620 και 630;

εδιτ2! το φουτζιτσου δεν εχει εθερνετ;;;

Σκέφτομαι να το χτυπήσω. Για εναν i5 και μια gt630m έπρεπε να δωσω 650 στο πλαισιο. Για αυτο Turbo-X HC II i532-450 Θέλω να ρωτήσω αξίζει;δεν νομίζω. Μάλλον χτυπάω το φουτζιτσου κ κλεφτοζιμενς;

edit! τι διαφορα εχουν οι nvidia 620 και 630;

εδιτ2! το φουτζιτσου δεν εχει εθερνετ;;;

η 630 είναι καλύτερη. Ethernet έχει και μάλιστα χιλιάρι.

και έναν SSD...

Στα fujitsu, αν δεν κανω λαθος, πρεπει να στο αλλαξουν οι ιδιοι στην αντιπροσωπεια ή καποιο εξουσιοδοτημενο σερβις για να μην χασεις την εγγυηση. Με λιγα λογια ψαχνουν απο παντου για να βγαλουν χρηματα..

Παίδες το AH532 παει μια χαρα με τα 4GB ram που έχει. Πρέπει να σου κολλάει το μηχάνημα για να πάρεις έξτρα μνήμη. Τρέχει κάποιος τόσο απαιτητικα προγράμματα ώστε να "βογγαει" το λάπτοπ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Εγω used απο τα δεσκτοπ και τα τερατα GPU, εβλεπα τα single channel στα 4GB λαπτοπς και κατι δεν μου καθοταν καλα :)

To Dual Channel θα σου διπλασιασει το RAM Memory Bandwidth (σε GB/s).

An διαβαζει/γραφει ενα dimm πχ 64bit σε μια στιγμη, το dual θα κανει 128 στον ιδιο χρονο(64+64).

Στη πραξη τωρα,δεν θα δεις διαφορες σε normal προγραμματα , αφου ακομα και στο single channel ddr3 1600 μπορει να ειναι αρκετο..

Εδώ λέει στα 1600...

Να ρωτήσω κάτι...Αυτή η μνήμη θα μου λειτουργησει αν την αγοράσω??

Ακριβη...

Για δες και απο εδω...

Υ.Γ Για εσας που το εχετε...Εαν το γυρισετε αναποδα βλεπετε ενα μεγαλο μονοκοματο πλαστικο καπακι?Ρωταω για να δω εαν εχει ευκολη προσβαση σε ψυκτρες και cpu οπως τα παλια amilo..

ρε παιδες εγω για κανα λαινειτζ, αντε και κανα αιον και για εργασιες το θέλω.κομπλε δεν θα μαι;νομίζω οτι ο ψευτοτετραπύρηνος θα είναι υπερ αρκετός...ε;

ρε παιδες εγω για κανα λαινειτζ' date=' αντε και κανα αιον και για εργασιες το θέλω.κομπλε δεν θα μαι;νομίζω οτι ο ψευτοτετραπύρηνος θα είναι υπερ αρκετός...ε;[/quote']

Ανετος θα είσαι! Μην ξεχνάς ότι είναι i5 3ης γενιάς.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...