Προς το περιεχόμενο

FUJITSU AH532 ι5-3210m

lampisd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νταξ, 1600 ειναι. (=12800 rating) ..... το 800 ειναι χ2 (DDR = Double data rate)

Να ρωτήσω κάτι...Αυτή η μνήμη θα μου λειτουργησει αν την αγοράσω??

Θεωρητικα οχι θες 1600αρα, αυτη που δειχνεις εδω ειναι 1333....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Νταξ' date=' 1600 ειναι. (=12800 rating) ..... το 800 ειναι χ2 (DDR = Double data rate)

Θεωρητικα οχι θες 1600αρα, αυτη που δειχνεις εδω ειναι 1333....[/quote']

Και καθόλου μνήμη να μην πάρεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Windows 64bit τα παει αέρα. Αν στο μέλλον χρειαστείς παίρνεις. Εξάλλου δέχεται εως 16GB.

Sent from my iPhone using Insomnia

Βρήκα αυτή τι λέτε εσείς??

Με την αναβαθμιση της ραμ δεν θα δεις και καμια τρελη διαφορα.

Καλυτερα να παρεις εναν ssd και να βαλεις μεσα.

Κάτσε να πέσουν και αλλο οι τιμές γιατί με 64gb δεν πάμε πουθενά...ασε που δεν εχει 2σκληρό και θα έχω εναν απο τους 2 απέξω...

Η μισή μνήμη πάει στα windows 7 για αυτό παω για αναβάθμιση...

Θα ανοίξω πιο μετα το λαπτοπ να δω τη μάρκα μνήμης έχει...(εκτός και αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που ξερετε)

Παιδιά, απευθύνομαι σε αυτούς που έχουν ήδη το λάπτοπ στη κατοχή τους, κατά πόσο συμφωνείτε με αυτό το review?

http://www.notebookc...ok.81495.0.html

Ειδικά η οθόνη, είναι τόσο κακή στο contrast και στο brightness;

Γενικά απ'όσο βλέπω είναι μέτριο, ωστόσο σε αυτά τα χρήματα (ή και λίγα περισσότερα) δε πρέπει να υπάρχει κάτι καλύτερο.

Επίσης, γνωρίζει κανείς στα σίγουρα εάν η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή;

Και κάτι τελευταίο. Εάν αλλαχτεί πχ. ο δίσκος με έναν SSD, μπορούμε να πουλήσουμε τον παλιό; Θα αντιμετωπίσουμε θέμα με service;...

Θα ανοίξω πιο μετα το λαπτοπ να δω τη μάρκα μνήμης έχει...(εκτός και αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που ξερετε)

cpuz, everest κλπ.

Ναι τα είχα αλλά δεν το πρόσεξα ότι το έγραφε

Samsung γραφει...Στα 800 δουλεύει??

Αν αγοράσω την kingston θα παίζει??

Στα 1600 δουλεύει (800χ2 = ddr). Μια χαρά θα παίξει η kingston μόνο κοίτα να έχει τα ίδια ή καλύτερα timings για μέγιστη απόδοση. Και εννοείται να είναι αντίστοιχα στα 1600Mhz.

Με μια τέτοια λογικά θα είσαι οκ:

http://www.skroutz.gr/s/2218013/Kingston-4GB-1600MHz-DDR3-Non-ECC-CL11-SODIMM.html

Μήπως μπορείς να απαντήσεις στις απορίες μου σχετικά με τη ποιότητα του λάπτοπ σου; Σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω. Thanks!

Ναι θα πάρω την αντίστοιχη σε 8gb!!

Όσο για το λαπτοπ μια χαρα μου φαίνεται το πληκτρολογιο εμενα με βολευει...η οθονη δεν ειναι και η καλυτερη (με ζαληζε στην αρχη λιγο αλλα χαμηλωσα τη φωτεινοτητα και ειναι οκ) αλλα 1366χ768 είναι ολα τα 15.6' λαπτοπς...Αν θες ποιοτικη οθονη πας για 17αρα...στα χρηματα του δεν υπαρχει αλλη επιλογη για μενα!!!

Γεια χαρά σε όλους.

Σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ άμεσα το συγκεκριμένο notebook και θέλω να σας ρωτήσω τι λειτουργικό είναι προτιμότερο να του βάλω. XP που τα έχω γνήσια ή σπασμένα 7ρια; (σε κατάστημα μου ζητάνε 15 ευρώ για τη δουλειά)

7ρια 64μπιτα βεβαια δε παν ναν και απο τον Αρη! Τι λες τωρα. Χαοτικες διαφορες με XP φιλε μου ποσο μαλιστα με Ivy Bridge πυρηνες.. Ενα σου λεω, ειναι το μονο λειτουργικο που εχω ακομα απο τοτε που εβαλα την RTM τους καπου τo 2009 νομιζω..Και γω μεγαλωσα με 8086, DOS και Commodore. Εκτος αν παιξεις dual και με Linoux...

.Που τα ξεθαψαατε τα ΧΠ ορεεειι?

7ρια 64μπιτα βεβαια δε παν ναν και απο τον Αρη! Τι λες τωρα. Χαοτικες διαφορες με XP φιλε μου ποσο μαλιστα με Ivy Bridge πυρηνες.. Ενα σου λεω, ειναι το μονο λειτουργικο που εχω ακομα απο τοτε που εβαλα την RTM τους καπου τo 2009 νομιζω..Και γω μεγαλωσα με 8086, DOS και Commodore. Εκτος αν παιξεις dual και με Linoux...

.Που τα ξεθαψαατε τα ΧΠ ορεεειι?

χαχαχα σε υπερευχαριστώ Στέφανε. Βέβαια τα μισά απο αυτά που έγραψες μου φαίνονται κινέζικα αλλά το παλεύω και σιγά σιγά θα μάθω, που θα πάει;

Κι άλλη ερώτηση (χαζή κι αυτή): Μένω Μεσόγεια και θα το πάω Καλλιθέα για το σετάρισμα. Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί πιο κοντά μου; πχ Αγ. Παρασκευή ή προς Γλυφάδα μεριά.

σημ. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορεί να απαντηθεί εδώ και ένα πμ θα ήταν χρήσιμο. Ευχαριστώ :)

Στο σεταρω και εγω φορ φρι. ;)

Αλλα κερνας πιτογυρα :P

Αμέ! Λίγη βοήθεια απο γνώστη μου χρειάζεται.

Όσο για το κέρασμα, εύκολα και πίτες και μπύρες και τα σχετικά και παγωτό παρφέ light. :D Τι στο τζάμπα θα τη βγάλουμε;

Το mail μου είναι [email protected]

Ευχαριστώ θερμά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...