Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εάν θελήσεις να ανεβάσεις την μνήμη,μπορεις και εάν ναι μεχρι πόσο μπορει να πάρει;Τέλος ειναι made in Germany?

Δημοσ.

Δεν δοκιμασα το fumark ποση ωρα κανει αυτο?Made in germany γραφει απο κατω το δικο μου.Για επεκταση εγγυησης δεν ξερω.Η ram απο οτι θυμαμαι ενοειραι οτι ανεβαινει ποσο δεν θυμαμαι.,

εβαλα το furmark οταν τελειωσει τ ανεβαζω.

πως μπορω να δω μεχρι ποσο ραμ παιρνει?

Δημοσ.

Δεν δοκιμασα το fumark ποση ωρα κανει αυτο?

Δεν σταματαει. Θα πατησεις το κουμπι που λεει "Burn in test". Ρυθμισεις fullscreen , μεγιστη αναλυση , μεγιστο fxaa κ σε ολα τα κουτακια τικ εκτος του dynamic camera.

Θα δεις οτι σε καποια φαση , η θερμοκρασια θα ανεβαινει κ καποια στιγμη θα σταθεροποιηθει . Εκει τραβα ενα screenshot με F9. Θα την βρεις στο C:\Program Files (x86)\Geeks3D\Benchmarks\FurMark_1.9.2 . με ονομα πχ furmark_000000.jpg. Ποσταρε την.

Δημοσ.

πως μπορω να δω μεχρι ποσο ραμ παιρνει?

Απο το μανιουαλ ή απο την σελίδα υποστήριξης του κατασκευαστή

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες και απο εμένα. Σκέφτομαι και εγώ να πάρω το ενλόγω laptop. Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν εχει 1gb εγκατεστημένη ram στην κάρτα γραφικών γιατι γράφει shared (VRAM); Ακόμα δεν ξέρω πόσο καλή ειναι η υποστήριξη στην Ελλάδα και γενικά εαν είναι αξιόπιστα μηχανήματα.

Δημοσ.

το πηρα και γω το λαπτοπ και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι ακρως θετικες.

Μια ερωτηση μονο: Μετα την εγκατασταση των drivers που εχει στο συνοδευτικο cd, μου αναγνωριζει κανονικα και τις δυο καρτες γραφικων που εχει πανω (την ενσωματωμενη HD4000 και την GT620M με την αυτονομη μνημη 1GΒ) αλλα ως βασικη καρτα μου εχει την HD4000. Αλλαζει απο καπου αυτη η επιλογη;

Δημοσ.

Νομίζω ότι μόλις τρέξεις παιχνίδι αλλάζει αυτόματα, αλλά άμα θες να το έχεις μόνιμα στην 620 (ανώφελο για μένα) πήγανε στον πίνακα ελέγχου θα δεις κάπου το σήμα της nvidia...

Δημοσ.

ευχαριστω.γυρω στο 3ωρο σιγουρα.

Είναι σίγουρο αυτό φίλε??Γιατί εμένα κράτησε 1.5 ώρα με την πρωτη φορτιση!!

Δημοσ.

Αν το έχεις full brightness και παίζεις παιχνίδι λογικό να κρατήσει τόσο. Εμένα κράτησε 3.30 ωρες με νορμαλ χρήση.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι για το εν λόγω laptop μπορεί να μου πει κάποιος αν η ποιότητα κατασκευής του είναι καλή γιατί τα χαρακτηριστικά φαίνονται σούπερ.

Δημοσ.

αγαπητοί φίλοι μην ξεχάσετε να κάνετε επέκταση εγγύησης γιατί με τα fuitsu δεν παίζουμε ,μπορεί να φαίνεται τώρα καλό αλλά σε 2 χρόνια μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...