liakjim Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 θα κανω μια δοκιμη κ σ αυτο π μ λες Τελικα δοκιμασες το furmark?
Fuel7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εάν θελήσεις να ανεβάσεις την μνήμη,μπορεις και εάν ναι μεχρι πόσο μπορει να πάρει;Τέλος ειναι made in Germany?
lampisd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δεν δοκιμασα το fumark ποση ωρα κανει αυτο?Made in germany γραφει απο κατω το δικο μου.Για επεκταση εγγυησης δεν ξερω.Η ram απο οτι θυμαμαι ενοειραι οτι ανεβαινει ποσο δεν θυμαμαι., εβαλα το furmark οταν τελειωσει τ ανεβαζω. πως μπορω να δω μεχρι ποσο ραμ παιρνει?
liakjim Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δεν δοκιμασα το fumark ποση ωρα κανει αυτο? Δεν σταματαει. Θα πατησεις το κουμπι που λεει "Burn in test". Ρυθμισεις fullscreen , μεγιστη αναλυση , μεγιστο fxaa κ σε ολα τα κουτακια τικ εκτος του dynamic camera. Θα δεις οτι σε καποια φαση , η θερμοκρασια θα ανεβαινει κ καποια στιγμη θα σταθεροποιηθει . Εκει τραβα ενα screenshot με F9. Θα την βρεις στο C:\Program Files (x86)\Geeks3D\Benchmarks\FurMark_1.9.2 . με ονομα πχ furmark_000000.jpg. Ποσταρε την.
Fuel7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 πως μπορω να δω μεχρι ποσο ραμ παιρνει? Απο το μανιουαλ ή απο την σελίδα υποστήριξης του κατασκευαστή
Fuel7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μωρε μπραάαααααβοοοοο!!!Με εκπλήσει ευχάριστα!!!
spiros_g Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παίδες και απο εμένα. Σκέφτομαι και εγώ να πάρω το ενλόγω laptop. Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν εχει 1gb εγκατεστημένη ram στην κάρτα γραφικών γιατι γράφει shared (VRAM); Ακόμα δεν ξέρω πόσο καλή ειναι η υποστήριξη στην Ελλάδα και γενικά εαν είναι αξιόπιστα μηχανήματα.
safer97 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 το πηρα και γω το λαπτοπ και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι ακρως θετικες. Μια ερωτηση μονο: Μετα την εγκατασταση των drivers που εχει στο συνοδευτικο cd, μου αναγνωριζει κανονικα και τις δυο καρτες γραφικων που εχει πανω (την ενσωματωμενη HD4000 και την GT620M με την αυτονομη μνημη 1GΒ) αλλα ως βασικη καρτα μου εχει την HD4000. Αλλαζει απο καπου αυτη η επιλογη;
cyberrobot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω ότι μόλις τρέξεις παιχνίδι αλλάζει αυτόματα, αλλά άμα θες να το έχεις μόνιμα στην 620 (ανώφελο για μένα) πήγανε στον πίνακα ελέγχου θα δεις κάπου το σήμα της nvidia...
Antwni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω.γυρω στο 3ωρο σιγουρα. Είναι σίγουρο αυτό φίλε??Γιατί εμένα κράτησε 1.5 ώρα με την πρωτη φορτιση!!
spiros_g Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Αν το έχεις full brightness και παίζεις παιχνίδι λογικό να κρατήσει τόσο. Εμένα κράτησε 3.30 ωρες με νορμαλ χρήση. Sent from my iPhone using Insomnia
kistos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι για το εν λόγω laptop μπορεί να μου πει κάποιος αν η ποιότητα κατασκευής του είναι καλή γιατί τα χαρακτηριστικά φαίνονται σούπερ.
sintalkas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 αγαπητοί φίλοι μην ξεχάσετε να κάνετε επέκταση εγγύησης γιατί με τα fuitsu δεν παίζουμε ,μπορεί να φαίνεται τώρα καλό αλλά σε 2 χρόνια μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα