Προς το περιεχόμενο

FUJITSU AH532 ι5-3210m

lampisd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν μπορω να παιξω παιχνιδια με σκετη την μπαταρια

Πρεπει να εχω το λαπτοπ στο ρευμα για να παιξω αλλιως δουλευει η ιντελ και παιζω και 15φπς

Εχω ρυθμισει την nvidia αλλα δεν γινεται κατι!!!Επισης παρατηρησα οτι χωρις ρευμα δουλευει η gpu me 270mhz και με ρευμα πανω απο 470mhz

Τι παιζει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια επειδη εχω μπερδευτει λιγο ποιος αλλος τροπος υπαρχει να εγκαταστησω τα windows απο το να αγορασω τα αυθεντικα που κανουν 100+ γιατι ετσι δεν συμφερει καν !? Σε καποιο ειδικο καταστημα και ποσο κοστιζει αυτο? :wacko:

Πρεπει να εχω το λαπτοπ στο ρευμα για να παιξω αλλιως δουλευει η ιντελ και παιζω και 15φπς

Εχω ρυθμισει την nvidia αλλα δεν γινεται κατι!!!Επισης παρατηρησα οτι χωρις ρευμα δουλευει η gpu me 270mhz και με ρευμα πανω απο 470mhz

Τι παιζει??

Λογικό να συμβαίνει αυτό, γιατί τα λαπτοπ όταν μένουν με την μπαταρία μπαίνουν σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Γι αυτό το λόγο, όχι μόνο χρησιμοποιείται η Intel gpu αλλά και ο cpu κατεβάζει στροφές και το λειτουργικό δεν τον αφήνει να φτάσει το ταβάνι των δυνατοτήτων του.

Και το θες αυτό, διότι εάν δεν συνέβαινε το λαπτοπ με ένα παιχνίδι δεν αντέχει παρά μερικά λεπτά, ανάλογα με πόσο καλή μπαταρία έχει.

Αν θες να δοκιμάσεις, βρες το εικονίδιο της μπαταρίας στην μπάρα των windows, πάτα το, διάλεξε "περισσότερες επιλογές ενέργειας" (ή κάτι τέτοιο), και βρες και επέλεξε το προφίλ που λέει "Υψηλή απόδοση". Θα δεις πόσο γρήγορα θα φύγει η μπαταρία, αν και πάλι νομίζω δεν θα δουλεύει το λαπτοπ στο 100%.

Παιδια επειδη εχω μπερδευτει λιγο ποιος αλλος τροπος υπαρχει να εγκαταστησω τα windows απο το να αγορασω τα αυθεντικα που κανουν 100+ γιατι ετσι δεν συμφερει καν !? Σε καποιο ειδικο καταστημα και ποσο κοστιζει αυτο? :wacko:

Φίλε μου, άλλος νόμιμος τρόπος δεν υπάρχει από το να τα αγοράσεις. Ακόμα και αν στα βάλει κάποιο κατάστημα, θα σου ζητήσει να αγοράσεις άδεια, ή να τους δώσεις μια που ήδη έχεις.

Σε παράνομους τρόπους, πάμε σε άλλα χωράφια μετά....

Υπάρχουν και τα Linux.... επίσης άλλα χωράφια....

• Like 1

Στειλε μου πμ και θα σου γινω ειδικο καταστημα :P

• Like 1

ενοειται εχει drivers αλλα στο site της fujitsu εχει ενα προγραμματακι που το εγκαθιστας,και μετα αυτο μονο του σου κατεβαζει τους drivers και το software που ειναι καταλληλο για το laptop.Οποτε ξεμπερδευεις πολυ ευκολα.

Φίλε μπορείς να μου στείλεις ένα link από το προγραμματάκι που λες;

Τι παιζει??

Eιναι σίγουρο οτι λειτουργεί με την ιντελ η απλός η nvidia ρίχνει την ταχύτητα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...