Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Μέτα από το πρόβλημα που είχα με το BOOTMGR missing δημιουργήθηκε και νέο πρόβλημα με τον 2ο σκληρό. Είναι ο Western Digital WD Caviar Blue 500GB και όταν είναι συνδεδεμένος (ρεύμα, SATA) στην "Εκκίνηση των Windows" φορτώνει για 2 λεπτά και μετά πετάει Bleu Screen ή μαυρίζει η οθόνη για 30sec και μετά πάλη Bleu Screen. Άμα τον αποσυνδέσω όλα πάνε ρολόι...

Δημοσ.

Έχεις περασμένα Windows στον συγκεκριμένο δίσκο;

Δες στο BIOS, ποιόν από τους δύο δίσκους έχεις ρυθμίσει να τσεκάρει πρώτα για boot;

Δημοσ.

Δεν έχει Windows μόνο αρχεία και αυτο για τα Bios δεν ξέρω που ακριβός να ψάξω

post-175011-0-59348300-1346076041_thumb.jpg

Και version (νομίζω) αυτή

post-175011-0-82376100-1346076089_thumb.jpg

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Στην πρωτη φωτο που εχεις πηγαινε εκει που λεει boot κ ανεβασε αλλη μια φωτο

Θα σου απαντήσω σε λίγο...

μήπως έχει πρόβλημα ο σκληρός ;

Πριν να κλείσω το PC για 2 εβδομάδες life είχε 99%

Να υποθέσω σε άλλη θύρα sata τον έβαλες, έτσι; Γιατί βλέπω έχεις 4.

Ναι είναι 1.CD/DVD Player 2. Ο σκληρώς 500GB (αυτός με τα Windows είναι συνδεδεμένος με HDD)

Δημοσ.

άλλαξε καμιά θέση στων σκληρό σου

βάλτων και σε κανέναν άλλων υπολογιστή

και αν δεν γίνει τίποτα τότε αφού ήταν και 99% υγείες

πάει ο σκληρός

Δημοσ.

Το ψηλοφοβάμαι να το βάλω σε PC φίλου μην πάθει και αυτο τίποτα και έχω μετα μπλεξίματα. Οτι είναι να κάνω θέλω να το κάνω στο δικό μου PC. Κάποιο Tool για να μπουταρω με αυτο και να διορθώσει τα προβλήματα δεν υπάρχει;

Στην πρωτη φωτο που εχεις πηγαινε εκει που λεει boot κ ανεβασε αλλη μια φωτο

Δεν είναι συνδεδεμένος ο δεύτερος σκληρός

Δημοσ.

Ο υπολογιστής σου ανοίγει κανονικά χωρίς αυτών των σκληρό ;

Των έχεις δοκιμάσει σε άλλες θύρες όπως λέει ο @Tolis_01 ;

Δημοσ.
Ο υπολογιστής σου ανοίγει κανονικά χωρίς αυτών των σκληρό ;

Των έχεις δοκιμάσει σε άλλες θύρες όπως λέει ο @Tolis_01 ;

Χωρίς να είναι συνδεδεμένος ναι ανοίγει και το Sata το έχω βάλει σε όλες τις θύρες αλλα τίποτα

Δημοσ.

...παληκάρι, αν ήταν να πάθει κάτι, οτιδήποτε, είτε το άλλο μηχάνημα, είτε ακόμη και ο σκληρός σου, δεν θα στο προτείναμε - όχι τουλάχιστον χωρίς επιφυλάξεις. Κι αν έβγαινε κάποιος άσχετος και σου έλεγε κάτι που ενέχει κάποιον κίνδυνο, όλο και κάποιος θα βρισκόταν να τον "στολίσει". Τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν, να είσαι ήσυχος πως δεν πρόκειται να γίνει πουθανά κανενός είδους ζημιά με το να δοκιμάσεις έναν δίσκο σε άλλο μηχάνημα. Και το θέμα είναι ότι αυτού του είδους οι διαδικασίες ("δοκιμές αλλού"), είναι ο στάνταρ καλύτερος τρόπος για να βγαίνει συμπέρασμα για το (όποιο) hardware.

...αν παρ' ολ' αυτά συνεχίζεις να έχεις επιφυλάξεις, μπορείς να φτιάξεις ένα "live CD" βασισμένο σε κάποια Λίνουξ διανομή, να μπουτάρεις από αυτό με τον δίσκο επάνω, κι αν όλα παν καλά και φαίνεται, τότε τουλάχιστον το σίγουρο είναι ότι ο 500άρης είναι εντάξει. Αν βάλεις "linux live cd" στο Google θα σου βγάλει παμπολλα αποτελέσματα. Διάλεξε ένα, μπες, κατέβασε το σχετικό ISO αρχείο που θα διατίθεται, και γραψ' το "ως ISO" (ώστε να γίνει bootable), όχι δηλαδή ως απλή αντιγραφή data, και μετά ξεκίνα από αυτό και δες εάν α) μπουτάρει β) αναγνωρίζεται κανονικότατα ο σκληρός.

[...επίσης προσπάθα να είσαι πιο συγκεκριμένος σε αυτά που αναφέρεις, γιατί όσο κι αν σου φάνηκε -είμαι σχεδόν βέβαιος γι' αυτό- πως σε τρόλλαρα με το προηγούμενό μου ποστ, η αλήθεια είναι ότι μας μπερδεύεις όταν κάνεις διατυπώσεις όπως "ο σκληρός είναι συνδεδεμένος με HDD", που σημαίνει "ο σκληρός είναι συνδεδεμένος με...σκληρό". Προσπάθα, όχι επειδή έτσι θέλω εγώ, αλλά γιατί όσο πιο συγκεκριμένος είσαι, τόσο περισσότερο θα μας δώσεις να καταλάβουμε τί γίνεται, και έτσι τόσο πιο καλή βοήθεια θα λάβεις]

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...