Προς το περιεχόμενο

Colin mc Rae.....Provlhmata!!!

smurf1gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μενα ο ηχος ειναι κυριολεκτικα γελοιος (προφανως κατι δε παει καλα).Η καρτα μου ειναι creative live player , αλλα να 'ταν μονο αυτο το προβλημα!Το παιχνιδι τρεχει μονο σε αναλυση 640Χ480 , οταν την μεγαλωνω crashes....Δοκιμασα τις λυσεις που δινονται στα forums της Codemasters αλλα τιποτα δεν αλλαξε.Το συγκεκριμενο συστημα αποτελειται από:P4 3.06 ht , asus P4G8X Deluxe , 2 Gb Kingstone @333 σε Dual channel , 80αρη Seagate Serial ATA , GeForrce 4 Ti4600 , WinXP pro ,drivers up to date , εν ολιγοις σ ενα πολυ δυνατο συστημα ....Για το pc του γιου μου (Αthlon xp 2000+ GeForce 4 MX 440 ) ουτε λογος να γινεται....Το παιχνιδι δεν τρεχει με κανενα τροπο παρα για 2-3 sec ..μετα crash....Πιστευω πως η Codemasters εχει χασει την επαφη της με την πραγματικοτητα και την κοινοτητα των gamers , δινοντας τιτλους με προχειροτητα , εσπευσμενα , χωρις να ελεγξει συμβατοτητες και με υπερβολικες απαιτησεις σε hardware . Aντ'αυτου αναλωνεται σε δημιουργια διαβολικων copy protection επισημαινοντας μας ποιο ειναι το σημαντικο μερος γι'αυτους...ξεχνοντας ομως ποιο ειναι για μας!

Το παιχνιδι αυτο καθαυτο το βρισκω κατα πολυ χειροτερο του CMR2 ..δεν υπαρχει Challenge ..παει το Αrcade ..στο Championship δε μπορεις να κανεις manual save ...προσθεστε και ολα τα προβληματα ασυμβατοτητας και ιδου!!!Παρομοια απογοητευση ειχα παρει και απο το προτελευταιο τιτλο της Codemasters που ειχα αγορασει , το IGI2.Kατοπιν ωριμου σκεψεως λοιπον αποφασισα πως αυτα τα 50 ευρω που τους εδωσα ηταν τα τελευταια.Εξαλλου το παρελθον εχει δειξει ποσο ευκολα μπορει να βρεθει στην αφανεια και στην διαλυση μια εταιρεια που εχασε το σημαντικοτερο πραγμα που την συνδεει με τους πελατες της: τον σεβασμο προς αυτους!

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΟΚ, σιγουρεύτηκα τώρα!

Δεν φταίει το hardware/software της κάρτας μου, αφού παρουσιάζεται το πρόβλημα και σε creative product.

Πάλι καλά που το demo (και τότε ήταν το πρόβλημα με τον ήχο) με είχε κάνει να μην το αγοράσω original (κάτι που το κάνω για software houses που το αξίζουν)

Όχι τίποτε άλλο, αλλά στο επίσημο site, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πρόβλημα αυτό. Δηλαδή ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφο καμάρι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...