Προς το περιεχόμενο

προβλημα με viber

geotrian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εχω το samsung galaxy sII και οταν εχω μονο 3g δεν μπορω να στειλω και λαβω μηνυματα στο viber...ενω μπορω να κανω οποιαδηποτε αλλη δουλεια...γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει???

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το iphone μια χαρα μπορω να μπω...στο ιδιο σημειο καθομαι....λεω μηπως θελει καμια ρυθμιση και μου εχει ξεφυγει.....

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Με το ίδιο συμβόλαιο- νούμερο- κάρτα sim; Γιατί υπάρχει και αυτό το πρόβλημα:

http://www.insomnia.gr/topic/451794-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-viber-%CF%83%CE%B5-vodafone/

Με το ίδιο συμβόλαιο- νούμερο- κάρτα sim; Γιατί υπάρχει και αυτό το πρόβλημα:

http://www.insomnia....er-σε-vodafone/

θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται!Περιορισμός της υπηρεσίας internet (VoIP) ???απαίσιοι....

σας ευχαριστω παιδια θα επικοινωνησω με την vodafone να μου το ενεργοποιησει και μενα γιατι θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα διαφορετικα.....απλα οι τυποι ειναι απαραδεκτοι.....

ξερει κανεις το τηλεφωνο εξυπηρετησης πελατων για εταιρικους πελατες της vodafone?

• 1 μήνα μετά...

παιδια για να μην ανοιξω καινουριο θεμα,

ειτε προσπαθω μεσω cosmote data plan ειτε απο το wifi μου στο σπιτι να συνδεθω,το viber λεει παντα service disconnected. εχω κανει επανεκκινησεις,shut down και παλι ανοιγμα,restart σε router κτλπ..το προβλημα παραμενει..τι μπορει να φταιει?

ευχαριστω πολυ!

• Moderators

'Viber is currently experiencing issues related to our hosting provider, Amazon. They're working on it & we'll update you soon. Apologies. ''

Amazon is about half way through in restoring functionality of their service. We hope they will finish soon so we can restore the Viber service.

From Amazon: "2:20 PM PDT We've now restored performance for about half of the volumes that experienced issues. Instances that were attached to these recovered volumes are recovering. We're continuing to work on restoring availability and performance for the volumes that are still degraded."

edit: ''Amazon services are mostly restored. We are working to recover Viber.''

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...