basilis5 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Γενικα χρησιμοποιω 3 η/υ (2 win, 1 Mac) και έχω iPhone/iPad. Σε win έχω Firefox/chrome και σε Mac safari. Όλα αυτα συγχρονιζονται μεταξύ τους με my xmarks. Το πρόβλημα νομίζω παρουσιάζεται με το icloud και πηγαίνει και μου χαλάει συνέχεια τα bookmarks στον safari (ML) και στο τήλ-iPad ... Αυτο που διάβασα σαν λύση είναι να σβήσουν εντελώς απο το iCloud τα bookmarks και να τα περάσω απο την αρχή, και σαν λύση λέει να απενεργοποιησω απο τις iOS τα bookmarks (iCloud) να σβήσουν ότι έχω μεσα (Οκ μέχρι εδω) και να κάνω το ίδιο και στο Mac έτσι ώστε να συγχρονισει ουσιαστικά κενό στο iCloud. Και μετα να περάσω το αντίγραφο ασφαλείας μου στο Mac, απο εκει στο iCloud και απο εκει ξανά στις iOS... Το θέμα είναι πως δεν ανεβαίνει με τπτ κενό backup στο iCloud.. Η ερώτηση είναι πως μπορω να συγχρονισω χειροποίητα ή να διαγραφών ενδεχομένως τα bookmarks του iCloud? το sync του Mac os νομίζω έχει σεταρισμενο και το iCloud (και το gmail μου) αλλα δεν φαίνεται να κάνει δουλεια... Όσες φορές κι αν προσπάθησα, όταν πλέον πήγαινα στα iOS να κατέβασω τα bookmarks απο iCloud κατέβασε αλλα νταλον, διπλό εγγραφές , δεν έφερνε φακέλους, bookmarks bar ότι να ναι κλπ....κανείς καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 τελικα το προβλημα διορθωθηκε. εσβησα ολα τα bookmarks και απο mac και απο iphone/ipad.. απενεργοποιησα τα bookmarks απο το mac/icloud και το αφησα μονο στο iphone..εκει καποια στιγμη συγχρονισε κενη λιστα στο icloud, και για επιβεβαιωση συγχρονισα στο ipad την κενη λιστα. Επειτα ξανα ενεργοποιησα τα bookmarks/icloud @mac και πηγε και εκει η κενη λιστα.. μετα εκανα restore εκει τα αγαπημενα, και σιγα σιγα περασαν ολα και στις αλλες συσκευες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ και κάμποσες ώρες για μια μερίδα χρηστών iCloud έχει πέσει το Mail. Προσωπικά είμαι μέσα σ'αυτούς. Απαράδεκτο για Apple τόσες ώρες να μην έχουν λύσει το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα