Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

λοιπον θα μπω στο θεμα !

Εκανα φορματ στον υπολογιστη μου και δεν εχω ηχο επειδη δεν εχω το σιντι το εχω χασει..

λοιπον εψαξα και βρηκα τους drivers τους εκανα εγκατασταση εκανα επανεκκινηση και συνεχιζει να μην υπαρχει ηχος..εκτος αφτου δεν με αφηνει να ανεβασω ενταση και τα λοιπα..δειτε παρακατω στην φωτο τι ενοω..οποιος ξερει πως θα το φτιαξω ας μου πει..ευχαριστω

dsfdi.png

Δημοσ.

Η μητρικη μου λεγετε: Asus P4P800-X (4 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)

εγω κατεβασα αυτους τους drivers: Analog Devices AD1888 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]

δεν ηξερα και εγω τι μητρικη εχω αυτα τα βλεπω απο ενα προγραμα Everest λεγετε που μου τα διχνει

Δημοσ.

εχω μπει σε αυτο το site ειχα κατεβασει τους drivers αλλα δεν μπορουσα να τους κανω install μου λεει driver not found reboot your system and try again..

επελεξα το λειτουργικο που εχω αλλα τπτ..μηπως φταιει που δεν εχω γνησιο cd των windows ? γιατι με εγεγραμενο cd ekana to format

(και κατι αλλο...οι μονοι drivers που φορτονουν κανονικα ειναι αυτοι που σας ανεφερα παραπανω που τους εγκατεστησα κανονικα αλλα και παλι δεν εχω ηχο..)

Δημοσ.

μμμ

κατεβασε το driver genius(ξερεις που το βρισκεις)κ αστο να σου βρει εκεινο.Προσωπικα με εχει βοηθησει απιστευτα σε παλια συστηματα αλλα κ σχετικα νεα συστηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...