themos11 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα μερικές απόψεις σχετικά με αυτούς τους δύο επεξεργαστές. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά τους? Ή θα φένεται μόνο σε προγράμματα με μεγάλες απαιτήσεις (αν μπορούσατε να μου δώσετε κάποιο παράδειγμα)? Ενδιαφέρομαι για laptop, πιο πολύ για καθημερινή χρήση, κανένα παιχνίδι και προγραμματισμό. Intel Core i7-2670QM @ 2.20GHz Passmark Score: 6779 Intel Core i5-3210M @ 2.50GHz Passmark Score: 3967 Ευχαριστώ.
alextrela172 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Κατα τη γνωμη χωρις να εχω δουλεψει κανεναν απο τα 2 με το i5 μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου και ειδικα αν εχεις και κανενα ssd παιζει εξισου σημασια στην ειδικα στον προγραμματισμο που λες και εξισορροπει την δυναμη του ι7. Εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα.
manos08 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) o i7 και ο i5 ο πρωτος ειναι τετραπυρηνος ενω ο δευτερος δυπυρηνος ενοειτε οτι ο ι7 ειναι καλυτερος σε ολα. Κατα τη γνωμη χωρις να εχω δουλεψει κανεναν απο τα 2 με το i5 μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου και ειδικα αν εχεις και κανενα ssd παιζει εξισου σημασια στην ειδικα στον προγραμματισμο που λες και εξισορροπει την δυναμη του ι7. Εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα. ειδικα στον προγραμματισμο δεν παιζει κανεναν ρολο ο ssd,καλα ισος να ανοιξεις το ide μερικα δευτερολεπτα πιο γρηγορα,αλλα στο compiling δεν βοηθαει καθολου Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2012 από manos08
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα