GaMeR21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 νομίζω , χωρίς να είμαι σίγουρος , πως οι ανακατασκευασμένες κονσόλες έχουν εγγύηση αλλα είναι 6μηνη κάποιος που ξέρει να μας διαφωτίσει αν ισχυει τοτε θα μπορω να καταλαβω αν ειναι ανακατασκευασμενη απο την εγγυηση που θα μου δωσουν
arsenal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 νομίζω , χωρίς να είμαι σίγουρος , πως οι ανακατασκευασμένες κονσόλες έχουν εγγύηση αλλα είναι 6μηνη κάποιος που ξέρει να μας διαφωτίσει νομίζω , χωρίς να είμαι σίγουρος , πως οι ανακατασκευασμένες κονσόλες έχουν εγγύηση αλλα είναι 6μηνη κάποιος που ξέρει να μας διαφωτίσει Iσχυει 100% 1
panbil Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 αναλογα ποσα θα σου ζητησουν για την ανταλλαγη μπορει να σου δωσουν ανακατασκευασμενη που λες αλλα να σου πουν αν θες 3 μηνες εγγυηση τοσα αν θες 1 χρονο τοσα διαφορα αλλα δεν βλεπω κατι κακο στην ανακατασκευασμενη την ιδια δινει και η σονυ αν παθει κατι το δικο σου και το πας στην εγγυηση
Xristaras12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 αλλα δεν βλεπω κατι κακο στην ανακατασκευασμενη την ιδια δινει και η σονυ αν παθει κατι το δικο σου και το πας στην εγγυηση η διαφορα ειναι οτι τους δινει μια 100%λειτουργικη κονσολα απο κουτι η οποια δεν εχει χαλασει,κ παιρνει μια αλλη. Αλλο να σου εχει χαλασει κ να το δωσεις στη sony
Vole Maulder Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Να συνεισφέρω κι εγώ τα 2 σεντ μου, που λένε και οι αγγλόφωνοι. Οι αποκλειστικότητες που κυκλοφορούν είναι πολύ φθηνές πλέον. Αυτό είναι ένα από τα καλά όταν αγοράζεις κονσόλα κοντά στα τέλη του κύκλου της. Οσο για τα υπόλοιπα, που προφανώς, αφού το πήρες, δε θα παίξεις μόνο 5 παιχνίδια και μετά ντουλάπα, αν πάρεις μια plus συνδρομη, έτσι όπως την έχουν κάνει τώρα, πιθανώς θα είναι τα λεφτά που θα δώσεις για να πάρεις κονσόλα αμφίβολης κατάστασης, και θα έχεις καμιά 30αριά παιχνίδια μες στο έτος. Και αφού τώρα πήρες PS3, δεν υπάρχει και η περίπτωση να έχεις ήδη αγοράσει τα μισά από αυτά που βγάζουν free στο plus, οπότε ακόμα καλύτερα. Ετσι, έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο και το online σου και θα σου τρέχουν κι όλα τα καινούργια και μελλοντικά παιχνίδια χωρίς κουριές. Αλλά ακόμα κι αν δε θες plus και θες να έχεις τα παιχνίδια στα κουτιά τους στα ράφια σου, είναι τα περισσότερα κάτω από 20 ευρώ πλέον. Αν και, για να σκέφτεσαι ό,τι σκέφτεσαι, το να έχεις τα κουτιά στα ράφια μάλλον δε σε απασχολεί.
GaMeR21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μου απαντησανε οτι για την ανταλαγη δεν εχουν να μου δωσουν slim κονσολα με 3.55 fw οποτε αν ειναι θα μου δωσουν fat αξιζει να τους δωσω slim για να μου δωσουν fat?
mtzs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μη το συζητας καν για refurbished fat κονσολα. Οσες ειχαν προβλημα κατα 99% ξαναβγαζουν μεχρι να τα τιναξουν εντελως. Κανονας για τις φατ κι ασε το καθενα να λεει οτι θελει κρατα τη δικη σου για την ωρα, παιξε οτι exclusive παλιο υπαρχει που το βρισκεις φθηνα και με online !! και περιμενε αν καποια στιγμη βγει μεγαλυτερο cfw, που πιστευω οτι θα βγει οσο πλησιαζουμε στο launch του ΠΣ4. Μπορει να θελει κανα χρονο και κατι ακομη αλλα δε ξερεις ποτε. Κρατα τα λεφτα σου για την ωρα, "επενδυσε τα" σε κανα παλιο καλο τιτλο που βρισκεις φθηνα, και οταν ερθει η ωρα η βρισκεις καποια ευκαιρια σε σλιμ, η refurbished 3.55 αφου το θες τοσο σε σλιμ ομως
nicoc89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 άποψη μου κα8αρά ΟΧΙ οι fat δεν είναι που χαλάγανε ? αν δεν κάνω λάθος με τις slim λύθηκε το πρόβλημα του ilod ... για εμένα , κάνε την χάρη στον εαυτό σου και ΜΗΝ τους το δώσεις , κράτησε το και με τα λεφτά που θα τους έδινες για την ανταλλαγή πάρε κάποια καλά exclusives που θα σου κρατήσουν καιρό ..
GaMeR21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Αυτο θα κανω θα το κρατησω ηδη υπαρχουν πανω απο 20 τιτλοι με 20 ευρω ο καθενας που θα με κρατησουν για πολυ καιρο και οπως λεει και ο mtzs σε 1-1,5 χρονο θα βγει κατα 99,9% νεο CFW μιας και πλησιαζουμε στην κυκλοφορια το PS4 Ευχαριστω ολα τα παιδια για τον χρονο τους και για τις διαφωτιστικες τους απαντησεις! 1
mtzs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Για την ιστορια θα αναφερω το εξης: Ανακοινωθηκε το PSV και η σονυ εβγαλε παραλληλα το ΠΣΠ Ε1004 (το φθηνο). Πριν ανακοινωθει το PSV ειχε σπασει πληρως η 6.20 (τελευταιο firmware 6.60 based on 6.20) που φορανε τα ΠΣΠ. Τα πσπ βγαινουν ακομη με 6.60 και δε προβλεπεται να αλλαξει κατι πανω σε αυτο οσον αφορα το κλειδωμα των τιτλων. Φυσικα τα πσπ Ε1004 πουλανε μια χαρα για οσους θελουν να αγορασουν για τον αλφα η βητα λογο ΠΣΠ οντας και πιο φθηνα. Αν δεν ξεκλειδωναν θα τα αγοραζε κανεις; Υπενθμιζω πως ανακοινωθηκε ηδη super slim PS3 (η δε ξερω πως το λενε αυτο με το καπακι απο πανω) με μειωμενο κοστος κατασκευης. Θυμιζει κατι η ιστορια απο ΠΣΠ;
GaMeR21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Για το super slim PS3 στην αρχη λεγανε θα το ανακοινωσουν στην gamescom αλλα δεν εδειξαν τιποτα τωρα ακουγετε οτι μπορει να το δειξουν στην TGS (Tokyo Game Show) που ειναι 20-23 Σεπτεμβριου......για να δουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα