Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα PS3 καινουργιο(4.21 FW) αλλα για τον λογο οτι δεν μπορω να του περασω CFW σκεφτομαι να το παω στο ebw.gr και να κανουμε ανταλαγη να τους δωσω το δικο μου να μου δωσουν εκεινοι αλλο

Αυτο που θελω να ξερω ειναι οτι πως θα καταλαβω οτι η κονσολα που θα μου αυτοι δωσουν θα ειναι καινουργια και οχι ανακατασκευασμενη?(γιατι παλια ειχε ακουστει οτι σου δινουν την κονσολα και σου λενε οτι ειναι καινουργια αλλα ειναι ανακατασκευασμενη)

Δημοσ.

Ναι δεχονται ανταλαγες

θα τους δωσω την δικια μου PS3 Slim 160GB 4.21 FirmWare για να μου δωσουν ενα PS3 Slim 160GB που να εχει 3.55 FirmWare για να μπορω να το κανω JailBreak

Το θεμα ειναι πως αυτοι θα μου πουν οτι μου δινουν καινουργια κονσολα εγω ομως πως θα ξερω οτι μου λενε αληθεια και οτι δεν ειναι ανακατασκευασμενη?

Δημοσ.

δεν μπορεις να το ξερεις

ειναι ολοιδιες δεν εχουν καποιο αναγνωριστικο

να καταλαβεις

η δικια σου ηταν με 4.21 απο την αρχη που την πηρες?

αν οταν την αγορασες ηταν 3.55 μπορουμε να κανουμε

downgrade ξανα σε 3.55

Δημοσ.

γιατι απλα δεν τους παιρνεις τηλ?

Που μπορω να δω αυτο για ανταλλαγη που λετε?φιλε αν μαθεις τιποτα πες μου γιατι ενδιαφερει και εμενα

Δημοσ.

γιατι απλα δεν τους παιρνεις τηλ?

Που μπορω να δω αυτο για ανταλλαγη που λετε?φιλε αν μαθεις τιποτα πες μου γιατι ενδιαφερει και εμενα

το λένε και στο site τους , αλλα πρέπει να πας στα κεντρικά τους Αθήνα , στα υποκαταστήματα δεν δέχονται

Δημοσ.

Οταν την αγορασα την κονσολα ειχε 4.11

και θα τους πω να κανουμε ανταλαγη αλλα αν ειναι ανακατασκευασμενη δεν λεει γιατι μετα απο 1-2 χρονια μπορει και να χαλασει

θα με χρεωσουν κατι για την ανταλαγη?(λογικα ναι)

Δημοσ.

μονο λεφτα θα χασεις απο την ανταλλαγη παντως.Δινεις μια σφραγισμενη κονσολα για να παρεις μια αλλη που δεν ξερεις απο που προερχεται κ τι ζορια εχει τραβηξει.

Αν πηρες ps3 για να παιζεις αντιγραμμενα καλυτερα θα ηταν ενα 360.

Δημοσ.

Δεν ειναι σιγουρο οτι θα μου δωσουν ανακτασκευασμενη απλα υπαρχει μια πιθανοτητα

Του ps3 τα exclusives ειναι πολυ καλυτερα απο του 360 και για αυτο το επελεξα

Τι να κανω απο το να εχω την κονσολα να καθετε καλυτερα να κανω την ανταλαγη

Δημοσ.

το θεμα με τα αντιγραμμενα παιχνιδια το εχεις ψαξει η νομιζεις οτι παιζει τα παντα κ παντου;

κ στο 3.55 να το γυρισεις τα τελευταια παιχνιδια εδω κ 1-1.5 χρονο δεν τρεχουν.

το τελευταιο exclusive που τρεχει ειναι το uncharted 3.

Δημοσ.

Τα exllusive killzone uncharted τα βρισκεις παμθηνα εως και 5 ευρω εχω δει το killzon 2 και uncharted 1-2 20 ευρω πακετο ειναι φτηνα μεταχειρισμενα παντα

Δημοσ.

Δεν το ειχα ψαξει καλα το θεμα με τα firmware,jailbreak κτλ κτλ και βιαστηκα και αγορασα το ps3

δεν λεω οτι θα παιζω μονο τα exclusives γενικα οτι καλο παιχνιδι βγαινει

ναι το ξερω οτι τα προσφατα παιχνιδια του 2011-2012 δεν παιζουν αλλα αρχιζουν και βγαινουν fix σιγα σιγα για ολα

Δημοσ.

αν πας εκεί να την αλλάξεις θα σε βάλουν φυσικά να πληρώσεις και απο πάνω και ΙΣΩΣ να πάρεις στα χέρια σου μια ανακατασκευασμένη κονσόλα.

γνώμη μου καθαρά ..

κρατάς την ωραιότατη κονσόλα σου και αγοράζεις παιχνίδια μεταχειρισμένα , τα οποία οταν τα βαρεθείς και δεν τα θες άλλο τα ανταλλάζεις. η ανταλλαγή μπορεί να γίνει σε μαγαζιά αλλα και αν βάλεις μια αγγελία.

τα πολλά παιχνίδια καμια φορά σε κάνουν να μην ξέρεις τι να πρωτοπαιξεις και παίζοντας λιγο απ όλα , στο τέλος να μην έχεις τερματίσει τίποτα.

α ρε εποχές ,που ήμουν πιτσιρίκι και πήγαινα στο παιχνιδάδικο να διαλέξω κασέτα για το n64 και έψαχνα 2 ώρες μέχρι να αποφασίσω ποια θέλω γιατι έκαναν 20 χιλιάδες η μία και θα έκανα καιρό μέχρι να ξαναπάρω :lol: :lol: :lol:

anyway , its ur call , όμως στην θέση σου δεν θα έδινα κάτι άριστο μαζι και λεφτα για να πάρω κάτι αμφιβόλου προελεύσεως. Εκτός βέβαια αν το κατάστημα μπορεί να διαβεβαιώσει με κάποιο τρόπο πως δεν ειναι ανακατασκευασμένη .

Δημοσ.

Λογικα αν την κονσολα μου θα μου δωσουνε εχει μαζι 1 χρονο εγγυηση απο την sony τοτε λογικα δεν θα πρεπει να ειναι καινουργια?

αλιως αν ειναι ανακατασκευασμενη δεν εχει εγγυηση σωστα?

Δημοσ.

Λογικα αν την κονσολα μου θα μου δωσουνε εχει μαζι 1 χρονο εγγυηση απο την sony τοτε λογικα δεν θα πρεπει να ειναι καινουργια?

αλιως αν ειναι ανακατασκευασμενη δεν εχει εγγυηση σωστα?

νομίζω , χωρίς να είμαι σίγουρος , πως οι ανακατασκευασμένες κονσόλες έχουν εγγύηση αλλα είναι 6μηνη

κάποιος που ξέρει να μας διαφωτίσει :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...