Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα forum!! Εχω συνδεσει μια crt (με ενα scart ) και το dvd player στον αποκωδικοποιητη,το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω την εικονα του dvd στην tv..Πατωντας το AV μου διειχνει τα καναλια του αποκωδικοποιητη και οχι τον player(οπως παλια)..Η συνδεσμολογια που ακολουθησα ειναι: απο antenna στο RF IN του decoder..απο RFOUT του decoder στο dvd....απο το OUT του dvd στην crt tv...Επειδη εχει ενα scart η tv μου εβαλα ενα διαχωριστη scart πανω στον αποκωδικοποιητη οπου συνδεω ενα στην crt και το αλλο στο dvd..Αν καποιος εχει καποια ιδεα που μπορει να με προσανατολισει θα ειμαι ευγνωμων..

Δημοσ.

Δες καλά τον διαχωριστή,μπορεί να είναι από μια είσοδο σε δυο εξόδους και όχι όπως θέλεις εσύ από δυο εξόδους (τα μηχανήματα βγάζουν εικόνα)να δίνει στην ίδια είσοδο δηλαδή την TV.

Το καλύτερο είναι, αν μια από της δυο συσκευές(reciver/dvd) έχει δυο scart,θα έχει μια έξοδο που θα γράφει tv και μια που λέει reciver) να τα συνδέσεις μεταξύ τους,τότε απλά η συσκευή που είναι ενεργή θα βγάζει εικόνα αναλόγως την συσκευή μπορεί αν έχει και κουμπί στο τηλεχειριστήριο για εναλλαγή μεταξύ των συσκευών χωρίς να χρειάζεται να σβήνεις την μια.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...