Grey Warden Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Θα ασχολείσαι πολύ με εφαρμογές και παιχνίδια και θα πάρεις το mini pro; Καλή τύχη...
driftingcris Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα για Arc S λεω. Δεν ξερω γιατι αλλα τα καινουρεια Sony Xperia δεν μου αρεσουν καθολου...
weber122 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 σε θέμα σχεδιασης? εμένα το xperia U μου άρεσε πολύ όταν το είδα από κοντά και είδα ότι πάει σφαίρα όσον αφορά το touch
driftingcris Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ξερω οτι παει σφαιρα, και το εχω δει απο κοντα, αλλα δεν μου αρεσει... Ειμαι αναμεσα σε arc s και neo v. τι λετε? αξιζει τα παραπανω λεφτα το arc s?
humanoid Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ξερω οτι παει σφαιρα, και το εχω δει απο κοντα, αλλα δεν μου αρεσει... Ειμαι αναμεσα σε arc s και neo v. τι λετε? αξιζει τα παραπανω λεφτα το arc s? Ότι είναι να κάνεις, κάν' το σύντομα. Το Xperia Neo V δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμη στα μαγαζιά...
apostol1s Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Περιμενε κ την apple να δεις τι θα βγαλει.μη βιαζεσε. Sent from my iPhone using Insomnia
driftingcris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Apple? Τραμπα με το σπιτι μου θα τ κανω ? Arc S ή Neo V?
Meraklis56 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Περιμενε κ την apple να δεις τι θα βγαλει.μη βιαζεσε. Sent from my iPhone using Insomnia apple και τιμές android μονοπύρηνου/low end διπύρηνου; not gonna happen... Arc S,λίγο πιο δυνατό κινητό.
apostol1s Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εαν θελεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να μην ψαχνεσε για καθαρισμο μνημης,προγραμματα και κολληματα κοιτα iphone.και δεν ειναι ακριβο.εγω πως εχω 4s χωρις να εχω σπιτι. Sent from my iPhone using Insomnia
koularasss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εαν θελεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να μην ψαχνεσε για καθαρισμο μνημης,προγραμματα και κολληματα κοιτα iphone.και δεν ειναι ακριβο.εγω πως εχω 4s χωρις να εχω σπιτι. Sent from my iPhone using Insomnia πας και μενεις με τους δικους απλο
driftingcris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Για εμενα παντος το iphone ειναι πανακριβο.
Grey Warden Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Apple? Τραμπα με το σπιτι μου θα τ κανω ? Arc S ή Neo V? Xperia Sole. Κράτα τα λεφτά που έχεις μαζέψει μέχρι τώρα τα 200 ευρώ και μην βγεις κανα δυο φορες για καφε ή ποτο μέσα στον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο το αγοράζεις. Βλέπεις και σε τι τιμές μπορεί να έρθουν οι νέες συσκευές των εταιριών κατα τον ιδιο μήνα και έχεις και περισσοτερες επιλογές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα