driftingcris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Καλησπεραα.. Λοιπον, ηρθε νομιζω η ωρα να παω και εγω σε android, απο το ταπεινο symbian κινητο μου... Αρχικα να πω οτι στο κινητο θα ασχολουμε πολυ με εφαρμογες και παιχνιδια, και ισως διαφορα emulator. Αρα ψαχνω για κινητο με μεγαλο επεξεργαστη, σωστα??? Με μονοπυρινο λετε γινετε δουλεια, ή να δω για κανε 2πυρινο? Εχω βαλει στο ματι το Xperia mini pro, το οποιο εχει 1ghz cpu. Επισης ελεγα για κανενα arc s μεταχειρισμενο. Εσει τι λετε? Αν ειναι για 2πυρινο, ποιο ειναι το φθηνοτερο?
spurakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 xperia sole.απο τα πιο vfm διπύρηνα.στα 230 ευρω.
nikoskon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Γιατί όχι το Xiaomi Mi2 ; Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
driftingcris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 xperia sole.απο τα πιο vfm διπύρηνα.στα 230 ευρω. Μπηκα το ειδα, και ειδα και το U. Μηπως το U στα 210 ειναι πιο vfm? Ή εχουν καμια μεγαλη διαφορα? Γιατί όχι το Xiaomi Mi2 ; Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA Μπορω να το βρω πουθενα στν Ελλαδα? Ποσο περιπου εχει ξερεις?
Stavmitsos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Το xiaomi ξέχνα το. Δεν παίζει να το βρεις. Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις για κινητό;
nikoskon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μπορω να το βρω πουθενα στν Ελλαδα? Ποσο περιπου εχει ξερεις? Σκέφτεται να το παραγγείλει ένας φίλος. Θα μάθω και θα σου πω. Από Ελλάδα, προς το παρόν, δεν γίνεται να το πάρεις. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
driftingcris Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μαλλον μεχρι 200.. Και ισως κατι λιγα παραπανω.... Το mini pro στα 160 λουκουμι θα μου ηταν βεβαια...
christs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Aσε το Mini Pro. Καινουριο κινητο θα παρεις, μη παρεις 2 γενιες πισω κινητο. Παρε ενα εκ των Sole και U, ειναι μια χαρα.
orlox Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Τα πιο δυνατά value for money που μπορείς να βρεις είναι το optimus 2x και το Atrix. Μεταχειρισμένο ο2χ βρίσκεις από 160 και με 180 να έχει και εγγύηση άριστο.ψάξε στις αγγελίες εδώ. Λίγο πιο πάνω έχει και evo 3d που έχει και 1 GB ram
driftingcris Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Τι λετε για κανενα μεταχειρισμενο Galaxy S? Το εχει ενας φιλος μου και το κινητο ειναι πολυβολο Ή το Ace 2? Οχι τιποτα αλλο, αλλα Lg Και motorola δεν περνω λογο κακης εμπειριας. Sole και U δεν μου αρεσει ο σχεδιασμος τους.
humanoid Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Τι λετε για κανενα μεταχειρισμενο Galaxy S? Το εχει ενας φιλος μου και το κινητο ειναι πολυβολο Ή το Ace 2? Οχι τιποτα αλλο, αλλα Lg Και motorola δεν περνω λογο κακης εμπειριας. Sole και U δεν μου αρεσει ο σχεδιασμος τους. Αν σου φαίνεται πολυβόλο το Galaxy S, παίξε με το Sole. Η δοκιμή είναι τσάμπα. Πήγαινε σε ένα κατάστημα που το έχουν live demo (π.χ. Wind) και βγάλε συμπεράσματα. Προσωπικά και σε αυτά τα χρήματα δεν θα αγόραζα Samsung.
orlox Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μπορεις να παρεις οτι γουσταρεις αλλα αν δεν παρεις 2πυρηνο οι emulators που ζητας θα σερνονται. Επισης δεν ξερω πως τρεχουν στο novathor chip του ace 2 και του σολε. Στο optimus 2x πχ πηγαινε πολυ καλα και το playstation και το n64. Στο Optimus 3D που ειχε το ιδιο chip με το galaxy S αλλα διπλοπυρινο και μνημη dual channel οχι και τοσο...
driftingcris Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια σας, αλλα για αλλη μια φορα λειτουργει το ξερο μου το κεφαλι και μαλλον θα παω για το mini pro. Ενας φιλος εχει το x10 mini pro και δεν κολαει. Βεβαια δεν παιζει με emulators... Επισης ειναι και το οικονομικο... Αρα πιστευω οτι ειναι μονοδρομος το mini pro. Αν κανω λαθος διορθωστε με Απο emulator μονο Psx θα παιζω, αν μπορω βεβεαια. Για pc εχει sys req 200Mhz και recomended 1ghz. Αν ειναι ιδια και σε κινητο τοτε πρεπει να τρεχει καλα. Σωστα? Με το Overclock τι γινετε? Η ICS τι λεει στο Mini pro? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2012 από driftingcris
panosno1com Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 το μινι προ μπας κ χει μικρη οθονη ρε Χρηστο??εκτος κ αν το μπερδευω στο μυαλο μ. galaxy s εγινε παλιο πλεον αστο ,κατα την αποψη μ. Το πόσταρα από Insomnia App! galaxyS!
driftingcris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 το μινι προ μπας κ χει μικρη οθονη ρε Χρηστο??εκτος κ αν το μπερδευω στο μυαλο μ. galaxy s εγινε παλιο πλεον αστο ,κατα την αποψη μ. Το πόσταρα από Insomnia App! galaxyS! Εχω συνηθισει ρε συ Πανο σε κινητο με 3.2αρα οθονη. Ενας φιλος μου εχει το παλιο μινι προ με την οθονη των 2.4 ιντσων.. Αυτο που λεω εχει 3 ιντσες οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα