overpower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ενω εχω ιντερνετ καποια απο τα παιχνιδια δεν μπορουν να συνδεθουν στο ιντερνετ. Καταρχην το warcraft 3 μου βγαζει εκεινο το μηνυμα για το modem. Το προγραμμα stealth bot βγαζει > [02:14:29 PM] [bNCS] 10060 -- The attempt to connect timed out [02:14:29 PM] [bNCS] Disconnected. [02:14:29 PM] [bNCS] The server took too long to respond to your computer. Try choosing a different server in the Settings dialog. If you are connecting to a gateway address, such as ycbuseast.battle.netycb, try using one of the IP addresses listed below it. [02:14:29 PM] [bNCS] Attempting to reconnect in 1 second... . Και τελος το diablo 3 δεν μπορει να κανει update. Εκανα restart το pc, τιποτα. Εκλεισα και εκανα και reboot το router, παλι τιποτα. Δεν μπορω να καταλαβω τι φτεει.
overpower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 καλησπερα εχεις ανοιξει port στο router Και πως το διορθωνω?
Red_Phantom Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Υπάρχει πρόβλημα με πολλα site πχ. facebook, twitch.tv Έχει πέσει ένας isp Telia κατι. Δεν έχει πρόβλημα ο εξοπλισμός σου.
overpower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ποια συνδεσει εχεις? ΟΤΕ conn-x 24αρα με sagem router Υπάρχει πρόβλημα με πολλα site πχ. facebook, twitch.tv Έχει πέσει ένας isp Telia κατι. Δεν έχει πρόβλημα ο εξοπλισμός σου. Μπορω να το δω καπου αυτο? Ξερουμε ποτε θα επανελθει?
Red_Phantom Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Προσπάθησε να μπεις facebook και θα δεις οτι δεν μπορείς. Είχε επανερθει για κανα 20λετπο αλλά υπαρχει πάλι προβλημα τώρα.
Baggelis21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Υπάρχει πρόβλημα με πολλα site πχ. facebook, twitch.tv Έχει πέσει ένας isp Telia κατι. Δεν έχει πρόβλημα ο εξοπλισμός σου. Εγω σερφαρω κανονικα χωρις προβλημα μεχρι στιγμης! Το προβληματακι που παρεχει ο φιλος το ειχα κ εγω με το manager any way. Εχω ανοιξει port σε router κ εκλεισα κ το Firewall Κ πηρε τελος το προβλημα μου......! Ριξε μια ματια για ανοιγμα port και κλεισε το firewall στο router Πηγή: ΕΔΩ
overpower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μονο στους ευρωπαικους server εχω προβλημα απο battle.net. Και το diablo και το warcraft συνδεθηκαν σε αμερικανικο server
Red_Phantom Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Εγω σερφαρω κανονικα χωρις προβλημα μεχρι στιγμης! Το προβληματακι που παρεχει ο φιλος το ειχα κ εγω με το manager any way. Εχω ανοιξει port σε router κ εκλεισα κ το Firewall Κ πηρε τελος το προβλημα μου......! Ριξε μια ματια για ανοιγμα port και κλεισε το firewall στο router Πηγή: ΕΔΩ'>http://www.otenet.gr...es.htm']ΕΔΩ Λες τα ports να ανοιγοκλείνουν αυτόματα λόγω του αέρα? Τι τον βάζεις να ψάχνει για πράγματα που δεν ισχύουν. Και γω με otenet και έχω προβλήματα σήμερα. Λες να φταίει το firewall? Τεσπα οι μισοί router στην Ευρώπη είναι off. Μάλλον ο ote περνάει την κίνηση απο κάποιοιν προβληματικο router. http://www.internettrafficreport.com/europe.htm
overpower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Αυτο με τα Ports το εκανα και δουλεψε για κανα 2ωρο, τωρα παλι εχω προβλημα
Red_Phantom Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Αυτο με τα Ports το εκανα και δουλεψε για κανα 2ωρο, τωρα παλι εχω προβλημα Ναι δούλεψε κανα 2 ωρο , αλλά αυτο είναι άσχετο με τα ports. Δεν έχεις πρόβλημα στο δικό σου άκρο.
Baggelis21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 G Ναι δούλεψε κανα 2 ωρο , αλλά αυτο είναι άσχετο με τα ports. Δεν έχεις πρόβλημα στο δικό σου άκρο. Λες τα ports να ανοιγοκλείνουν αυτόματα λόγω του αέρα? Τι τον βάζεις να ψάχνει για πράγματα που δεν ισχύουν. Και γω με otenet και έχω προβλήματα σήμερα. Λες να φταίει το firewall? Τεσπα οι μισοί router στην Ευρώπη είναι off. Μάλλον ο ote περνάει την κίνηση απο κάποιοιν προβληματικο router. http://www.internett....com/europe.htm Ποιος Μίλησε περι αερος κ πυρος ρε μεγαλε γιατι αποκλείεις ολες τις πιθανότητες μηπως θες να σου ανεβασω παρομοια προβληματα με τον φιλο μας. Κ το Firewall διαβασε λιγο να δεις τι προβληματα βγαζει. Ισως να ειχες Κ δικιο αλλα μην τα αποκλειεις ολα.
overpower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ξεχασα να πω πως εχει φτιαχτει, αρα ο server ειχε προβλημα στην δικια μου περιπτωση.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 απλα καλο ειναι τα firewall να ειναι κλειστα γενικοτερα.και οταν χρειαζεται port forward καλο ειναι να γινεται η αν καποιος δεν ξερει ας κανει dmz.γενικοτερα αυτα βελτιωνουν την κατασταση.ασχετα με το οτι μπορει να ειναι προσωρινο προβλημα η κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα