Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω παιχνίδια για το psp που θα πάρω στο στρατό και θέλω να μου προτείνετε κάποια καλά που θα μου κρατήσουν το ενδιαφέρον.

έχω βρει τα πρώτα τέσσερα που θα πάρω μαζι

Tekken 6 (δεν τερματίζετε , σημαντικό προσόν )

Patapon 3 (δεν το είδα αρκετά αλλα μου φάνηκε ποιοτικό και ενδιαφέρον)

corpse party (με πώρωσε )

little big planet (πολύ ωραίο)

μην μου προτείνετε μόνο god of war γιατι τα είχα παίξει και τα δύο στο ps2 απο 3-4 playthrough μέχρι που τα σιχάθηκα και δεν παίζει να τα ξαναπαίξω (αν δεν κάνω λάθος ειναι port του 1+2 απο το ps2 στο psp)

Επίσης δεν θέλω monster hunter γιατι το είχα λιώσει στο wii για ΠΟΛΥ καιρό και δεν μπορω να παίξω άλλο. Το phantasy star portable το δοκίμασα αλλα οπως όλα τα phantasy star την ωρα της μάχης τα χτυπήματα είναι κάπως αργά και με εκνευρίζει .

και το god eater burst δεν ξέρω αν θα το παίξω τελικά , κάτι με χαλάει ...

tip : (μου αρέσουν πολυ τα παιχνίδια που υπάρχει μια εξέλιξη στον χαρακτήρα , με skills , items, leveling )

Δημοσ.

GT5 επισης δεν τελειωνει :) αλλα ειναι μεγαλο

τα gow ghost of sparta + gow chains of olympus δεν ειναι ports. ειναι ξεχωριστα παιχνιδια που βγηκαν για το ΠΣΠ πρωτα και μετα απο 2 χρονια εγιναν πορτ στο ΠΣ3 με HD

Πολυ ωραιο ειναι το Asterix, τα daxter, καιθως και ολη crash bandicot (PS1 game)

Επισης μπορεις να πεταξεις και emulator και να βαλεις τα παιχνιδια του SNES (super mario world ειναι φοβερο) που πιανουν λιγο χωρο

Τι καρτα μνημης εχεις;

Δημοσ.

8gb magicgate της sony

αλλα έχω και μια 4gb της sandisk αλλα δεν την δοκίμασα στο psp

δοκίμασα κάποια παιχνίδια σε cso που ήταν 200-300mb και έτρεχαν κομπλέ , γρήγορα και χωρίς αργό loading όμως κάποια ειναι 1-1,5gb ακόμα και αν είναι cso ..(metal gear solid για παράδειγμα)

απο emulators σκέφτηκα να βάλω κανένα pokemon του gba να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια χαχαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκιμασε να βαλεις και την 4αρα. Αν μπεις στο recovery mode (νομιζω με το select γινεται στο Ε1004 ενω εισαι στο ΧΜΒ σε CFW MODE) εχει καπου μια επιλογη acceleration σε καποιο υπομενου (δεν εχω τωρα το πσπ για να σου πω ακριβως). εκει βαλτο στο game mode και καπου διαβασα οτι τρεχουν καλυτερα τα cso σε μη γνησιες καρτες.

Το super mario world παντως ειναι εξαιρετικο (και δεν ειμαι μεγαλος φαν των πλατφορμ games)

Υπαρχουν και παιχνιδια που δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο iso σε cso.

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

το god of war ghost of sparta τελικά τα σπάει!

είπα να το δω και κόλλησα και έπαιζα για μια ώρα +!!

νόμιζα οτι ειναι το ίδιο με του ps2 αλλα δεν είναι!

κάπου διάβασα οτι ρυθμίζεις την ταχύτητα του επεξεργαστή του psp , ισχιεί ? γίνεται στα e1004 ? γιατι δοκίμασα όπως έλεγε και δεν έκανε τίποτα , το menu που έπρεπε να βγάλει είναι άφαντο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...