Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχει η αδερφη μου αυτο το λαπτοπ. http://h10010.www1.h...4998.html?dnr=1

Το εχει για την δουλεια της και δουλευει κυριως το Internet, το office ( εχει πολλα αρχεια ανοιχτα ταυτοχρονα) αντε και κανα skype. Γενικα το λαπτοπ ειναι οκ γιαυτα που θελει απλως μου λεει οτι πολλες φορες αργει, κολαει και μαλλον οφειλετε στο γενονος οτι ειναι το απλο μοντελο με τον celeron M 530 cpu. αναρωτιωμουν λοιπον τι αναβαθμιση θα μπορουσε να κανει να ειναι πιο γρηγορο? ενας sdd θα το βοηθουσε? επεισης με τους ssd δε τοχω.. μπορειτε να προτεινετε καποιον καλο 60αρη? νομιζω παραπανω δεν χρειαζετε.. ευχαριστω για τον χρονο σας.

Δημοσ.

πες την αλήθεια, έχει τα vista ? :P σοβαρά τώρα, αν ναι, θα δει διαφορά αν αλλάξει λειτουργικό. πες λίγο και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. γιατί μια φθηνή αναβάθμιση είναι πάντα η παραπάνω ραμ και από ότι βλέπω φτανει μέχρι τα 4 γιγα, η αδερφή σου πόσα έχει?

Δημοσ.

βασικα τα vista ειχε εργοστασιακα αλλα του εβαλα τα 7. μνημη εχει 1gb απο μονο του και δεν σκεφτηκα να του βαλω μιας και σχεδον ποτε δεν φτανει τα 800mb σε χρηση. λες να δοκιμασουμε παραπανω ram?

Δημοσ.

Μια παραπάνω ραμ μια 2αρα ακόμα θα είσαι κόμπλε . Επίσης αν μπορω να προτείνω εγω για ssd agility 3 που πήρα απο το πλαίσιο και εγω και έμεινα αποκτά ευχαριστημένος. Βέβαια έχει και αργο Επεξεργαστή αλλα με αυτα θα δεις σοβαρή βελτίωση σίγουρα γιατι με ένα γιγα ραμ τα 7 είναι λίγο ζόρι ;)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

για αρχή θα ελεγα να προχωρήσεις στην αναβαθμιση της ραμ,αν και τότε δε μείνεις ικανοποιημένος αγοράζεις εναν ssd και βελτιώνονται τα πράγματα. απλά μη βιαστείς για τον ssd μπας και γλιτώσεις το 60αρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...