21century Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Εξαλλου το ακριβοτερο τμημα σε ενα κινητο ειναι οι οθονες τους οποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Να μας πουν εκεί στην LG αν το κινητό θα φοράει ics ή αν θα έρθει κι αυτό με 2.3 Λυπάμαι, αλλά από δω και πέρα μόνο google τηλέφωνα, λόγω υποστήριξης και αναβαθμίσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Καμια φαντασια πια...απο galaxy s σε optimus g. Μονο εμενα μου το θυμησε; Αν εφτιαχνε η apple τα galaxy, η LG θα ειχε φαει μηνυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Παμε δηλαδη απο cortex A9 σε Α15 συν 2 gb ram θα εχει διαφορα και σε δυναμη και καλυτερη καταναλωση στανταρ θα ειναι προαγγελος του GS4 φανταζομαι. Βεβαια μην περιμενετε πολυ συντομα Νοεμβριο-Δεκεμβριο ισως. Επίσης η adreno 320 είναι ταχύτερη από την κάρτα γραφικών του "νέου ipad" δηλαδή μιλάμε για την επόμενη γενιά από άποψη επιδόσεων (και τεχνολογίας) σε smartphone, και σε arm tablet επίσης. Αν του βάλουν και jelly bean οπωσδήποτε θα πετάει. Πιθανόν έχεις δίκιο για Νοέμβριο-Δεκέμβριο, όσο πιο γρήγορα βγει τόσο το καλύτερο για να δούμε πώς θα δουλέψει ο ανταγωνισμός. Να μας πουν εκεί στην LG αν το κινητό θα φοράει ics ή αν θα έρθει κι αυτό με 2.3 Λυπάμαι, αλλά από δω και πέρα μόνο google τηλέφωνα, λόγω υποστήριξης και αναβαθμίσεων. μέχρι στιγμής android 4.0.4 και λογικά θα δει το jelly bean, και είναι γεγονός ότι η LG αλλά και όλες οι εταιρίες είναι πολύ πίσω από τη google στην ταχύτητα των αναβαθμίσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Καλά με το support της lg δεν μπλέκω πότε ξανά. (Ένας από τους εκνευρισμένους κατόχους του 2Χ.) Αν είναι να πληρώσω ένα καράβι λεφτά και την άλλη μέρα να μου πουν αντίο, όχι ευχαριστώ. Ας μπορούμε να φέρουμε το Mi-Two στα 250-300 ευρώ και άσε την LG να χαίρεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ας μπορούμε να φέρουμε το Mi-Two στα 250-300 ευρώ σωστός. στα 250 ευρώ και έρχεται με android 4.1! αλλά αρχικά θα δυσκολευτείς να το φέρεις όπως έγινε και με το προηγούμενο μοντέλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1965 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 παιδιά πραγματικά και εγώ πάω συνεχεια στο πλαίσιο αυτές τις μέρες για να αγοράσω η το one x η το siii η οθονη του one x είναι πολύ καλύτερη ..τουλάχιστον έτσι φαίνεται στα ματια μου ...ποιο καθαρή και τα χρώματα ποιο φυσικά και έντονα όχι ότι του siii έχει το παραμικρό απλά η άλλη έχει το κάτι παραπάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ξερουν πως υπαρχει Super Amoled Plus ετσι? Και εκτος αυτου σαν κατοχος του s3 που δεν ειναι Plus και καλυτερα(λογω καταναλωσης) μπορω να πω σε συγκριση με το Οne X στον Γερμανο.προτιμω πολυ περισσοτερο να εχω τοσο ωραια χρωματα και τελειο μαυρο,παρα ακομα περισσοτερη καθαροτητα σε τοσο υψηλα ppi! όχι HD όμως... τόσο oversaturated χρώματα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Εντελώς άστοχη η παρατήρηση "η ποιο καθαρή απο τις υπόλοιπες amoled"..Πραγματικά εκτός τοπου και χρόνου. Η amoled φημίζεται για το απόλυτο μαυρο, κυρίως και μετα για χρώματα, αντιθεση κλπ. Για καθαρότητα ουδέποτε φημιζόταν ή θεωρούνταν ότι εχει καποιο πλεονεκτήμα απο τις υπόλοιπες.. Πάλι καλα που δεν ειπανε "καλυτερο λευκο και απο τις amoled", όταν ειναι γνωστό ότι εκεί υστερούν οι amoled .. Επισης , που κολαει το "απο τις υπόλοιπες amoled " όταν δεν ειναι καν amoled.. Καλα για ποιους τα γραφούν αυτά, για τους εντελώς άσχετους; Ελπίζω τα υπολοιπα στοιχεία που ακούγονται υπερκορυφαια, να μην ειναι ανάλογα αυτών που γραφει για την οθόνη... Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Έχεις δίκιο σε αυτά, μία παρατήρηση μόνο: οι AMOLED δεν έχουν καλή χρωματική απόδοση. Βγάζουν over-saturated εικόνα. Τα έντονα χρώματα που έχουν, μπορεί να είναι μεν εντυπωσιακά, αλλά δεν είναι «σωστά». Οι IPS αποδίδουν καλύτερα τα χρώματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 θέμα σωστού calibration είναι βέβαια, όπως και να το κάνουμε οι OLED TV/Monitors είναι το μέλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Έχεις δίκιο σε αυτά' date=' μία παρατήρηση μόνο: οι AMOLED δεν έχουν καλή χρωματική απόδοση. Βγάζουν over-saturated εικόνα. Τα έντονα χρώματα που έχουν, μπορεί να είναι μεν εντυπωσιακά, αλλά δεν είναι «σωστά». Οι IPS αποδίδουν καλύτερα τα χρώματα.[/quote'] Ναι έχεις δίκιο σε αυτό. Αν και τουλάχιστον στα καλα κινητα μπορείς να κανεις calibration στα χρώματα και να τα φέρεις σε ποιο πραγματικά. Βεβαία ακόμα και έτσι πιθανών να έχεις δίκιο και να μη φτάνει στα πραγματικά χρωματα οσο πχ οι lcd. Δεν το ξέρω σίγουρα αλλα ίσως συμβαίνει. Παντως αυτό που ξέρω ειναι ότι σχεδόν ολοι οσοι έχουν amoled, προτιμουνε τα ποιο έντονα χρωματα σε σχεση με τα πραγματικά. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ενημέρωση 28/08: Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά ήρθαν στη δημοσιότητα σήμερα για το Optimus G, τα οποία αναφέρουν ότι η συσκευή θα διαθέτει όπως αναφέρθηκε τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro APQ8064 χρονισμένο στο 1.5GHz, 2GB RAM, 13ΜΡ φωτογραφική μηχανή και 1.3ΜΡ κάμερα για video κλήσεις. Θα κυκλοφορήσει με Android 4 Ice Cream Sandwich χωρίς να είναι γνωστό εάν θα υπάρξει δυνατότητα αναβάθμισης, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, κόκκινο και μαύρο. Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε στην έκθεση IFA του Βερολίνου σε λίγες ημέρες όπου και το Insomnia θα δηλώσει παρόν. Site: engadget.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ναι έχεις δίκιο σε αυτό. Αν και τουλάχιστον στα καλα κινητα μπορείς να κανεις calibration στα χρώματα και να τα φέρεις σε ποιο πραγματικά. Βεβαία ακόμα και έτσι πιθανών να έχεις δίκιο και να μη φτάνει στα πραγματικά χρωματα οσο πχ οι lcd. Δεν το ξέρω σίγουρα αλλα ίσως συμβαίνει. Παντως αυτό που ξέρω ειναι ότι σχεδόν ολοι οσοι έχουν amoled, προτιμουνε τα ποιο έντονα χρωματα σε σχεση με τα πραγματικά. Όλα αυτά βέβαια τα λέμε «εγκυκλοπαιδικά»... δε μπορώ να φανταστώ μία δουλειά στο smartphone που να απαιτεί καλή χρωματική απόδοση. Εγώ προτιμώ να δείχνει τα χρώματα όπως είναι και όχι υπερ-τονισμένα, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα απέρριπτα μια συσκευή επειδή έχει AMOLED. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε δηλαδή, είναι χαρακτηριστικό που δε παίζει και τόσο ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα