Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύο τρία χρόνια που έχω τον υπολογιστή (AMD Phenom II X4 965 και μητρική την Μ3Α785GXH της ASROck), είχα κανονικά ενεργοποιημένο το cool and quiet και το έβλεπα να δουλεύει (μέσα από το cpu-z).

Τις προάλλες τον άνοιξα και καθάρισα την ψύκτρα του γιατί μου ανέβαζε θερμοκρασία και στη συνέχεια παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το cool and quiet. Είναι κανονικά enabled στο bios, όλα οκ, αλλά δεν.

Τελικά, πειραματιζόμενος, άλλαξα το Power Plan των 7 σε power saver και δούλεψε. Μόνο που πλέον, όσα προγράμματα και να φορτώσω και όσο να τον ζορίσω, ποτέ δεν τον είδα να πηγαίνει στο φουλ - το μέγιστο που τον είδα να φτάνει είναι στο 11Χ και κάπου 2,2 GHZ.

Μέχρι πρότινος το cool and quiet δούλευε κάτω από το balanced plan και η αυξομείωση ήταν ομαλή και λογικότατη, αμέσως μόλις φόρτωνα κάτι σχετικά βαρύ, πήγαινε στο φουλ.

Εχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει γίνει;

Δημοσ.

Τώρα που το λες, φίλε, ίσως κι εμένα να ήταν μετά από bios update. Εκανα πρόσφατα και δεν το τσέκαρα μήπως είχε αρχίσει από τότε να μη δουλεύει το c&q.

Το p1.80 έχω.

Δημοσ.

Στην δικη μου μητρικη το τελευταιο ειναι το 1.4,το οποιο εχω περασει.

Λογικα ναι.Πρεπει να ειναι ιδια διαδικασια το downgrade.Δεν το εχω κανει,το αφησα ως εχει.

Ισως αν σταλει καποιο μυνημα στην asrock,να βγει καποιο update που να διορθωνει το λαθος τους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...