poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ναι γινεται αλλα ειναι πολυ δυσκολο γιατι πρεπει να ανοιχτουν ολα τα ενδιαμεσα κουτια η να περαστει απο αλλο σημειο.β.απο κατω μεχρι πανω εχεις ηδη 2 ζευγαρια οποτε ποιος ο λογος να τα αλλαξεις?εσενα το προβλημα σου δεν ειναι απο τον οτε κατω μεχρι πανω αφου οπως λες στο κεντρικο πριζακι αμα βγαλεις τα παντα παιζεις στα 19.το προβλημα σου ειναι εσενα απο εκει και μεσα που λες οτι οταν ενωσεις τα υπολοιπα πριζακια παιζεις στα 15-16.αν παιζεις σταθερα στα 19 στο κεντρικο πριζακι χωρις αποσυνδεσεις τοτε πρεπει να δεις τι γινεται πιο μεσα.αν τωρα εφταιγε κατι στο καλωδιο απο κατω ως πανω εκει θα πρεπε να πας στον πινακα και να αποσυνδεσεις το ζευγαρι που παει πανω και να βαλεις το αναπληρωματικο.να εχουν χαλασει και τα 2 δυσκολο.αλλα με αυτα που εχεις πει το προβλημα δεν ειναι στο κατω-πανω αλλα απο πανω στα υπολοιπα δωματια.εκτος αν εχεις παλι διαφορα προβληματα ακομα και οταν εισαι στα 19 Mbit με μονο το κεντρικο πριζακι οποτε εκει η φταιει απο κατω πανω η φταιει κατι στον οτε.
tolis1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στα 19 ειμαι μια χαρα τωρα..προς το παρον 7 μερες uptime..
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 εχεις βγαλει τα παντα και εχεις αφησει το ρουτερ στην κεντρικη τωρα η το εχεις στο δωματιο που εισαι στα 18?
tolis1983 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 το εχω στην κεντρικη με το τηλεφωνο πανω σε splitter και τα 2.στο δωματιο το εχω βγαλει το καλωδιο που πηγαινε γιατι ηταν το καλωδιο που εβγαζε το προβλημα..
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 μια χαρα.το καλωδιο για το δωματιο σου το εχεις αποσυνδεσει απο το κεντρικο και οχι απο το πριζακι στο δωματιο να υποθεσω.γιατι αμα το βγαλεις απο το πριζακι δεν αλλαζει κατι.
tolis1983 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 ακριβως.απο το κεντρικο το εχω αφαιρεσει..
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 αν μπορεις να το αφησεις ετσι αστο ετσι.οτι καλυτερο.
tolis1983 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 ετσι το εχω.δεν το πειραζω καθολου..
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 αν θελησεις και δευτερο τηλεφωνο μπορεις να βαλεις ασυρματο με διπλη βαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα