Theoxaris Δημοσ. 17 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2003 Θέλω να φτιάξω μια εφαρμογή με Visual Basic .NET !!! Μέχρι εδώ όλα καλά. Υπάρχει τρόπος αν θελήσω αυτή την εφαρμογή να την τρέξω μέσα από έναν Internet Browser? Αν όχι, μπορώ να χρησιοποιήσω τις κλάσεις που έχω φτιάξει στη VB .NET και να φτιάξω ουσιαστικά μια σελίδα που να τις χρησιμοποιεί ? Αν γίνεται αυτό, τότε τι χρειάζεται να χρησιμοποιήσω για να γίνει (σαν meta-γλώσσα) ? Μια πολύ γενική εικόνα του τι θέλω να φτιάξω σαν εφαρμογή είναι η σελίδα του PLAISIO. Ουσιαστικά θέλω να μπορώ μέσα από κάποια κριτήρια να εμφανίζει κάποια προιόντα και στη συνέχεια επιλέγοντας κάποια από αυτά να τα συγκρίνει. Θέλω να το φτιάξω αρχικά σε VB .NET με τη χρήση φορμών και έπειτα αν υπάρχει τρόπος να το κάνω προσβάσιμο και μέσω Internet Browser! Όποιος γνωρίζει κάτι θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ
javanidhs Δημοσ. 18 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2003 αυτο που περιφραφεις μου ακουγεται κατι σε server side technologies και συγκεκριμενα οσο αναφορα το .net ASP.Net. καλο διαβασμα http://www.w3schools.com/aspnet/default.asp
hayzel Δημοσ. 18 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2003 mporeis na to ftiakseis aneta an dialekseis, ton antistoixo tipo efarmogis (web based) kai exeis ton katallilo server gia na tin apothikeuseis, gia dokimi kai ektelesi. kata ta alla programmatistika exei diafores alla mporeis na sinexizeis na xrisimopoieis to klasiko visual tropo tou visual studio.NET. filika Manolis
Theoxaris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2003 javanidhs σε ευχαριστώ πολύ για το Link. Ήδη στρώθηκα στο διάβασμα. hayzel πολύ χρήσιμα αυτά που μου λες. θα ήθελα σε παρακαλώ αν μπορούσες και είχες λίγο χρόνο, να μου πεις κάποια πράγματα παραπάνω. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Όποιος άλλος ξέρει κάτι και θέλει, ας βοηθήσει. Είμαι καινούργιος στον τομέα του .ΝΕΤ και του Intenret programming και χρειάζομαι αρκετά εφόδια. Όποιος μπορεί ας δώσει. Ευχαριστώ πολύ
tidol Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2003 i apopsi mou einai oti an den exeis barus upologismous na kaneis kalutera auto na ginei me klassiko server side programmatismo .php .asp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.