agisilaosko Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Παιδια καλημερα σκεφτομαι να αγορασω ενα all in one pc μιας και θα κυκλοφορησουν και τα 8 τωρα να εχει smarttouch.Αξιζει η επιλογη?Τον θελω για εφαρμογες γραφειου και για ιντερνετ.Απο οτι κοιταξα στην ελληνικη αγορα δεν κυκλοφορουν και τοσο. Καμια προταση? Μετα σκεφτομουνα και το mac mini σαν επιλογη αλλα για αυτο θα περιμενω γιατι περιμενουν αναβαθμιση.
gtajunkie Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Από τη στιγμή που το gaming δεν σε ενδιαφέρει, ένα AllInOne PC είναι καλή επιλογή. Απλά πιστεύω ότι είναι δυσανάλογα ακριβά γι'αυτά που προσφέρουν. Δηλαδή με λιγότερα χρήματα θα μπορούσες να φτιάξεις υπολογιστή με υποσυστήματα δικής σου επιλογής, ο οποίος θα είναι και ισχυρότερος. http://www.syncom.gr/pegasus/products01/show00.php?code=3001202&pcode=SHOW_PROD3001202
manos08 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Κοιτα φιλε,κατα τη γνωμη μου τα all in one pc ειναι η χειροτερη επιλογη. Καταρχας ειναι πολυ υπερτιμημένα,και δευτερον ειναι ολα στριμογμένα μεσα τους με αποτελεσμα να ειναι ζημιαρικα και λογο υπερθερμανσης να μην μπορουν να 'φορεσουν' πολυ υσχηρο hardware(κυριως καρτα γρφικων) οπως ενα λαπτοπ,ενω ταυτοχρονα δεν εχουν τη φορητοτητα ενος λαπτοπ. Οποτε με μια τετοια επιλογη ειναι σαν να περνεις ενα βαρυ λαπτοπ χωρις μπαταρια. Εγω θα σου προτεινα να πας η σε λαπτοπ με οθονη αφης που θα κυκλοφορησουν με την ελευση των 8, η εναν σταθερο που θα του αγορασεις μια οθονη αφης. Γενικα θα σου ερθει πολυ πιο φτηνα.
agisilaosko Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Το γνωριζω απλα θελω να ναι μικρο και βολικο στο γραφειο και να μην κανει και πολυ θορυβο.Απο επεξεργαστη στα all in one ειναι τα μειον. Το οτι θα περιμενω κανενα μηνα ακομα ειναι το μονο σιγουρο.Για να κυκλοφορισουν τα νεα windows να δουμε και τα νεα συστηματα που θα βγαλουν.Απλα πιστευω πως με τα νεα windows οι εταιριες θα παιξουν πολυ με all in one.
manos08 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Το γνωριζω απλα θελω να ναι μικρο και βολικο στο γραφειο και να μην κανει και πολυ θορυβο.Απο επεξεργαστη στα all in one ειναι τα μειον. Τοτε ενα λαπτοπ μεσαιας κατηγοριας θα σου ερθει κουτι,περιμενε λιγο να βγουν με οθονη αφης και θα εισαι εντξει,αν και κατα τη γνωμη μου η οθονη αφης δεν θα σου φανει και πολυ χρησημη ειδικα εαν το θες για φραφειο Το οτι θα περιμενω κανενα μηνα ακομα ειναι το μονο σιγουρο.Για να κυκλοφορισουν τα νεα windows να δουμε και τα νεα συστηματα που θα βγαλουν.Απλα πιστευω πως με τα νεα windows οι εταιριες θα παιξουν πολυ με all in one. οπως ανεφερα τα all in one pc δεν εχουν φορητοτητα=> δεν μπορεις να τα μεταφερεις στη δουλεια κ.τ.λ. Τωρα εαν εσυ εργαζεσαι απο το σπιτι ή μονο στη δουλεια,δεν εχεις να χασεις και τιποτα
agisilaosko Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Σκεφτομουνα σε σταθερο μονο ναι γιατι απο λαπτοπ ειμαστε ενταξει.Εχω ενα κανενα 6μηνο και δεν θελω να το δωσω.Απο σταθερο για το σπιτι εχω ξεμηνει...
agisilaosko Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 hp ειναι. i5 επεξεργαστη. 500αρι σκληρο ,4gb ram και γραφικα τς intel. Και μου ειναι υπεραρκετο για την χρηση που του κανω.
manos08 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 ε τοτε παρε ενα σταθερο για το σπιτι και εισαι κομπλε και αυτο εαν δεν σε καλυπτει καπου το λαπτοπ Παντος για την δουλεια πρεπει να σε καλυπτει το λαπτοπ που εχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα