petrikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) NOKIA N71 ενα symbian κινητο που συνδυαζει στυλ, επαγγελματισμο και πολλες ικανοτητες. Το συγκεκριμενο κινητο αγοραστηκε απο το ebay εναντι των 27 ευρω με εξοδα αποστολης και περιεχομενα συσευασιας: Κινητο Nokia N71 Μπαταρια Φορτιστης Ακουστικα Καλωδιο Δεδομενων Οδηγιες CD Εγκαταστασης Αυθεντικο Κουτι Αισθηση προκαλουν και οι ικανοτητες του ακουστες τες: General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900 3G Network UMTS 2100 Announced 2005, 4Q Status Discontinued Body Dimensions 98.6 x 51.2 x 25.8 mm, 103 cc Weight 139 g Display Type TFT, 256K colors Size 240 x 320 pixels, 2.4 inches, 36 x 49 mm (~167 ppi pixel density) - Second external display 65K colors, (96x68 pixels) - Downloadable themes Sound Alert types Vibration; Downloadable polyphonic, monophonic, MP3 ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack No Memory Card slot miniSD (up to 2GB), 128 MB card included Internal 10 MB Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps EDGE Class 10, 236.8 kbps Speed Yes, 384 kbps WLAN No Bluetooth Yes, v1.2 Infrared port Yes USB Yes, Pop-Port Camera Primary 2 MP, 1600x1200 pixels, LED flash Video Yes, CIF Secondary VGA videocall camera Features OS Symbian OS, Series 60 UI CPU 220 MHz Dual ARM 9 Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging Browser WAP 2.0/xHTML, HTML Radio FM radio; Visual radio GPS No Java Yes, MIDP 2.0 Colors - SyncML - Organizer - Voice command - Voice memo Battery Standard battery, Li-Ion 970 mAh (BL-5C) Stand-by Up to 220 h Talk time Up to 4 h Misc SAR US 0.42 W/kg (head) 0.36 W/kg (body) SAR EU 0.41 W/kg (head) Price group Τελος θα σας παρουσιασω της εικονες της αγγελιας που με τραβηξαν αρκετα τι λενε για εσας τα χαρακτηριστικα του κινητου και φυσικα ει εικονες που τραβηξε ο γερμανος.Ξερω οτι για πολλους το κινητο αυτο δεν εκανε αισθηση για αλλους ομως ηταν ενα τελειο κινητο.ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ερχονται μονο οσοι ειδαν και προτιμησαν αυτο το κινητο Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2012 από petrikos
isay Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μπερδεύτηκα. Εσυ θες ... ...να κλείσει η κουβέντα; ...να ανοιξει κουβέντα για το n71 (κινητό του 2006) ; ...να μας ενημερώσεις οτι το αγόρασες σε καλή τιμή; (ζήλια ψώρα)
nikoskon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 ...να πουλήσεις το N71 στο ebay ξεκινώντας να το διαφημίζεις από το Insomnia; Πού είναι το ebay link οεο;
petrikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) ειπα το συγκεκριμενο κινητο αγοραστηκε απο το ebay και οχι για να το πουλησω, ανοιξα αυτο τον διαλογο, καθως ειμαι συλλεκτης παλιων κινητων και οταν περνω κατι το συζηταω εδω, και περνω αποψεις, οπως ανοιξα και thread οταν αγορασα το benq siemens cl71, δυσευρετο καθως δεν βγηκε στην ελλαδα\ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ SYMBIAN ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ 27 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟΣΑ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΠΟΤΕ ΚΑΘΩΣ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 2007 ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΕΝΑ SONY ERICSSON K800 εγω αλλο θελω να ρωτησω το κινητο αγοραστηκε απο γερμανια το κινητο αφου βγηκε και ελλαδα θα περιεχει ελληνικο μενου ετσι η μπορω να του βαλω ελληνικο μενου απο το cd εγκαταστασης Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2012 από petrikos
oldnew Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Offtopic: Παντως ο τίτλος ειναι παραπλανητικός και λανθασμένος. Εξου, και οι παραπάνω παρατηρήσεις των υπόλοιπων. Τι τρελή τιμη και πράσινα αλόγα; Εγώ ας πουμε δε θα το αγοραζα ούτε για 10€ . Να το κάνω τι; Απο τη στιγμή που είσαι συλλέκτης όμως, οκ και 1000€ να έδωσες θα το καταλάβαινα. Αρκεί να ρωτούσες "Μπορω να βάλω Ελληνικο μενου;" Ίσως να έπαιρνες και απάντηση έτσι.. Τι νόημά έχουν 2 σελίδες με τα spec ενος αρχαίου (για τους υπέρταχεις ρυθμους της εξέλιξής των smartphone) κινητού; Φαντάζομαι οποίον τον ενδιαφέρε θα τα μάθαινε σε καποιο βιβλίο ... αρχαιολογίας.. Τέλος offtopic.... Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
petrikos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ναι ενω το δικο σου κινητο ειναι καλυτερο και εγω ενα καλο κινητο ειχα το εδωσα το satio δεν μου αρεσουν τα αφης ρε φιλαρακι υπαρχει κανα προβλημα εγω nokia n71 γουσταρω εσυ δεν πα να παρεις και το iphone 4s με γεια σου με χαρα σου
oldnew Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ναι ενω το δικο σου κινητο ειναι καλυτερο Ok, τώρα πια, ξέρω ότι κανεις πλάκα... Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις