Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμαστε με τον κολλητό μου να πάρουμε μέρος με σκοπό φυσικά τον τερματισμό. Δεν ασχολούμαστε με κτ παρόμοιο ούτε έχουμε ανάλογη εμπειρία,το μόνο κανένα jogging που κ που.

Θέλω να μου πείτε την εμπειρία σας όσοι έχετε πάρει μέρος ...

Είναι εφικτός ο τερματισμός;

Πρέπει να κάνουμε κάποια ειδική προετοιμασία - προπόνηση

Το κενό διάστημα που έχουμε είναι ο Οκτώβρης ένα μήνα πριν δηλαδή ...

*** Γενικά αξίζει η εμπειρία ...???

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν έχω τρέξει μαραθώνιο, αλλά κάποτε που το είχα ψάξει, έμεινα με την εντύπωση ότι χρειάζεται καλή προετοιμασία. Όταν λες ότι κάνετε jogging τι εννοείς; Πόσο τρέχεις συνήθως; Γιατί αν τρέχεις 5 χιλιόμετρα, δεν υπάρχει περίπτωση μέχρι τον Οκτώβριο να είσαι σε θέση να τρέξεις 42.

Δημοσ.

Ένα παιδί στο γυμναστήριο που πήγαινε έτρεχε σε μαραθώνιους, σχεδόν κάθε μέρα έτρεχε για 1 ώρα περίπου αλλάζοντας από την ταχύτητα από 9 σε 13 km/h κάθε 500 μέτρα κ το αντίθετο, δεν ξέρω κατα πόσο σε βοηθάει αυτό για να δεις που βρίσκεσαι.. Επίσης από ότι έλεγε για να τερμάτισεις μεγαλύτερο ρόλο παίζει η θέληση και η συντήρηση δυνάμεων.

Δημοσ.
Δεν έχω τρέξει μαραθώνιο' date=' αλλά κάποτε που το είχα ψάξει, έμεινα με την εντύπωση ότι χρειάζεται καλή προετοιμασία. Όταν λες ότι κάνετε jogging τι εννοείς; Πόσο τρέχεις συνήθως; Γιατί αν τρέχεις 5 χιλιόμετρα, δεν υπάρχει περίπτωση μέχρι τον Οκτώβριο να είσαι σε θέση να τρέξεις 42.[/quote']

Τρέχω μέχρι 10... Συνήθως είμαι στα 7-8 χαλαρά θα έλεγα. Ο μαραθώνιος είναι 10/11!

Δημοσ.

Τρέχω μέχρι 10... Συνήθως είμαι στα 7-8 χαλαρά θα έλεγα. Ο μαραθώνιος είναι 10/11!

Κι εγώ κάπου εκεί είμαι (ήμουν δηλαδή γιατί το καλοκαίρι τα παράτησα). Μια φορά είχα τρέξει 15 και χάρηκα, αλλά μετά σκέφτηκα ότι ο μαραθώνιος είναι 3 φορές αυτή η απόσταση! Ψάξε λίγο στο ίντερνετ προγράμματα προετοιμασίας. Λογικά θα βρεις και κανένα για δίμηνο. Αν βλέπεις ότι έχεις χρόνο να προπονηθείς, δοκίμασέ το. Ψάξε λίγο όμως, γιατί είναι μεγάλη η απόσταση και θέλει ενυδάτωση, κατανομή δυνάμεων και τέτοια πράγματα που ούτε κατά διάνοια δεν έχουν σχέση με αποστάσεις 10 και 15 χιλιομέτρων.

Για μένα είναι όνειρο να τρέξω έναν μαραθώνιο, αλλά το βλέπω δύσκολο. Καλή επιτυχία!

Δημοσ.

Κι εγώ κάπου εκεί είμαι (ήμουν δηλαδή γιατί το καλοκαίρι τα παράτησα). Μια φορά είχα τρέξει 15 και χάρηκα' date=' αλλά μετά σκέφτηκα ότι ο μαραθώνιος είναι 3 φορές αυτή η απόσταση! Ψάξε λίγο στο ίντερνετ προγράμματα προετοιμασίας. Λογικά θα βρεις και κανένα για δίμηνο. Αν βλέπεις ότι έχεις χρόνο να προπονηθείς, δοκίμασέ το. Ψάξε λίγο όμως, γιατί είναι μεγάλη η απόσταση και θέλει ενυδάτωση, κατανομή δυνάμεων και τέτοια πράγματα που ούτε κατά διάνοια δεν έχουν σχέση με αποστάσεις 10 και 15 χιλιομέτρων.

Για μένα είναι όνειρο να τρέξω έναν μαραθώνιο, αλλά το βλέπω δύσκολο. Καλή επιτυχία![/quote']

Thanks... Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν έχω δίμηνο χρόνο πάρα ένα μήνα δηλαδή 3 εβδομάδες! Τεσπά θα το ψάξω και ίσως το τολμήσω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...