Προς το περιεχόμενο

Απεβίωσε ο Neil Armstrong

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η γή είναι στρόγγυλη ??? :shock:

Που?!? Πότε?!?

Μην τα πιστεύτε αυτά είναι του Διαβόλου πράγματα!!!!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Η γή όλοι ξέρουν πως είναι επίπεδη και απλος οι κινέζοι ζουν ανάποδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:blink:

Άκου κεί η γή στρόγυλη !!! τι άλλο θα ακούσουμε δλδ οτι ο άνθρωπος μπορεί να πετάξει με ένα πράγμα βαρύτερο από τον αέρα?

Ότι θα μίλαει σε ένα μαραφέτι με κάποιον που είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά?

Ότι θα μπορεί να αναπνέει με ενα διαολόπραγμα κάτω από το νερό?

Σε λιγο θα μου πείτε πως μπορείτε να πάτε από Λάρισα Αθήνα σε 3 ώρες......... :shifty: :shifty:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχω παρα να συμφωνησω οτι πισω απο αυτο τον ανθρωπο υπαρχουν εκατονταδες αφανεις ηρωες αλλα με μια σημαντικη διαφορα.

Δεν ρισκαραν τιποτα αλλο απο την επιστιμονικη τους φημη αν κατι δεν πηγαινε καλα και ο Νηλ δεν ηταν ενας απο τους χιλαδες που ρισκαρουν καθε μερα τη ζωη τους για κατι ομως δοκιμασμενο χιλιαδες φορες και με πιθανοτητα επιβιωσης αν κατι δεν παει καλα.

Εκανε κατι για πρωτη φορα και για αυτο θυμομαστε αυτον και οχι τους επομενους ισως που εκαναν ακριβως το ιδιο.

φιλε απλα ο armstrong αποτελει περισσοτερο συμβολο παρα επιστημονα με επιστημονικη καταρτιση για τον κοσμο γι αυτο εγινε τοσος ντορος

Η γή είναι στρόγγυλη ??? :shock:

Που?!? Πότε?!?

Μην τα πιστεύτε αυτά είναι του Διαβόλου πράγματα!!!!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Η γή όλοι ξέρουν πως είναι επίπεδη και απλος οι κινέζοι ζουν ανάποδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:blink:

Άκου κεί η γή στρόγυλη !!! τι άλλο θα ακούσουμε δλδ οτι ο άνθρωπος μπορεί να πετάξει με ένα πράγμα βαρύτερο από τον αέρα?

Ότι θα μίλαει σε ένα μαραφέτι με κάποιον που είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά?

Ότι θα μπορεί να αναπνέει με ενα διαολόπραγμα κάτω από το νερό?

Σε λιγο θα μου πείτε πως μπορείτε να πάτε από Λάρισα Αθήνα σε 3 ώρες......... :shifty: :shifty:

ναις τρολλινγκ φιλτατε

Ο λόγος του προέδρου Nixon και η υπόλοιπη διαδικασία σε περίπτωση που γινόταν η καταστροφή.

Ανατριχιαστικό.

Fate has ordained that the men who went to the moon to explore in peace will stay on the moon to rest in peace.
  • Like 1

Όντως ανατριχιαστικό.

Κάτι για την ιστορία επίσης, η πρώτη επίσημη ασφάλιση αστροναυτών ήταν αυτή του Apollo 11 αν θυμάμαι καλά & μάλιστα από ελληνική ασφαλιστική! Δε γνωρίζω το γιατί & δε μπορώ να παραθέσω κάποιο link αλλά μεταξύ άλλων όρων περιλάμβανε & "disclaimer" σε περίπτωση εξαφάνισης των αστροναυτών ή αδυναμία επιστροφής λόγω αγνώστων αιτιών συμπεριλαμβανομένων αγνώστων μορφών ζωής (απαγωγή από εξωγήινους με λίγα λόγια)! καθώς & άρνηση των ιδίων να γυρίσουν πίσω...

Το έγγραφο το διάβασα πριν κάποια χρόνια αλλά δεν το έχω εντοπίσει στο διαδίκτυο.

Μπορει να δωσει καποιος μια περιληψη στα ελληνικα ?

Είναι γραμμένο με απλά λόγια. Το Google κάνει καλή σχετικά μετάφραση.

http://translate.google.com/translate?sl=&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.lettersofnote.com%2F2010%2F11%2Fin-event-of-moon-disaster.html

Ο λόγος του προέδρου Nixon και η υπόλοιπη διαδικασία σε περίπτωση που γινόταν η καταστροφή.

Ανατριχιαστικό.

και που ηξερε οτι θα καταφερουν να πατησουν στη σεληνη? :P

Ποιός είπε ότι δεν μπόρουν να στείλουν άνθρωπο στη σελήνη!!!Εδώ μιλάμε για βάση με ανθρώπους στη σελήνη και ανθρώπινη αποστολή στον Άρη μέχρι το 2030!Εξάλλου γιατί να στείλουν άνθρωπο στη σελήνη αυτή τη στιγμή χωρίς λόγω,όταν ένα ρομποτ και καλύτερη δουλειά κάνει από ότι έναν άνθρωπο και πιο ασφαλές είναι και πιο οικονομικό.Γιατί λοιπόν να κάνει κάτι η Αμερική που έτσι κι αλλιώς το έχει αποδείξει στο παρελθόν;Ο ψυχρός πόλεμος τελείωσε και δεν έχει πλέον την ανάγκη έστω να το παίξει <<μούρη>>.

Και ποιος μου λέει εμένα ότι και ο Γκαγκαριν που βγήκε για πρώτη φορά στο διάστημα δεν ήταν σκηνοθετημένο κτλ κτλ.Δε λέω και οι Σοβιετικοί ήταν κορυφαίοι ότι αφορά το διάστημα αλλά ας μην υποτιμούμαι τους αμερικάνους για αυτά που έκαναν.Και γενικά ας μην υποτιμούμαι την ανθρωπότητα για αυτά που πέτυχε!

¨Ετσι είναι.. ναι και φυσικά μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου οι χώρες αποφάσισαν ότι αυτός ο ανταγωνισμός δεν έχει νόημα και ότι είναι καλύτερα να συνεργαστούν στο θέμα εξερεύνηση του διαστήματος...

Η πραγματικότητα είναι ότι και οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί είναι πολύ μπροστά στη διαστημική εξερεύνηση. Οι αμερικανοί πήγαν στο φεγγαρί και οι ρώσοι έφτιαξαν τον πρώτο διαστημικό σταθμό. Τώρα δυνατοί παίχτες είναι η Κίνα και η Ινδία.... ¨αλλαξε το τοπίο..

Παντα πιστευα οτι οταν πεθαινε θα αφηνε στην διαθηκη την αληθεια για το τι πραγματικα εγινε ο 1969. Παντως ειμαι απο αυτους που πιστευουνε οτι ΔΕΝ πηγε στο φεγγαρι. Απλα οι αμερικανοι θελανε να προλαβουνε του Ρωσους. Too many facts!

Ξεχασες να πεις για την παγκοσμια συνομοσια κατα των Ελληνων και το all time classic για ολα φταινε οι αμερικανοι και οι εβραιοι ...

• Like 1

ακουγονται πολλα τα τελευταια χρονια κυριως,και εγω δεν μπορω να ξερω -διοτι δεν μπορω να αποδειξω (solid proof)- αν πηγε ή δεν πηγε πραγματι στη σεληνη.

αλλα απο οσα εχω διαβασει τις τελευταιες μερες, απο τις αποψεις που αμφισβητουν οτι πηγε, εχω δει τα μισα στοιχεια που αναφερονται ως αμφισβητουμενα, να καταρριπτονται απο μονα τους..! βεβαια υπαρχουν ακι αλλα στοιχεια που πραγματι εχουν μια βαση!

αλλα η ουσια ειναι οτι θα μεινει στην ιστορια, σαν ο πρωτος ανθρωπος που πατησε στη σεληνη!!

anyway.., RIP!

Ειναι γνωστο οτι πρωτοι στη Σεληνη πατησαν οι αρχαιοι Ελληνες κουμουνιστες.

Ολα τα υπολοιπα ειναι συνομωσιες και προπαγανδα των Αμερικανων.

Δειτε και λιγο youtube.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...